Profile cover photo
Profile photo
Kek Cinta
20 followers -
Ungkapkannya Dengan Kek
Ungkapkannya Dengan Kek

20 followers
About
Kek's interests
View all
Kek's posts

Post has attachment
BILA DIDI DAN NANA BERGABUNG... MELETOP
Didi utk boy, Nana utk girl... Sesuai sangat utk any occasions tak kira usia anak. . Nak request kek apa yg korang minat, no hal just consult dengan team ok? . Kek Cinta Dungun Pakar Kek Eksklusif Anda # baker   # dungun   # famous   # tasty   # creative   ...

Post has attachment
SEHELAI SUT UTK TERSAYANG
Banyak juga tempahan2 kek camni yg KakMieza terima. Semuanya kebanyakan utk para lelaki. Depa banyak pakai uniform cenggini kan. So, wifey2 nak dedikasikan utk mereka. . Kalau para husband nak celebrate uniform utk wife pulak, apa salahnya. Jom bertindak. H...

Post has attachment
KEK GIGI UTK DR GIGI .
Alahaii sweet lovey dovey tau couple ni. . Gigi signanture utk Doktor Gigi. Buku2/Alat tulis signature utk Cikgu Cikgi. Macam2 design jugalah KCD pernah buat. . Korang nak signature apa? Boleh abadikan pada sebiji kek haa gittew. Nak order, contact team ter...

Post has attachment
KEK AIR TERJUN @ KCD
Wahh menderu2 bunyi air ditambah pula dengan keindahan alam semulajadi yang sangat memukau mengiringi sang puteri yang jelita. . Eh2 kemain lagi KakMieza bermadah. Maksud KakMieza kek air terjun ni haa.  😅 . Terima kasih customer yg order dan percayakan KC...

Post has attachment
KEK PANCING
Pancing apa tu bang?? Dapat ikan boleh buat dinner malam kang  😂 😂 😂 . Haa kalau korang order kek ni, bukan kek je dapat, org tukang pancing pun korang dapat. BERBALOI2 tau. So, cepat2 contact team KCD utk order korang ok? . Dijamin puas hati. Takyah peg...

Post has attachment
MILIK SIAPAKAH KEK KAHWIN SUPER EKSKLUSIF INI?
KakMieza bertanggungjawab hasilkan kek kahwin yg berkualiti, cantik dan sedap utk para raja sehari. . Pengantin suka, tetamu pun gembira. Majlis pun nampak grand. Nak photoshoot pun nampak gah je. . Kalau korang nak berkahwin tak lama lagi tapi belum tempah...

Post has attachment
GIANT CUPCAKE
Giant Cupcake 2kg dengan tema Gold & Black . Nak kan kelainan? Yela asyik2 kek biasa je kan. Boleh je korang nak request camni or kek bentuk sejambak bunga utk yg tersayang. . Rasa? Uishh dah tentu2 sedap tau. *Nak menghasilkan warna gold mcm ni guna campur...

Post has attachment
KEK TEMA MEDIC
Biasa depa yg rawat org, jom order kek tema medic utk mereka pula. Mesti happy kan. . Ada plan nak buat suprise ke? Boleh je deal dengan team KCD. Hospital Dungun bukan jauh pun hihi. . Korang pun boleh order utk suprise kan, Sayangku CIk Misi ke, Suamiku P...

Post has attachment
PINK DAN PRINCESS BERPISAH TIADA
Eh rasanya bukan anak2 anak gegirl je ni, mak mak gegirl pun suka warna pink sbb mak mak yg jadi tukang order kek  😄 . Jom jadi mak mak yg best dengan order kek di KCD  (y) # dungun # majlisistimewa # kekbirthday # kekcintadungun # pencintakek #dungun # ke...

Post has attachment
Transport Cake @ KCD
ADA TRANSPORT BARU PARKING @ KCD Siapa2 nak tempah uber/grab boleh contact KCD ya. Sebut je nak naik kereta apa semua ada  😂 😂 . Boleh tengok sini  https://www.facebook.com/kekcintadungun/posts/1272736776142479 . Nak register, terus contact team ok. # kek...
Wait while more posts are being loaded