Profile cover photo
Profile photo
MELL MELL (Melania Adony)
1 follower -
Șoaptele pânzei dețin adevărul sufletului nostru. Prin ele fiecare gând nespus este așezat la vedere, cu acea grijă smerită, pe care doar Creatorul o înțelege.
Șoaptele pânzei dețin adevărul sufletului nostru. Prin ele fiecare gând nespus este așezat la vedere, cu acea grijă smerită, pe care doar Creatorul o înțelege.

1 follower
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Cu ochii ațintiți spre ceruri, adesea împreunăm mâinile spre a ridica al nostru gând în rugăciune. O rugă ce își dorește să urce către un Tată cunoscut doar din cărți. Avem milioane de cuvinte adunate în mii și mii de rugi. Avem canoane și catisme, avem reguli. Avem cuvântul, dar nu există suflet în cuvinte.
Roagă-te folosind cuvintele tale, acelea făurite în sufletul tău. Roagă-te ca și cum te-ai ruga unei versiuni mai bune din tine, un suflet superior ce acum te privește de sus. Roagă-te ca și cum te-ai afla în fața unei oglinzi ce te arată întocmai ești tu cel real. Dezbracă-te de tot ce ai fost învățat și pentru o unică dată, simte.

Apoi iubește. Apoi Iartă.
Add a comment...

Post has attachment
Se pierde omul în negura propriilor gânduri și cere ajutor de la un Dumnezeu pe care nu îl recunoaște. Căci nu înțelege omul că întocmai îi sunt gândurile astfel îi este și Dumnezeul ce stă deasura creștetului său. Teme omul pe diavol, și totuși în fiecare zi îi pomenește numele și îi cheamă prezența. Căci teme omul acolo unde temere nu există. Din teamă și orbire, aleargă omul pierdut între pământ și ceruri, temând cerul întocmai teme pământul. O temere ce nu este dată de Creator, iar ceea ce nu este dăruit de Creator este format în pamânt, efectul propriilor gânduri lumești, realități ce nu se susțin în vastitatea eternității ce ne este sufletul.
MELL - Introspecție & Ascensiune
Add a comment...

Post has attachment
Cei care au înțeles să renunțe la ei inșiși pentru a se regăsi pe sine, sunt oamenii care au îmbrățișat timpul și l-au transformat și l-au modificat după acea voce internă. Căci timpul devine etern atunci când spiritul superior este cel ce se bucură de existența trupească. Căci mereu este acum. Permanent trăim în momentul actual. Restul senzațiilor sunt precum norii, se formează și trec.

Doar prin percepția spiritului superior sunt cunoscute adevărurile primordiale, neatinse de mintea și intenția umană. Lucrurile, în starea de acceptare a spiritului superior, sunt ceea ce sunt, devenind parte din Tot ceea ce Este. Pentru că spiritul superior este parte îngemănată cu însuși Creatorul, căci privește prin aceeași ochi ca și El.

Iar El este unicul Adevăr și Unicul ce a creat Adevărul.
El, ca și al tău spirit superior nu crede pe nimeni, însă crede în noi toți.
Add a comment...

Post has attachment
Acest gând frumos și această dorință de a schimba lumea, în mai bine, vine totuși fie din ignoranță, fie din aroganță. Oricare ar fi motivul nașterii ei, aceasta are la baza egoismul, individualismul și identitatea omului. Există a armonie desăvârșită în tot ceea ce se întâmplă. Există o logică cu mult peste capacitatea noastră de discernământ, însă nu pentru că nu vedem harta mentală a construcției lumii, înseamnă că aceasta nu există.
Melania MAYIM - Introspectie si Ascensiune
Add a comment...

Post has attachment
Energia omului este una și aceeași cu energia totala. Însă, călătoria dintre cele puncte, este o continua fluctuație între Jos și Sus. O continua căutare a Spiritului Superior. Pentru ca nu știe omul ca deja exista acel Spirit Superior, pe care fiecare dintre noi îl are, chiar de nu ajunge sa îl conștientizeze. Întocmai exista acel Spirit Inferior ce pășește sublumile pline de umbre.
Melania "MAYIM" - Introspectie & Ascensiune
Add a comment...

Post has attachment
Avem eoni de existenta si totusi nu am invatat ca Iubrea este singurul nostru Adevar. Se cufunda omul in negura adusa de gandul si materia intoarse catre cele lumesti si cele trecatoare, uitand ca Darul suprem al Creatorului este iubirea ce aduce lumina.
Melania MAYIM
Introspectie si Ascensiune
Add a comment...

Post has attachment
”Sufletul isi cauta glasul printre sutele de voci ce par a raspunde chemarilor noastre. Ne pierdem mintea incercand sa gasim răspunsuri menite a fi adresate Regelui suprem, sufletul. ”
Sfintenia Omului - capitol 3 - Suflet si Frumusete (text nepublicat)
Add a comment...

Post has attachment
Omul creeaza totul. Exista acea Sursa energetica care ne-a creat si ne-a ingrijit de-a lungul existentei noastre. Cand omul isi uneste forta energetica intr-o unica directie, se formeaza lumi.
Add a comment...

Post has attachment
”Întunericul cuprins în făptura noastră împiedică ascensul spre lumina din care ne-am creat. Căci din Pamânt ești creat și acolo te vei întoarce. Din Lumină îți este sufletul plămădit, și acolo este casa ta, spre casa te vei indrepta mereu.”
Sfintenia omului - capitol 2 - Intuneric si Suferinta (text nepublicat)
Add a comment...

Post has attachment
"Adevărul nostru se așterne în fața ochilor, însă nu cuprindem a înțelege că Adevărul se poate cunoaște din interior către exterior. Doar cu ochii sufletului cuprindem realitatea și unicul nostru Adevăr. Doar prin lumina divină ce licărește ușor în ale noastre inimi, devenim ființele iubite de Creator."
Sfintenia omului - capitol 1 - Rasarit si Lumina (text nepublicat)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded