Profile cover photo
Profile photo
EXTERIOR Magazine
3 followers -
Онлайн форум за дизайн, архитектура, ланшафтна архитектура и външно обзавеждане. Влез навън! #exterior
Онлайн форум за дизайн, архитектура, ланшафтна архитектура и външно обзавеждане. Влез навън! #exterior

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Софтуерът CONTRO ще бъде представен за първи път на предстоящата Фасилити Конференция в София

Продуктът спестява от 5 до 10 % разходи за 6 месеца

Управлението на сгради е основна част от съвременния устойчив и модерен бизнес. Съвкупност от множество фактори, то е основата на фасилити мениджмънта и основен помощник на компаниите в оптимизирането на услугите. Правилното управление на разходите и договорите в управлението на сгради може да се превърне в основно конкурентно предимство.
На предстоящото единадесето издание на конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“, която ще се проведе на 20 и 21 октомври, 2016 г., в хотел „Холидей Инн“, София за първи път ще бъде представен новият софтуерен продукт „КОНТРО”. Система за управление и контрол на разходи и договори, „КОНТРО” се състои и разпространява на модули. Той се фокусира върху различните бизнес процеси и дава възможност на всички участници в процеса да се включат с оторизано ниво на достъп. Софтуерът е интуитивен, интерактивен, лесен за използване и позволява бързо внедряване в рамките на 1 седмица.
Едно от основните предимства на „КОНТРО” е функционалността, която се базира на предварителното одобрение на всеки разход, договор или анекс към него в организацията. Това е възможно по електронен път и така достига до съответното оторизиращо ниво на всички разходи и договори. Всеки ключов служител, който има отношение към разхода или договора, може да даде коментари и да поиска промяната на ключови параметри - цена, срокове, отстъпки, гаранции. Софтуерът автоматизира процеса по предварително обсъждане и одобрение на всеки разход и/или договор, следи за изпълнението на ключови събития, изпраща съобщения за изтичане и етапи по договори и следи плащанията/приходите. Важна стъпка е последващия контрол върху разлики на одобрени и реално направени разходи, както и съпоставка с бюджетираните разходи на ниво разходен център или отдел. От основно значение е възможността за достъп на клиенти по договорите до функционалността на софтуера като им се дава достъп до определени етапи на изпълнение на дейностите, одобрение или коментар.

Софтуерът „КОНТРО” е създаден от професионалисти с дългогодишен международен опит в областта на одита и счетоводството. Благодарение на него компаниите могат да осъществяват предварително одобрение на всички разходи и договори в организацията. Максимално са улеснени сравнението и контрола на одобрени и реално направени разходи. „КОНТРО” позволява съпоставка в реално време между бюджетирани и реално извършени разходи. Благодарение на софтуерния продукт е възможно да се правял бързи справки за минали периоди, направени различни видове разходи, както и да се проследи изпълнение на етапи и бюджети по договори и анекси. Едно от най-големите предимства на продукта е възможността за намаляване на разходите в организацията с минимум 5% в рамките на 6 месеца.


www.contro.bg
Управлението на сгради и успешният фасилити мениджмът е улеснен максимално от софтуера, който дава възможност за съпоставка на одобрени и реално договорени параметри по разходи и договорите. Предварителното електронно одобрение на всички разходи и ключови параметри по договорите, както проследяването на изпълнението на етапите, плащания или постъпления улеснява цялостната дейност на компанията. Конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“ предлага уникална възможност за всички заинтересовани страни да се запознаят с тенденциите в поддръжката на сгради и активи. С представянето си „КОНТРО” ще представи опции за спестяване на значителна част от годишните разходи на компаниите от индустриалното производство, обществените сгради, бизнес и жилищни комплекси. Софтуерното решение ще предложи възможности за подобряване отношенията на компаниите с клиентите, като позволява висока прозрачност и предоставя достъп до техните разходи и договори с подизпълнители. По този начин спомага за изграждане на стабилно доверие и трайни партньорски отношения в бизнеса.

Повече на www.contro.bg
Contro.bg
Contro.bg
contro.bg
Add a comment...

Post has attachment
Какво е мястото на поддръжката и управлението на сгради за един устойчив и модерен бизнес?
Как фасилити мениджмънт компаниите могат да оптимизират услугите си и да бъдат конкурентни?
Какви са новостите в технологичните развития и продукти, свързани фасилити и пропърти мениджмънта и строителството?
Има ли място глобалният бизнес подход в България и региона?

Това са част от въпросите и темите, които ще бъдат засегнати на единадесетото издание на конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“, която ще се проведе на 20 и 21 октомври, 2016 г., в хотел „Холидей Инн“, София.

Вече десет години събитието събира международни и български експерти в областта на фасилити мениджмънта и представители на водещи компании в различни икономически сектори. Колкото традиционна, толкова и иновативна платформа за обмяна на опит, конференцията предлага уникална възможност за всички заинтересовани страни да се запознаят с тенденциите в поддръжката на сгради и активи – дейности, които спестяват значителна част от годишните разходи на компании от индустриалното производство, през технологични гиганти, обществени сгради, бизнес и жилищни комплекси.
Въпреки че фасилити мениджмънтът става познат с това си име в България едва през последните години, не без усилията на всички професионалисти и Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА), секторът вече наброява десетки компании с различно портфолио и насоченост. Обединението на две от най-големите компании в сектора засвидетелства, че фасилити мениджмънт бизнесът в България е достигнал определено ниво на зрялост, а играчите в него се стремят да отговарят както на изискванията на клиентите си, така и на международните стандарти за обслужване.
В течение на десетте си години „Фасилити мениджмънт: реализация в България“ бе подкрепена не само от световни лидери в областта, но и от една от най-авторитетните организации в Европа – EuroFM. Желанието на българския фасилити мениджмънт бранш да заимства и развива добрите практики от други държави привлича ежегодно гости и лектори от страни като Германия, Великобритания, Финландия, Турция и други.
Освен презентации и дискусии, конференцията ще предложи и тази година съпътстващи, специализирани семинари на тема технологии в ФМ и обучения по стандартизация.
Организатори са Facility management Consulting, Publics.bg и списание „Фасилитис“, с официалното партньорство на БГФМА.
За регистрация, партньорство и повече информация относно програмата и лекторите, моля посетете http://fmc.bg/fmconference/Photo
Add a comment...

Post has shared content
Grand Sunrise @ Grandview Overlook

Thanks to the suggestion of my good friend +Randall Sanger I decided to visit Grandview Overlook near Beckley, WV Sunday morning and was witness to one of the most amazing sunrises I've seen in a very long time. This image doesn't do justice to the full splendor of the morning. Truly a gift from God to be there and witness it. Happy Monday!

Website: http://georgefletcher.photography
Facebook: https://www.facebook.com/georgefletcherphotography

#LandscapePhotography +Landscape Photography curated by +Margaret Tompkins +Eric Drumm +Chandler L. Walker +Krzysztof Felczak +AJ Lim +Jeff Beddow +H Peter Ji +Jani Westman +Dorma Wiggin +Ranco Sevla Sevla
+HQSP Landscape curated curated by +Peter Marbaise +Hans-Juergen Werner +Shannan Crow +Mohamed Hakem +Albert Vuvu Konde and +Alexander Tarasenkov #hqsplandscape
#hqsphdr +HQSP HDR curated by +Peter Lipa and +Dave Gen
#BTPLandscapePro+BTP Landscape Pro . founded by +Rinus Bakker , owned by +Nancy Dempsey ,curated by +Nancy Dempsey

Member of www.besttopphotographer.com +BestTopPhotographer, +Rinus Bakker, +BTP Daily Highlights the Best Photo, +BTP Editors' Choice (Top Photo page)

#GrandviewOverlook #Grandview #Sunrise #NewRiverGorge #f
Photo
Add a comment...

Post has attachment
През м. октомври 2016 г. в София, за 11-та поредна година, Фасилити Мениджмънт Консултинг, сп. Фасилитис (publics.bg), и Българска фасилити мениджмънт асоциация, ще съберат на едно място български и европейски професионалисти в сферата на фасилити мениджмънта. Тази година основните акценти на събитието ще бъдат:
• Развитие на пазара на ФМ в Централна и Източна Европа
• Глобализация
• Дигитализация
• Тенденции и иновации в техническия ФМ
Регистрирайте своето участие с отстъпка в ранната регистрация до 15 септември. EXTERIOR е медиен партньор на конференцията. #fmconference
Add a comment...

Post has attachment
Екстериорът е външния дизайн на средата, в която живеем и когато нещо я променя сме загрижени и обръщаме внимание. Ето кои са световните градове (повечето емблематични центрове) според manifesto.bg, които могат да изчезнат от лицето на Земята до края на века. #exterior
Add a comment...

Post has attachment
Успешно приключи първото издание на интерактивния форум АрхИдеи, което се проведе от 15 до 21 август в Експозиционен Център Флора в Бургас. Събитието бе организирано от платформата 7АРТС и АИДБ (Асоциация на интериорните дизайнери) и бе под егидата на Община Бургас. EXTERIOR бе медиен партньор на събитието. #archideiBG
Add a comment...

Post has attachment
Партита по време на АрхИдеи #archideiBG
Add a comment...

Post has attachment
За всички жители и гости на Бургас, инициаторите на форум АрхИдеи - сдружение 7артс откриват изложба съпътстваща събитието. #archideiBG
Изложбата
Изложбата
news-archidei.blogspot.bg
Add a comment...

Post has attachment
АрхИдеи е съчетание между изложение, социален форум, конкурси и демонстрации на иновативни проекти и тенденции. #archideiBG
АрхИдеи
АрхИдеи
news-archidei.blogspot.bg
Add a comment...

Post has attachment
Светлината на терасата! Моментът, в който си навън, а сякаш си вътре. За да усетиш силното присъствие в екстериорния дизайн просто вдишваш дълбоко и попиващ всеки елемент. Влизаш ли навън ... Излизаш ли вътре ....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded