Profile cover photo
Profile photo
amanina nasuha
376 followers
376 followers
About
Posts

Post has attachment
meh laa baca pengalaman kite :)
Cardio Activities
Cardio Activities
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cardio Activities
Assalamualaikum.. Selamat berhujung minggu kalian :) Hari ni macam rasa rajin nak menaip entry blog sebab sebelum sebelum nii sibuk dengan kerja lepas tu pulak menyibukkan diri join aktiviti aktiviti lain..heheh haa da tua tua baru nak aktif weii..hahahaha ...
Cardio Activities
Cardio Activities
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
aktiviti hujung minggu saya :)
Aktiviti Hujung Minggu
Aktiviti Hujung Minggu
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aktiviti Hujung Minggu
Assalamualaikum semua :)                                                       Sabtu 3 February 2018 Aku ada join event 1Impak di Kolej Kemahiran Tinggi Mara Kuantan..actually aku cuma join zumba jerk pagi tu..hahaha..yes! memang aktif berzumba sekarang..ak...
Aktiviti Hujung Minggu
Aktiviti Hujung Minggu
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
" Segmen Blogwalking by Miss Kepeng "
Hai Assalamualaikum :) Mari meriahkan segmen Miss Kepeng ni.. Selamat Tahun Baru semua :) Nak Tag Cik Kaella , Cik Azian , Miss Mulan
Add a comment...

Post has attachment
hye singgah sini..
Hestek2017
Hestek2017
adramycien.blogspot.my

Post has attachment
Hestek2017
Assalamualaikum J   Happy New Year 2018.. Semoga semua nya dalam kondisi yang baik baik ajaa yaa..aku
nak berkongsi satu cerita yang agak struggle jugak lah untuk aku lalui seorang
diri..eh tidak! Maksud aku,aku lah watak utama nya..nak bagi faham sikit hes...
Hestek2017
Hestek2017
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Yang Terindah - Achey
Assalamualaikum Have a good day sunshine :) Last entry hari raya aidilfitri,Misi sibuk dengan kerja dan jaga hati orang jerk..hahaha Actually ada je idea nak publish tapi masih belum sampai untuk dipublishkan lagi..tengok lah next time pulak maca mana kan.....
Yang Terindah - Achey
Yang Terindah - Achey
adramycien.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Aidilfitri 2017
Salam Aidilfitri! Lama sangat dah tak menaip entry nih!sibuk berperang dengan kehidupan dengan dunia kerjaya lagi..so kita ketepikan dulu laa aset yang nih...cewah ;) Aidilfitri tahun ni aku sambut seperti biasa tak ubah seperti tahun tahun yang lepas..trac...
Aidilfitri 2017
Aidilfitri 2017
adramycien.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded