Profile cover photo
Profile photo
Fruitplanet Rotterdam
35 followers -
Fruit leverancier
Fruit leverancier

35 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Het aanbieden van vers fruit is een laagdrempelige en doeltreffende manier om te laten zien dat u als organisatie een gezonde levensstijl belangrijk vindt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontvang een gratis fruitschaal om kennis te maken met ons fruit of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. 

* Voor het bezorgen van onze Fruitschalen worden geen kosten in rekening gebracht.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#werkfruit   #rotterdam   #amsterdam   #nederland  

Werkfruit is de gezonde investering in uw werknemers. Het geeft het bedrijf een fris, gezond en groen imago.

* beste kwaliteit * vers * goedkoper dan de supermarkt * op maat * geen bezorgkosten ACTIE
Photo
Add a comment...

Vers fruit op kantoor helpt

Werkgevers doen er goed aan om fruit op kantoor aan te bieden. Onderzoek wijst uit dat de beschikbaarheid van fruit een halo-effect op de werkvloer heeft. Ook vermindert fruit de kans op aandoeningen die gerelateerd zijn aan een passieve levensstijl zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker. Volgens Tom O'Conner, eigenaar van Market Fresh in Seattle, maakt het niet uit wat iemand voor werk doet en heeft iedereen baat bij het eten van vers fruit op het werk.

In zijn boek The Business Advantage for fruit at Work legt O'Conner uit dat een grotere hoeveelheid ziekmeldingen, duurdere ziektekostenverzekeringen en de hoge kosten van fast food en snacks slechts enkele problemen zijn die bedrijven zonder effectief gezondheidsbeleid tegenkomen.

"Iedereen is gemotiveerd om gezonder te leven. Fruit op het werk is een mogelijkheid daarvoor", aldus O'Connor. "Aanleiding voor het eten van fruit kan een interne e-mail zijn, die vers fruit aankondigt. Of het kan een opstelling van fruit onder fel licht zijn of op een dossierkast, waardoor de fruitconsumptie met 28% kan toenemen."

#werkfruit   #fruit   #op   #het   #werk   #nederland   #rotterdam   #op   #maat   #fruitleverancier   #gratis   #bezorgservice   #fruitsnack   #bedrijfsfruit   #vitaal   #subsidie   #fiscaal  
Add a comment...

Post has attachment
ACTIE! GEZOND AAN DE SLAG!

Profiteer en krijg maar liefst 15% #korting   op de eerste 3 maanden
#werkfruit   #fruitophetwerk   #arbeidsfruit   #kantoorfruit  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
#gezondewerkplek   #gezondesnack   #fruitopmaat   #fruitplanet  

Klant weer voorzien van ()vers fruit(), het tussendoortje met voordelen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
#werkfruitleverancier   #vitaal     #subsidie   #fiscaal   #aftrekbaar   #esfregeling  

Klijnsma: 22 miljoen voor vitaal houden van werknemer
Gepubliceerd op: 9 juli 2014

Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakt 22 miljoen vrij voor projecten om werknemers gezonder en langer aan het werk te houden. In oktober start een nieuwe ESF-regeling (Europees Sociaal Fonds). De staatssecretaris hoopt dat met name het midden- en kleinbedrijf hier haar voordeel mee doet.

()Klijnsma: “Deze regeling biedt bedrijven de mogelijkheid om hun mensen productief, gemotiveerd en gezond aan het werk te houden”.()

Door de stijgende pensioenleeftijd en de vergrijzende beroepsbevolking is duurzame inzetbaarheid van werknemers een urgenter thema. Steeds meer bedrijven treffen maatregelen om medewerkers langer en fit aan het werk te houden. Met name het midden- en kleinbedrijf (MKB) kan een stimulans gebruiken, maar ook middelgrote bedrijven in de (non)-profit sector kunnen hiervoor in aanmerking komen. Bedrijven kunnen 50% subsidie ontvangen voor kleinschalige projecten van maximaal € 20.000. 

Projecten kunnen betrekking hebben op maatregelen om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers te bevorderen. Ook initiatieven om de interne en externe mobiliteit te bevorderen, zodat werknemers aantrekkelijk kunnen blijven voor de organisatie en de arbeidsmarkt, behoren hiertoe. En onderzoeken om medewerkers actief te betrekken bij de verbetering van de organisatie van het werk.
Het ministerie van SZW startte in 2012 het programma Duurzame Inzetbaarheid, waarmee zij werknemers en werkgevers wil stimuleren en ondersteunen bij het langer en gezond houden van personeel.

Bron: Persbericht Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 9 juli 2014
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#fiscaal   #aantrekkelijk   #fruitschaal   #fruitplanet  

Anno 2014 hoort #werkfruit   er helemaal bij !

Een heerlijk stuk #fruit  hoort er tegenwoordig helemaal bij. U inspireert uw medewerkers om gezond te leven, en krijg er veel voordelen voor terug.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded