Profile cover photo
Profile photo
Danni Efraim
2,819 followers -
Pappa till Emilia och Elin, IT-företagare, libertarian, obstinat, halvisrael, ateist samt militant köttätare.
Pappa till Emilia och Elin, IT-företagare, libertarian, obstinat, halvisrael, ateist samt militant köttätare.

2,819 followers
About
Posts

Post has attachment
Hittade en kul site för den som tar foton och gillar gamification och tävlingar. Slängde upp lite bilder i ett par olika tävlingar och det är beroendeframkallande att se rösterna trilla in. In med er nu och slå mig på fingrarna :)
Add a comment...

Post has attachment
Jag vet att åtminstone förr så var Google+ ett ställe som var extremt populärt för fotografer, med många grupper där man kunde dela med sig av sin kunskap och lära sig mer. Nu är det ju som så att jag skaffade en vettig kamera för ungefär ett halvår sen och har tagit mig an fotohobbyn med min sedvanliga hängivenhet. Här är tre bilder jag tog igår som jag blev väldigt nöjd med.

Nu tycker jag inte Google+ verkar vara i närheten så aktivt och intressant som det var förr, tyvärr, men jag vill ändå ställa frågan - finns det några bra fotocommunities här som är aktiva idag och som ni kan rekommendera?
PhotoPhotoPhoto
2017-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Som betatestare kan jag intyga att den här appen är riktigt välgjord! Den har allt man behöver och har fått mig riktigt hooked på Sudoku igen!
Compiled is proud to present a collaboration with CJF - NinjaSudoku! A brand new game for all you sudoku lovers out there, who are looking for the perfect ad-free lightweight sudoku iOS game, with that perfect paper feel.

Available on the iOS AppStore now! https://itunes.apple.com/us/app/ninjasudoku/id1236311684?ls=1&mt=8
PhotoPhotoPhotoPhoto
7/10/17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Går du och funderar på att köpa en Tesla så är det rätt bra läge nu. De sänkte nyligen priserna på grund av en valutajustering och de kör dessutom en kampanjränta om man beställer senast sista juni - räntan blir då absurt låga 0,25%.

Dessutom har de återintroducerat gratis och oändlig laddning vid superchargers för alla som beställer med en rabattlänk, som dessutom ger 9000 kr i rabatt. Det är en enorm frihetskänsla att kunna åka tvärs över hela Europa och inte betala ett öre för bränsle! Här är min länk: http://ts.la/danni1257

Tveka inte att kontakta mig för frågor kring kalkyler, utrustning, laddning, osv. Jag kan mer än Teslas säljare om de här sakerna ;) För den som inte vill vänta 2-3 månader på fabriksbeställning finns lager- och demobilar för omedelbar leverans här: http://tesla.com/sv_SE/new (håll ett öga på den sidan - ibland dyker det upp riktiga kap!)

Det går att använda en rabattlänk även när man köper lager- och demobilar, bara ge länken till säljaren som genomför köpet.
Add a comment...

Post has attachment
Lite skamlös reklam såhär på måndagslunchen... Går du eller någon du känner i tankar på att köpa en Tesla? Jag har hunnit bli lite av en expert på ämnet och hjälper mer än gärna till med kalkyler (har man företag eller möjlighet till personalbil blir de inte alls så dyra som man kunde tro!) eller frågor om utrustning, versioner, räckvidd, laddning, etc.

Och så bjuder jag såklart på 8000 kr i rabatt om man beställer via följande länk: http://ts.la/danni1257

Får jag en till värvning före 15:e mars så vinner mina barn en liten eldriven mini-Tesla för barn, så ni kanske kan förstå att jag slutspurtar lite med reklamen nu... :)
Add a comment...

Post has attachment
Ärade medtrafikanter. Varför i hela friden beter ni er som ni gör? Om det är kraftigt snöfall, begränsad sikt, helt snötäckt vägbana, och bilen framför er håller 70 km/h på motorvägen så har ni så som jag ser det två val:

Ni kan välja att köra om. Jag förstår om det inte är ett särskilt lockande val, med tanke på att omkörningsfilen är full av djup nysnö och inte ens har några spår eller markeringar för var man kan köra, och man rimligen bara kan köra långsammare där. Dessutom blir det lätt farligt i själva omkörningsögonblicket, både för er och för mig. Så det känns väl klokt att låta bli.

Det andra alternativet är att falla tillbaks hundra meter och snällt följa efter i den hastighet jag håller. Det är väl det kloka valet, grattis om du är en av de få som fattar detta och gör så.

Vad du egentligen inte har som alternativ om du överhuvudtaget använde hjärnan och tänkte igenom saker, är det som de flesta ändå valt att göra ikväll: att lägga sig 15 meter bakom mig och följa efter. Jag lovar dig att du inte kommer fram snabbare för det, men om jag måste nödbromsa eller förlorar kontrollen över min bil, då blir det inte skoj för någon av oss.

Det här meddelandet riktas särskilt till alla taxiförare därute. Och det riktas allra, allra särskilt till idioten som körde Västtrafiks buss 100 från Borås till Göteborg runt 21:30 igårkväll. Du valde att först försöka göra en farlig omkörning som du misslyckades med och fick avbryta. Då la du dig istället ca 10 meter bakom för att stressa mig. Sen gjorde du en till omkörning, så farlig att jag samtidigt fick försöka bromsa och ta mig ut i snövallen intill spåren i vägen. Jag hoppas du brinner i helvetet för all framtid, och att du inte lyckas ta med dig några oskyldiga på vägen dit trots att du verkar försöka så hårt. Om jag vore din arbetsgivare skulle jag omedelbart ta ifrån dig dina möjligheter att begå mord medelst buss i framtiden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
A show of hands! Vilka tror att det är gratis att parkera här på söndagar?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
AB Megakändis!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded