Profile cover photo
Profile photo
Ain Dzaya
3,888 followers
3,888 followers
About
Ain Dzaya's posts

Post has attachment
Telling Story Raya Saya.
Assalamualaikum  ❤ 13 Syawal 1435.  eh dah 13 Syawal kann. eh, oh bukan baru raya kedua ke? baru ingat nak kutip duit raya lagi --' Selca hari raya kedua! selalu macam ni kan. orang lain dah siap hapdate pasal raya yang ke tujuh lapan ketul entri, siap dah ...

Post has attachment
Kosong-kosong.
Assalamualaikum  ❤ Speechless. muka dah bajet habis dah tu tanpa segan silu nak tempek gambar hapdate dekat blog. kosong kosong ye semua. rasanya dah genap 4 bulan semua ilmu berbelong menerewang diiup angin begitu saje.Mohon ajarlah ain yang kudus ni berbl...

Post has attachment
Current Issues : Akak macam mana nak jadi pelajar senibina (Architecture)?
Salam 'Alaik  ❤ separa dewasa ini, kalau tengok ain dapat online, dapat merepek sepam dua kat fesbuk, dapat update entry baru, dapat ain berfoya foya depan laptop adalah suatu masa lapang yang cukup indah buat ain. mungkin akan berlaku dalam kiraan dua kali...

Post has attachment
Ain Dzaya commented on a post on Blogger.
terkejut tengok viewer blog cecah 1++ k per day..rupanya dari sini tenkiu :) tutorial tu takde ape lah sgt, sekadar berkongsi ilmu :)

Post has attachment
Ahli baru rumah kami, Mr.....
Salam 'Alaik ❤ Hi! Seperti biasa rutin kacau 'miaw' titow. Hiks! Gaya yang penuh seleksi miaw tido, sambil tutup muka, konon konon comel la tido macam ni. wkwkwk Upss! i would like to introduce ahli rumah baru. We named him "miaw". Mr. Miaw. hiks! Kenapa "m...

Post has attachment
psstt!! Disember Y.E.S clearance stock! Sophie Wideshawl RM15 ONLY
Assalamualaikum.  Haigaiss! Ohoii! malas dah nak membebel berjela ela, kalau boleh nak taip entri ni dalam masa 7 saat je . eceh! kalau yang suka bertudung tu, lebih lebih lagi yang sangat gian dengan printed wideshawl, plain wideshawl, candy satin square m...

Post has attachment
nom nom..sedapnya...buleh buat kat rumah nieee!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
betul tu..sentiasa be positive tau!
Wait while more posts are being loaded