Profile cover photo
Profile photo
amanina nasuha
345 followers
345 followers
About
amanina nasuha's posts

Post has attachment

Post has attachment
Aidilfitri 2017
Salam Aidilfitri! Lama sangat dah tak menaip entry nih!sibuk berperang dengan kehidupan dengan dunia kerjaya lagi..so kita ketepikan dulu laa aset yang nih...cewah ;) Aidilfitri tahun ni aku sambut seperti biasa tak ubah seperti tahun tahun yang lepas..trac...

Post has attachment
Hiking Bukit Panorama,Sungai Lembing
Hye Assalamualaikum guys :) Selamat bersua kembali..oh kali ni dapat masa free untuk update entry.. Dah nak hujung tahun kot..hehehe... Untuk kali ni nak share cerita masa cuti Awal Muharam lepas..kebetulan dapat cuti on that day..so plan nak joging je tapi...

Post has attachment
Hiking Bukit Panorama,Sungai Lembing
Hye Assalamualaikum guys :) Selamat bersua kembali..oh kali ni dapat masa free untuk update entry.. Dah nak hujung tahun kot..hehehe... Untuk kali ni nak share cerita masa cuti Awal Muharam lepas..kebetulan dapat cuti on that day..so plan nak joging je tapi...

Post has attachment
Throwback ...
Assalamualaikum :)                Sebenar nya tak tahu nak update entry tentang apa kan so inilah saja yang mampu :)  Terlibat dengan perbarisan hari kemerdekaan di Kuantan,2016... Sekian.Thank You ...

Post has attachment
Kerja Baru
Assalamualaikum everyone :) Oh yaa! bulan ni tinggal beberapa hari je lagi nak sampai ke penghujung..rasa sedih sangat..yelah untuk kenangan tiga tahun yang telah tercipta kemudian kita bermula dengan kenangan yang baru..yes!mungkin tak sama..ada seronok at...

Post has attachment
Segmen #FamilyBlogger
Hye Assalamualaikum ! Hari ni hari last boleh join segmen ni..support kawan kawan then aku dapat kenalan baru dan juga group baru #FamilyBlogger. .. memandangkan aku pun baru jerk start blogging balik kan..heheheh. Okay sape nak join cepat cepat join ok,seb...

Post has attachment
Minggu Kenduri
Assalamualaikum Pejam celik pejam celik dah nak akhir bulan Mac kan? sekejap sangat masa sekarang berlalu...orang kawen pun ramai..mungkin musim sekarang orang kawen hari hari kot :) Aku berkesempatan juga pergi kenduri kawen yang dijemput ni..sebaik mungki...

Post has attachment
Segmen Tambah Follower Instagram
Hye Assalamualaikum Salam kenalan semua ..                                                                  Instagram :  amnnsha                                                                      Twitter :  Steroooiiiid                                    ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded