Profile cover photo
Profile photo
Christel Burghoorn
61 followers -
Beeldend kunstenaar gespecialiseerd en geïnteresseerd in met name oude technieken zoals gebrandschilderd glas in lood.
Beeldend kunstenaar gespecialiseerd en geïnteresseerd in met name oude technieken zoals gebrandschilderd glas in lood.

61 followers
About
Posts

Post has attachment
Nog even voor de twijfelaars: komende woensdagavond: Fermenteerworkshop bij Dille&Kamille. Kosten €45,00 en daarvoor leer ik je in een avond zuurkool en kimchi maken, die je na afloop mee naar huis neemt. Deelname alleen na inschrijving vooral via enjoythecrisis@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onze expositie met het ZT kunstcollectief bij het Tankstation op de Deurningerstraat 28 Enschede, zit er bijna weer op. Vanavond en donderdagavond is het nog te bezoeken, en daarna maken wij ruimte bij het Tankstation voor andere kunstenaars en de volgende expositie.

Donderdag 1 juni vieren wij de laatste dag van de expo en bent u van harte welkom om tussen 17:00 en 20:00 u. langs te komen. Bijna alle kunstenaars van ZT zijn dan ook aanwezig. Daarnaast is er uiteraard ook weer de donderdagse daghap van het Tankstation te genieten en vanaf 20:00 u. is er life muziek. Dus reden genoeg om een bezoekje te overwegen, toch?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wegens succes op herhaling: 14 juni 2017, Sauerpower Fermenteer-workshop bij Dille & Kamille in Enschede.

De eerder gehouden workshop op 3 mei was al snel volgeboekt, daarom is op 14 juni voor geïnteresseerden alsnog de kans om mee te doen.

Fermenteren is een van de oudste manieren om voedsel te conserveren.
In deze workshop belicht Christel Burghoorn verschillende vormen van fermentatie. Tijdens de workshop gaan we verschillende varianten zuurkool en kimchi (pittig Koreaans tafelzuur) proeven en maken.
Daarnaast wordt een uitleg gegeven over Kombucha en zuurdesem, waarvan geïnteresseerden een starter kunnen krijgen om thuis mee verder te werken.

Kosten: €45,00 inclusief alle ingrediënten en de benodigde inmaakpotten die je na afloop, gevuld met je zelfgemaakte zuurkool en kimchi mee naar huis neemt.

De workshop wordt gehouden achterin de Dille & Kamille winkel aan de Langestraat 47B in Enschede op 14 juni 2017. Inloop is vanaf 18:30, de workshop is van 19:00 tot 22:00 uur. Let op: Deelname alleen na inschrijving van te voren!

Voor verdere informatie en inschrijving, mail of bel Christel Burghoorn:
enjoythecrisis@gmail.com
0628891310.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gisteren in de Huis aan Huis. Sauerpower is blijkbaar een te moeilijke naam voor de krant...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Volgende week woensdag 1 maart presenteer ik samen met Annemarie Huirne ons samenwerkingsproject Uitloper, over het 'verbouwen' van eetbare kiemgroenten op textiel en kleding.
Dit evenement is onderdeel van Meet the Makers, en vindt in de aanloop naar het komende Makerfestival, plaats in het AKI gebouw aan de Hulsmaatstraat 35 in Enschede.
De toegang is gratis, maar vooraanmelding is gewenst, via receptie@tetem.nl o.v.v. Zadenjurk: doen is het nieuwe denken!
Wij hopen u graag te mogen begroeten, volgende week woensdag bij de AKI, 19:00 inloop, begin presentatie 19:30.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Net als vorig jaar is er dit jaar in Enschede weer een Stadsherberg. Dit keer van 27/30 december en wel binnen in de grote zaal van het Stadhuis en buiten op het Ei van Ko plein.
4 dagen met veel muziek, optredens, workshops, lekkere hapjes en drankjes en buiten koken op vuur. Marieke Oosterveen en ik runnen de bar in het Stadhuis en bij goed weer gaan we ook nog een paar uur buiten op het plein warme chocolademelk en meer klaarmaken op vuur en gloeiende kolen.
Kom je ook langs? Openingstijden: Alle dagen 13:30 -18:00 en donderdag tot 21:00 u.

http://www.uitinenschede.nl/Winter-Wonderland/stadsherberg/
Add a comment...

Post has attachment
Vanmiddag/vanavond kun je mijn Kunst en Glaswerk en Enjoy the Crisis producten vinden op deze leuke december market bij het Tankstation aan de Deurningerstraat 28 in Enschede.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Komende zaterdag geef ik bij Dynamo Expo in de moestuin een buitenkook workshop met ingredienten uit de tuin. Meedoen? Deelname:€17,50. Tijden: 15:00 - 17:30. Locatie: Dynamo Expo, H.B. Blijdensteinlaan 85, Enschede. Aanmelden? info@dynamo-expo.nl Max. aantal deelnemers is 15, dus wees er snel bij!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf morgen is Project Uitloper, een samenwerking tussen Christel Burghoorn en Annemarie Huirne te bewonderen bij het maker Festival Twente, zie info hieronder:
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded