Profile cover photo
Profile photo
farah wahida
1,432 followers -
By Farah with Love deeply in heart...
By Farah with Love deeply in heart...

1,432 followers
About
Posts

Post has attachment
POKOK BUNGA ROSE AHLI BARU GARDENKU
Hai semua..dah makan tengahari ke belum tu..harini ceq masak gulai lemak cilipadi siput sedut dan nenas..terangkap mat!..hehe.. Cuaca panas sungguh kt utara ni..tak mengizinkn ceq dok lepaking kt garden ciput ceq tu.. Ni cerita petang kemarin..ceq culik 2 a...
POKOK BUNGA ROSE AHLI BARU GARDENKU
POKOK BUNGA ROSE AHLI BARU GARDENKU
farahwahida961.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MY SWEET GARDEN ADA PASU TENGGEK
Hi uols semua..harap tu semua yg ziarah entry ku kali ini di limpahi dgn kejayaan dan keberkatan..malam2 mcmni masih teringat pokok2 bunga di garden ku..adehh..mmg parah weh!..tp semua tu la yg buat hatiku tenang..yg membuat ku sabar menunggu hasil2nya..har...
MY SWEET GARDEN ADA PASU TENGGEK
MY SWEET GARDEN ADA PASU TENGGEK
farahwahida961.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JAPANESE ROSE @ ROSE JEPUN
Hai semua.. kali ni nk cerita pasal japanese rose atau pokok bunga kembang pukul 10..kiki..mmg cantik sgt klu meriah bunga2 dia keluar..dulu ayah ada tanam JR ni..masa langsung tk tahu cara penjagaan dia..sbb tengok ayah tanam naik subur bunga pun cantik sa...
JAPANESE ROSE @ ROSE JEPUN
JAPANESE ROSE @ ROSE JEPUN
farahwahida961.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JOM TANAM POKOK BUNGA DAN TIPS SUBURKAN POKOK DAN MERIAHKAN BUNGA
Assalamualaikum..rasanya sudah sebulan tak update blog ni..besawang ke..hihi..daku dh masuk ke dunia baru bagi daku..dunia tanaman pula..dunia bergarden..hihi..memang rasa hepi sgt bila pokok2 bunga yg kita tanam dan semai tu keluarkan bunga..hari2 dibelek....
Add a comment...

Post has attachment
BAHULU GULUNG PERTAMA KALI KU CUBA
Hai semua pelawat2 blog ku ini..sudah cukup setahun daku berblog..bercerita..berkongsi apa yang kutahu dan ku cuba..resepi mahupun kisah hidup yang aku lalui disini..walaupun kadang2 daku sperti biskut cipsmore..kejap ade..kejap tk de..biasala tuntutan kewa...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI KURMA AYAM PALING MUDAH
salam dari dapurku.. tu diaaaa mood masak mai dah niii.. Jom kita kongsi resepi kurma ayam paling sempoi mudah dan senang..hii..hii.. ni dia hasil kejadiannya..resepi yg sgt2 simple untuk sumi dan anak2..maklum la Pn Bam2 ni bnyk sgt benda nk buat..banyak l...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI IKAN SIAKAP TIGA RASA YANG PALING SIMPLE
Hai semua..salam ukhwah dari saya..bole plk saya update blog saya skrg ni..ade je masa terluang jgn buang begitu sahaje ye..kita share lagi resepi kt sini..resepi ni saya buat ari jumaat lepas baru dapat update..hehe..tp simple je resepi nye..yg simple ni l...
Add a comment...

Post has attachment
SUKATAN TIMBANGAN DARI CAWAN KE GRAM UNTUK PEMBUATAN ROTI DAN BUN.
Assalamualaikum semua...harap2 tu semuanya sihat dan bahagia bersama insan tersayang...menu apa arini..aktiviti apa arini...emmm..masing2 punya agenda sendiri kan.Entry kali ini farah nak kongsi pasal sukatan timbangan dalam pembuatan roti dan bun.Farah bar...
Add a comment...

Post has attachment
ASAM PEDAS MINANG IKAN PARI
Asam pedas ikan pari memang terangkat! Assalamualaikum semua yang singgah kt blog daku disini..Arini menu apa ye semua?..Musim cuti sekolah ni kan bnyk undangan majlis perkhahwinan..jemu dh kot asyik dok makan nasi minyak,kari daging,ayam masak merah,pajeri...
Add a comment...

Post has attachment
Hiasan garden ala desa enggeris atau vintage
GARDEN ALA ENGGERIS ATAU VINTAGEĀ  Salam kemesraan buat pengunjung blog ku sekalian..walaupun dimana anda berada..sudah lama jgk tak upload blog sbb letih dgn jemputan walimatul urus sedara dan jiran tetangga..kepada yang baru membina mahligai rumah tangga.....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded