Profile cover photo
Profile photo
Yanie Roslan
79 followers -
SIMPLE
SIMPLE

79 followers
About
Yanie's posts

Post has attachment
KCOLLY SWEET 17 - RAHSIA KULIT CANTIK GEBU GEBAS AWEK KOREA
    Kulit kusam? kering? berjerawat? berjeragat? K-COLLY SWEET17 boleh membantu anda mendapatkan  kulit sehalus bayi dan segebu awek korea.   KEISTIMEWAAN K-COLLY SWEET 17 : - Formula korea berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan opti...

Post has attachment
RAYBAN ROAD SPIRIT
Grade 5A(Grade Original)

Code: ROADREDBRL5A

Model: ROAD SPIRIT
Frame colour: Red
Size: 62-14 Large(for men)
Lens: Glass with UV400 protection
Lens colour: Brown
The BL Laser Print on the left & right lens
Word 'rayban made in USA' print on right leg
BL interlocking at Nose Pad
Mark on the bridge between lens

Complete with the rayban box, hard case, Cleaning Cloth and other(see picture)

** FREE RAYBAN PAPER BAG!!
Photo

Post has attachment
SET COMBO A
RM 135
termasuk poslaju sm

- 5 FIGURE UP
- 1 SLIMMING PANTIES
- 20biji SERUM RAMBUT

SET COMBO B
RM120
termasuk poslaju sm

- 1 SET COLLAGEN PLUS VIT E
- 1 EMILAY WHITENING
- 1 ARCHE CREAM
- 1 IBU PUTIH ARE U WHITE
- 1 SUPRA COLOR
- 3 EYE MASK
- 3 LIPS MASK
- 3 SHISEIDO BLACK MASK
- 20biji SERUM RAMBUT
- 2 SLIMMING PANTIES
JOM GRAB U'OLSS
Photo
Photo
set combo
1 Photo - View album

Post has attachment
PERLA COFFEE
RM 60 SM / RM 70 SS

# Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

# Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.


Antara kebaikan Perla Coffee :

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
Photo

bila customer yg dah buat payment, then kita dah nak pos tapi tiba tiba dia taknak barang tu and mintak return money dlm jumlah 2kali ganda sebab rugikan dia sangat sangat menyiksakan otak :(

Post has attachment
MAMA GOJES
Digunakan untuk kesihatan wanita (menghilangkan keputihan, melancarkan haid, menguatkan otot faraj, menjaga kedudukan rahim, memberi tenaga kewanitaan, melancarkan darah nifas, menjaga sistem kemutan. Digalakkan bagi wanita dalam pantang

RM 75 SM / RM 85 SS
PM or WHATSAPP (rose) 016-4899515
Photo

Post has attachment
BELVYA PSS (Perfect Shapping Scrub)
RM 85
INCLUDE POSTAGE

sejenis scrub yang mampu menghilangkan lemak-lemak dibadan serta di muka
kesan boleh dilihat seawal 2 hari
jangan risau, sebab scrub ni tidak merasa panas bila digunakan, tapi badan akan lagi rasa fresh dan segar lepas mandi.
KHAS UNTUK YANG LEPAS BERSALIN : Boleh menghilangkan strechmark dan rekahan
- Mengatasi masalah perut buncit dan spare tyre
- Membentuk muka menjadi lebih V-Shape @ tidak tembam lagi.
- Membentuk dagu lebih runcing dan panjang (tak payah cucuk2 botox lagi.hehe)
- Menghilangkan double chin
- Membantu memancungkan hidung
- Mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit
- YANG PENTING : BELVYA PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP
- Siapa yang rasa2 ada bau badan tu, please pakai ni! hehe. Boleh menghilangkan bau badan
-Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan

Mesti ada yang akan tertanya2 nanti, ibu menyusu boleh pakai tak? Yes! boleh dugunakan untuk ibu menyusu, dalam pantang serta mengandung (tapi untuk mengandung tak boleh sapu pada perut dan pinggang).Scrub dekat lengan ke, peha ke,betis ke,atau pipi.. Nanti dah deliver baby takdelah lambat sangat nak turunkan berat badan kan.

cara-cara nak menggunakan BELVYA PSS
Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam
Photo

Jom grab satu u'olssss

AURAWHITE BERRY (NO GIFT) : RM 120
AURAWHITE CHOC (NO GIFT) : RM 130
AURAWHITE BERRY (WITH GIFT) : RM 140
AURAWHITE CHOC (WITH GIFT) : RM 150
MAIXARA C-SENTIAL : RM 85 SM / RM 90 SS
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM 120 SM /RM 130 SS
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM 145 SM /RM 150 SS
K-COLLY : RM 169
EMILAY WHITENING : RM 50
EMILAY WHITENING (BUY 2 FREE 1) : RM 100
VITAMIN C 1000MG : RM 45
VITAMIN C 500MG : RM 35
FIGURE UP : RM 45
COLLAGEN PLUS VIT E : RM 30
and many more product..

PM me guys .. or WHATSAPP (rose) : 016-4899515 ^_^

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded