Profile cover photo
Profile photo
GJ Personeelsdiensten B.V.
About
Posts

Post has attachment
Bent u klantvriendelijk en bent u in het bezit van een geldige chauffeurspas? Bent u parttime beschikbaar om mensen veilig naar bestemming onbekend te brengen? Solliciteer dan direct via onderstaande link! #werk   #vacature   #gj   #personeelsdiensten   #taxi

Post has attachment
Nu nieuw bij GJ Personeelsdiensten, de Vacaturecollectie!
#baan   #werk   #vacature   #GJ   #uitzendbureau  

Post has attachment
Mocht uw vacature er niet bij staan? Op onze website vindt u de overige vacatures! Vergeet dan niet gelijk uzelf in te schrijven! Klik op onderstaande link om onze vacatures te zien.

Post has attachment
Voor een van onze opdrachtgevers in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar #stoffeerders  die graag voor een lange periode aan de slag willen gaan. Heb jij ervaring in het leggen van vloeren, het aanbrengen van raamdecoraties en het hangen van gordijnen? Het gaat hier om een fulltime baan met uitzicht naar een vast contract!

Is dit zeker iets voor jou solliciteer dan direct via onderstaande link!
#Baan   #fulltime   #stoffering   #bouw   #huizen   #uitzendbureau   #particulier  

Post has attachment
Liever een keer te veel dan een keer te weinig. GJ Personeelsdiensten is een van de peilers van de Week van het Werk. Samen met o.a. MVO Westland, Don Opleidingen en WOS proberen we een week lang 'werk' onder de aandacht te brengen. Morgen zijn wij present op het WW-café in Monster. Ben jij/ bent u werkzoekend? Kom naar de banenmarkt morgen!

Adres: Burg. Kampschoerstraat 25
Van 14.00 -17.00 uur.

Post has attachment
Wij zoeken op korte termijn een schermingsmonteur. Als schermingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en zo nodig repareren van schermdoeken die de teelt in een kas beschermen. Ben jij de technische monteur die wij zoeken? Kun jij werken op hoogte? Bel vandaag nog naar 0174-281981 of stuur een e-mail naar info@gjpd.nl!

#werk   #twitter   #baan   #scherming   #monteur  

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Binnenkort start de Week van het Werk! Maandag 26 september tot en met 2 oktober 2016 begint het evenement. Binnenkort zul je op onderstaande link het programma vinden. #WvhW   #WeekvanhetWerk   #MVO   #Werk
Wait while more posts are being loaded