Profile

Scrapbook photo 1
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Κτηνοτροφικοί Εξοπλισμοί Γεωργολόπουλος Γιώργος
Lives in Trikala
23 followers|47,026 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Η εταιρεία HELVAC ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ε.Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 25 χρόνια με την επωνυμία ΠΤΕΓΕ και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται άμεσα στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα .
Η πολύχρονη εμπειρία και η απαράμιλλη τεχνογνωσία του κυρίου Γεωργολόπουλου στα αρμεχτικά συστήματα καθώς και οι αξιόλογες συνεργασίες της εταιρείας μας με άλλους ευρωπαϊκούς οίκους κερδίζοντας αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις στο παρελθόν με την Γαλλική GASCOIGNE MELOTTE και την Γερμανική IMPULSA τον καθιστούν έναν από τους πλέον εξειδικευμένους γνώστες του αντικειμένου.
Με ταχύτατους ρυθμούς καθιερώθηκε στο χώρο της αιγοπροβατοτροφίας με τα κορυφαία συστήματα άμελξης του γνωστού ευρωπαϊκού οίκου MANOVAC όπου με την στήριξή της το 1994 παρουσίασε στην 10η Διεθνή έκθεση Αγροτικών μηχανημάτων εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA στη Θεσσαλονίκη εξελιγμένα συστήματα άμελξης καθώς και το πρωτοποριακό (για την εποχή) σύστημα παγίδευσης ταχείας εξόδου (ΕΧΙΤ RAPID).
Την συγκεκριμένη χρονιά βραβεύεται με το δίπλωμα της HELEXPO.
Πολύ σύντομα και έπειτα από εκτεταμένες μελέτες των ιδιαιτεροτήτων του κτηνοτροφικού τομέα στην Ελλάδα αποκτά την εμπιστοσύνη σημαντικών επιτυχημένων οίκων της διεθνής αγοράς όπως : η Ισπανική COMPAR S.A. (ΕΝΣΙΡΟΔΙΑΝΟΜΕΙΣ) – η Γερμανική WEIDEMANN (ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ) – η Ιταλική AGRI S.M.I. (ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ) καθώς επίσης βρίσκεται στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αγροτών με τα τρακτέρ DEUTZ FAHR.
Κρατώντας ως κλειδί επιτυχίας, τη συνεχή και κατ'ιδίαν επαφή με τους πελάτες μας, υποστηρίζοντάς τους άμεσα και μετά την πώληση, μένοντας φανατικοί οπαδοί της ποιότητας, γνώστες των ιδιαίτερων αναγκών του κτηνοτρόφου για άμεσες λύσεις, είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε ότι η εταιρεία μας είναι ο καλύτερος συνεργάτης του κάθε κτηνοτρόφου όπου κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα.
Έχοντας αναπτύξει εξαιρετικές αντιπροσωπευτικές συνεργασίες σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, διευκολύνουμε με άμεση ανταπόκριση σε θέματα λειτουργικά και ουσιαστικά.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In their circles
2 people
Have them in circles
23 people
agrotisnet's profile photo
George Tzanakakis's profile photo
Gina Anagnostopoulou's profile photo
Μαρία Καλύβα's profile photo
Βαγγέλης Τσιάνας's profile photo
Elena Namini's profile photo
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (TOOLHOUSE)'s profile photo
Zaxarias Papazafiris's profile photo
ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Trikala
Story
Tagline
Helvac
Basic Information
Gender
Decline to State