Profile cover photo
Profile photo
Sham Hardy
22,846 followers -
Geek Itu Bagus!
Geek Itu Bagus!

22,846 followers
About
Sham's posts

Post has attachment
Well hello there, Bob The Cat.
Photo

Post has attachment
Fire startah!
Photo

Post has attachment
+Super Mario​ Run is now available for +Android​, downloading..
Photo

Post has attachment
Selamat ulangtahun ke-88 Tan Sri Datuk Amar Teuku Zakaria Teuku Nyak Putih (a.k.a. P.Ramlee), terima kasih +Google Malaysia!
Photo

Post has attachment
Pergi ke website satu event ni, lagi 9 hari nak mula event, tapi ruangan sponsor, anjuran, kerjasama dan pengurus acara semuanya kosong. Tak pasti samada tak update ke, atau memang takde orang nak support?

Sad.
Photo

Post has attachment
Apabila kena bangun awal pagi sendiri, aku akan gunakan dua alarm app di Mac, satu lagi di phone, dengan 6 masa berbeza.
Photo

Post has attachment
Akhirnya, sampai jugak aku ke legendary arena. LOL #ClashRoyale
Photo

Post has attachment
Muah ciked! #FaceApp
Photo

Post has attachment
Selepas melihat buku The Infinity Gauntlet dalam teaser Avengers: Infinity Wars semalam, rasa macam nak baca semula lah. That and including Infinity War #1-6, Infinity Crusade #1-6, Warlock and the Infinity Watch (1992) #7-10 & #18-22, Warlock Chronicles (1993) #1-5, and Marvel Comics Presents (1988) #108-111.
Photo

Post has attachment
Lepas hantar anak aku tadi, ternampak ini dalam satu lukisan di sekolah. Hebat!
Photo
Wait while more posts are being loaded