Profile cover photo
Profile photo
Chenta Abby
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
TESTIMONI DYXY
Assalammualaikum.. hai awak-awak semua yang minat untuk makeup,, tapiiii kulit muka sangat sensetif dan mudah tumbuh jerawat bila salah guna makeup.. . haaa..ni abby nak perkenalkan set makeup viral 2017!! . produk yang amat sesuai untuk mereka yang mempuny...
Add a comment...

Post has attachment
SET BASIC DYXY
Assalammualaikum,, viral!!viral!!viral!! hah..product dyxy dah viral tau sekarang.. insta famous,,selebriti semua da cuba pakai dyxy  and da buat review pun pasal dyxy.. customer2 abby yg guna pun..da repeat order pun.. so nak tunggu apa lagiiii.. dapatkan ...
Add a comment...

Post has attachment
ig and fb braveheart_beauty kene hack
ASsalammualaikum.. sudah jatuh ditimpa tangga..hukhuk.. mula2 fb kene blocked..ada org report.. then tetibe ig pulak hilang.. kau rasaaa.. down sungguh rasa.. kita da bekerja keras naikkn follower.. skli hilang gitu aje.. even skrg da bukak akaun baru.. tap...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Blogwalking bersama Atiah
Assalammualaikum geng,, jom join blogwalking by Atiah jom,, click banner untuk join ye.. gud luck,,:)
Add a comment...

Post has attachment
DYXY BC cream by DYANA
Assalammualaikum.. hai..hai..hai... abby nak bagitau nihhh.. sekarang abby dah TERsuka,TERjatuh chinta dengan satu produk hebatttt nih.. abby pakai satu set tau..bahagia rasa...kahkahkah.. lagi2 bila abby jenis PEMALAS nak makeup.. serius..kalau tak pegi ke...
Add a comment...

Post has attachment
**kerana Allah maha Mengetahui**
Assalammualaikum,, salam 24 syawal..
Add a comment...

Post has attachment
CHENTA ABBY WEDDINGS DAY..WEE~~
Assalammualaikum Alhamdullilah..im a wife now.. 27 January 2017.. akan jadi tarikh istimewa..kihkihkih.. lama da kawin.. inai pun da hujung2 jari je,, tapi baru ada masa nak update.. disebabkan gamba tak banyak lagi dalam tangan iolls.. so i bg tengok beber...
Add a comment...

Post has attachment
MENGHITUNG HARI~~~
Assalammualaikum,, nak becerita penuh keghairahan ke atau debaran eh?? hewhewhew(gaya zaza yg baru):P bila dpt rasa perasaaan jadi bride to be.. sangat penat..tak cukup rehat..tak cukup tidur.. aishh..nak buat wedding bajet punye pasal.. so kne la gunakan t...
Add a comment...

Post has attachment
happy birthday to me....
Assalammualaikum.. wish me luck n i hope my dream came true.. insyaAllah,,thank to my mak.. tq sbb lahirkan si trouble maker nie.. always luv u n ayah,, cerita si bufday girl... bila semalam badan x sihat.. maka si princess bufday girl tido awl.. sbb menant...
Add a comment...

Post has attachment
happy birthday to me....
Assalammualaikum.. wish me luck n i hope my dream came true.. insyaAllah,,thank to my mak.. tq sbb lahirkan si trouble maker nie.. always luv u n ayah,,
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded