Profile cover photo
Profile photo
Benjamin A. Wendelboe
273 followers -
"He has long hair and gold shoes in real life.."
"He has long hair and gold shoes in real life.."

273 followers
About
Posts

+Lone Palmus Jensen og jeg er uenige om en funktion i et af vores projekter, men for at undgå at i skal sætte jer ind i hele vores scenarie, kommer her et eksempel som mange sikkert allerede kan relatere til..

På Foursquare er du mayor af et venue ved navn "Pandekagehus" - du synes at det er et fantastisk sted og viser med glæde verden at du kommer der tit.. Nu retter nogen stedets navn til "Naziborg", hvilket måske er knap så cool i din vennekreds..

Hvordan bør Foursquare håndtere det?

A) Du får et ping om at du nu er mayor af "Naziborg" med mulighed for at takke nej til titlen.. Dette vil selvfølgelig betyde at du også havde fået et ping hvis stedet blot havde taget et mere uskyldigt navneskifte som til eksempelvis "Pandekagehuset" (bestemt ental)..

B) Du får ingen besked om navneskiftet, og risikerer således at rende rundt som naziborgmester uden at vide det.. Til gengæld slipper du for irriterende notifications..

C) Når "Pandekagehus" skifter navn til "Naziborg", bliver det et nyt venue, og har således ikke en mayor (eller besøgende for den sags skyld) længere.. Dette betyder naturligvis at alle tips m.m. også forsvinder, men du slipper for pings, og risikerer ikke at blive stemplet som nazist..

Jeg er ret sikker på hvilken jeg foretrækker, og Lone ligeså.. Bare synd at det ikke er den samme.. Kom gerne med input! #tak
Add a comment...

Post has attachment
Profile Photos
Photo
Add a comment...

Anyone with experience in hacking an TV 2nd gen? Looking to get some idea on how low maintenance I can expect it to be, seeing as I want to install it 160 kilometers from home..
Add a comment...

Post has attachment
Når man er irriteret som bare fuck, er der intet der bedre kan få en til at slappe af end Perfect Day.. Det skulle lige være den akustiske demo-version fra jubilæums-udgaven af Transformer, men den må danskere åbenbart ikke høre fra YouTube..
Add a comment...

I get quite a lot of followers whom I don't really recognize - I wonder if it's like on Twitter, where they're all spammers trying to sell me gold or real estate, or if they're genuine users.. Anywho.. I'll give you guys a follow-back, and see what happens..
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded