Profile cover photo
Profile photo
Yan&Co
2 followers
2 followers
About
Yan&Co's posts

Post has attachment
Public
Flere salg i din webshop? Gør din søgefunktion hurtigere og bedre

Description:

I en online verden domineret af Google søgninger og hastighed er der ingen tvivl om at kvaliteten og hastigheden for søgninger har en stor indflydelse på konverteringer – Særligt hvis du ejer webshop.

https://www.yanco.dk/flere-salg-din-webshop-goer-din-soegefunktion-hurtigere-bedre/

Post has attachment
Public
Marit Moum Aune

Marit Moum Aune er en af Norges større instruktører som har haft en ganske bemærkelsesværdig karriere. I de seneste år har hun haft succes med store drama produktioner til TV og i 2009 instruerede hun den prisvindende serie “Harry and Charles” for NRK - og i 2014 blev det til endnu en prisvindende TV serie med produktionen “Kampen for tilværelsen”.

Hop en tur forbi hendes site og se mere ;-)

Website: https://maritmoumaune.com/
Case: https://www.yanco.dk/marit-moum-aune/

Post has attachment
Public
Leavitt Bulldog

Leavitt bulldog er for den kræsne og seriøse familie der IKKE vil ”nøjes” men ved, at KUN det bedste er godt nok. Tag en tur forbi deres website ;-)

Website: https://www.leavittbulldog.dk
Case: https://www.yanco.dk/cases/leavitt-bulldog/

Post has attachment
Public
DogWhisperer

Er din hund lydig? Forstår du hvordan du skal træne den? Hvis du er i tvivl så skal du helt sikkert tage et kig forbi https://www.dogwhisperer.dk som vi udvikler website for

Website: https://www.dogwhisperer.dk
Case: https://www.yanco.dk/cases/dogwhisperer/

Public
Easy Wine2Go

For lidt over en måneds tid siden launchede vi Easy Wine2Gos nye website - Har du været en tur forbi og se deres smarte vinløsning? ;-)

Website: https://easywine2go.dk
Case: https://www.yanco.dk/cases/easy-wine2go/

Post has attachment
Public
Følg op på dine efterladte ordrer og tjen flere penge

Hvis du har en webshop, så er du uden tvivl klar over at hvert salg tæller - og den gennemsnitlige webshop mister ca. 74% af sine kunder fordi de ikke når gennem til betalingen.

Dine kunder lever i en verden hvor fokus er spredt og de er tilgængelige døgnets 24 timer på Twitter, e-mail, Facebook, SMS, Snapchat, telefonopkald og et utal af andre kanaler.

https://www.yanco.dk/foelg-paa-dine-efterladte-ordrer-tjen-flere-penge/

Post has attachment
Public
Brøgger Belysning

Så kom Brøgger Belysnings nye site i luften! Eller rettere, det har faktisk været i luften i lidt tid - Men det skal da ikke forhindre sitet I at blive vist frem til dem der ikke har været en tur forbi.

Website: https://www.broggerbelysning.dk
Case: https://www.yanco.dk/broegger-belysning/

Post has attachment
Public
Hvad er SSL og har du brug for det?

Har din WordPress hjemmeside brug for et SSL certifikat? Svaret er næsten altid ja, men lad os dykke lidt dybere i hvad det rent faktisk er – og gør godt for.

SSL står for Secure Socket Layer men navnet i sig selv er relativt uinteressant da det er implikationerne af hvad det betyder for dig, som er virkelig interessant. Før vi dog kommer rigtig i gang, skal vi lige have styr på én ting...

https://yanco.dk/ssl-har-du-brug-for-det/

Public
EAN Betalinger til WooCommerce

Hvis du har en webshop som handler med offentlige virksomheder, som f.eks. institutioner og kommuner så er du formentlig stødt på, at en del af dem foretrækker at betale med deres EAN nummer.

De ønsker at anvende EAN betaling fordi det gør det langt nemmere regnskabsmæssigt, da den medarbejde som skal foretage indkøbet ikke skal have et kreditkort i hænderne, men blot kan opgive EAN nummeret som så faktureres.

https://yanco.dk/ean-betalinger-til-woocommerce

Post has attachment
Public
Google PageSpeed Optimering: Pluk de lavt hængende frugter

Jeg indrømmer det det. Jeg er optimerings og automatiseringsnørd. Jeg synes det er m-e-g-a fedt at presse lidt mere ydelse og lidt bedre resultater ud hele tiden.

Det er ideen om, at hvis du skal bestige et bjerg, opnår du det ved, at tage et skridt ad gangen og før end du ved af, er du på toppen af bjerget.

Så hop ind og læs hvordan det tager ca. 30-40 minutter at løfte en webshop til en markant bedre score - og hvordan du formentlig selv kan gøre det efter med nogle forholdsvist enkle skridt.

https://yanco.dk/google-pagespeed-optimering/
Wait while more posts are being loaded