Profile cover photo
Profile photo
webinvoice.ro
34 followers -
Servicii de facturare on-line. Simplu, rapid, sigur!
Servicii de facturare on-line. Simplu, rapid, sigur!

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Un scurt rezumat despre noile reglamentari referitoare la fiscalizarea bacsisului. De dat mai departe, poate cuiva ii e de folos!
‪#‎webinvoice‬ ‪#‎facturareonline‬
http://www.webinvoice.ro/2015/05/fiscalizarea-bacsisului-si-marcarea-acestuia-pe-un-bon-fiscal-separat/

Post has attachment
De astazi ‪#‎webinvoice‬ are un look nou, mai fresh, mai prietenos credem noi! Daca intampinati greutati in folosirea programului va rugam sa ne anuntati pentru a remedia problemele. Va multumim si speram sa va placa noul aspect :)
Photo

Post has attachment
Că tot e vara şi e perioada concediilor, m-am gândit să scriu un articol despre particularităţile facturilor emise de către agenţiile de turism. Nu am avut ocazia să mă ocup de contabilitatea unei asemenea societăţi şi este o ocazie bună să cercetez mai bine problema.

Mă apuc de citit din bătânul Cod fiscal, prietenul tuturor, când aflu mai multe vă spun şi vouă.
http://blog.webinvoice.ro/2014/07/cu-facturile-prin-vacanta/

Post has attachment

Post has attachment
Scutirea se aplica pentru profitul investit in echipamente tehnologice –masini, utilaje si instalatii de lucru produse si/sau achizitionate si puse în funcţiune dupa 1 iulie 2014 si pana în 31 decembrie 2016 în limita profitului contabil brut inregistrat si în limita impozitului pe profit datorat. Mai multe detalii si exemplu de calcul in articol: http://blog.webinvoice.ro/2014/05/scutire-impozit-profit-reinvestit/ #webinvoice   #facturareonline   #impozit  

Post has shared content
Desi firmele au ștampile rotunde, această formă nu este obligatorie. Avocații spun că nicio lege nu prevede obligativitatea unei anumite forme a ștampilei, dar uzanțele unor profesii și ale unor instituții au impus-o pe cea rotundă pentru societăți. Avem explicații detaliate aici: http://goo.gl/QmUXRh.
Photo

Post has attachment
Nicoleta, Nicolae, LA MULTI ANI!
#webinvoice  
Photo

Post has attachment
O informatie utila celor care detin domenii .ro pentru prezentarea afacerii pe care o desfasoara. Cum comentati acest proiect?
#webinvoice  

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded