Profile cover photo
Profile photo
Costa terzO
Openminded, Naturist, Vegan, Touring Cyclist, exploring Life on Earth ;-)
Openminded, Naturist, Vegan, Touring Cyclist, exploring Life on Earth ;-)
About
Costa's posts

Post has shared content
Οι Ποδηλάτ(ισσ)ες ξωτικά ξυπνούν την κοιμωμένη πόλη του “Ποτέ” | 8ο Ποδηλατικό Καρναβάλι, Τσικνοπέμπτη 16 Φεβ στον Πεζόδρομο Ζεύξιδος | 5μμ Έναρξη Μουσικής, 6μμ Ποδηλατική Παρέλαση, 8.30μμ Γιορτή για όλη την πόλη, με Ινδικό Χορό με την Asrai Danza, DJ Lazos | Κλήρωση με πολλά δώρα και Ποδήλατο Galaxy 26" από το Bike in art, και εκπλήξεις!
Οι Ποδηλάτ(ισσ)ες ξωτικά ξυπνούν την κοιμωμένη πόλη του “Ποτέ” | 8ο Ποδηλατικό Καρναβάλι, Τσικνοπέμπτη 16 Φεβ στον Πεζόδρομο Ζεύξιδος | 5μμ Έναρξη Μουσικής, 6μμ Ποδηλατική Παρέλαση, 8.30μμ Γιορτή για όλη την πόλη, με Ινδικό Χορό με την Asrai Danza, DJ Lazos | Κλήρωση με πολλά δώρα και Ποδήλατο Galaxy 26" από το Bike in art, και εκπλήξεις!

Καλή Χρονιά σε Όλους & Όλες! Το 2017 ας βάλουμε στόχους:

α) την Vegan Χορτοφαγία, για την υγεία μας, την ρύπανση, την κλιματική αλλαγή, την αποψίλωση δασών, την έλλειψη νερού, την παγκόσμια πείνα, την μη-βία και την ηθική απέναντι στα ζώα που δεν έχουν φωνή.

β) τον Γυμνισμό για να απελευθερώσουμε το σώμα μας απέναντι στα πρότυπα των ΜΜΕ, της βιομηχανίας του κινηματογράφου, σεξ και μόδας. Να αναπνεύσει ελεύθερο και να μας φέρει πιο κοντά στην φύση. Να το αγαπήσουμε και μέσα από την αγάπη να έρθει η αυτο-βελτίωση.

γ) το Ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης και ελευθερίας! Χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης, 0 κόστος χρήσης, τέλειο για την σωματική και ψυχολογική μας υγεία και άσκηση, δώρο η απεξάρτηση από το πετρέλαιο και τα ορυκτά καύσιμα που φέρνουν πολέμους και δύστυχους πρόσφυγες, με αυτόνομη θέρμανση όσο κάνεις πετάλι, 0 ρύπανση και συμβολή στην κλιματική αλλαγή, χωρίς ηχορύπανση, κυκλοφοριακό κομφούζιο και πρόβλημα πάρκινγκ, είναι ανταγωνιστικότατο με σταθερούς χρόνους μετακίνησης, και πάνω από όλα είναι διασκεδαστικό, και όσο περισσότεροι γίνουμε και πιο ασφαλές.

Με Αγάπη και Συμπόνια για όλη την φύση. - Costa terzO / Γυμνός Ποδηλάτης

Post has attachment
Εσείς αυτό τον Άι Βασίλη περιμένετε;
Αυτά τα ΧριστούΓεννα, ας μη φέρουμε τον Θάνατο στο τραπέζι μας!
This is your Santa Claus, that you are waiting for?
This Christmas, don't bring Death on your table! #christmas
Photo

Post has attachment
Ο Αλέξης έγινε σύμβολο πέρα από τα σύνορα μας. Έτσι ανακαλύψαμε την κατάληψη Alexis Occupato στην μνήμη του στην Ρώμη, κατά την διάρκεια του ποδηλατικό μας ταξιδιού Cycling into Free Coasts No Borders. Όπως λένε οι ίδιοι, είναι το σπίτι των επισφαλών φοιτητών, για την κοινωνικοποίηση, αυτο-οργάνωση και την αλληλοβοήθεια. #grigoropoulos #cycling

[English] Alexis Grigoropoulos became a symbol beyond our borders. We have discovered the occupation Alexis Occupato in his memory in Rome, during our cycling trip Cycling into Free Coasts No Borders. As they say, is the home of vague students, socializing, self-organization and mutual aid. More on Alexis https://en.wikipedia.org/wiki/2008_Greek_riots
Photo

Post has attachment
Αναμονή, ουρές, τρέξιμο, ιδρώτας, μελέτη, trailers... ΠΑΡΤΙ με dj τον Γυμνό Ποδηλάτη στην Αποθήκη Γ' Τρίτη 8 Νοε μετά τις 10μμ. Στην μέση του δεκαήμερου απολαυστικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κάνουμε διάλειμμα με ένα ξέφρενο πάρτι! Το δικό μας πάρτι, των φανατικών της 7ης Τέχνης. Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε σχόλια, απόψεις, κριτικές, και να χορέψουμε στο ταψί! #tiff57 www.facebook.com/events/1609408199353428/
Photo

Post has attachment
Το 4ο Ποδηλατικό Ταξίδι που ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου 2016, ολοκληρώθηκε στις 1 Νοεμβρίου μετά από 104 ημέρες περιπέτειας, στην Ελλάδα, Ιταλία, Βατικανό, Ισπανία, Γιβραλτάρ, Μαρόκο, εξερευνώντας >4.500km. Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν να το πραγματοποιήσω, που με φιλοξένησαν, με ξενάγησαν στους τόπους, στις συνήθειες, και στις ψυχές τους. Τα λέμε ξανά στο μέλλον!

Σύντομα θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό που δεν είχα την δυνατότητα να ανεβάσω, και ελπίζω μια σειρά άρθρων.

104 ημέρες, το 28.42% του 2016
3 μήνες και 12 μέρες
14 εβδομάδες και 6 ημέρες
2496 ώρες
149,760 λεπτά
8,985,600 δευτερόλεπτα

Post has attachment
Συνεχίζουμε το ποδηλατικό ταξίδι μεγάλης απόστασης της προηγούμενης χρονιάς, με τίτλο “Ποδηλατώντας σε Ελεύθερες Ακτές Χωρίς Σύνορα στη Μεσόγειο ΙΙ”. Φυσιολάτρες, Vegan χορτοφάγοι και Αστικοί Ποδηλάτες, ο Costa και ο Χρήστος, μαζί με την Ρω και την Κέλλυ, τα αγαπημένα μας ποδήλατα, ξεκινάμε από Θεσσαλονίκη έως και το Μαρόκο, καλύπτοντας περισσότερα από 4.500χλμ ποδηλατικής εξερεύνησης της φύσης, των τόπων και των ανθρώπων.

Post has attachment
We continue our last's year long distance cycling trip titled “Cycling into Free Coasts No Borders Mediterranean II”. Naturists, Vegans and Urban Cyclists, Costa & Christos, along with Ro & Kelly, our lovely bicycles, we begin from Thessaloniki up to Morocco, covering more than 4500km cycling exploration of nature, places and people.

Post has attachment
Στο εστιατόριο Οινοχόος σας ντύνω με μουσικές αυτή την Τρίτη. Οι Vegan είναι σέξι λέει η αφίσα, ελπίζω να με κάνετε να το νιώσω από κοντά :) :) :)
Photo

Post has attachment
9η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride Greece​ | Μια Γιορτή για το Ποδήλατο, Περιβάλλον, Ανθρώπινο Σώμα | Παρασκευή 3 Ιουν, Πάρκο Νέας Ελβετίας Χαριλάου | 3μμ Bodypainting, 5μμ Μουσικές & Δρώμενα, 7μμ Ποδηλατοδρομία, 10μμ μετά ΠΑΡΤΙ στον πολυχώρο WE​ με live Lostre Community​ + Κρούση (ομάδα κρουστών)​ + DJ sets + Εκπλήξεις!
Sketch: Stavros Kioutsioukis - Graphics: Tasos Lekkas
www.worldnakedbikeride.gr
www.facebook.com/wnbr.gr/
www.facebook.com/events/499827643539591/
A Celebration of Cycling, Environment, Human Body | Friday 3 Jun, Thessaloniki GR, Nea Elvetia Park Harilaou | 3pm Bodypainting, 5pm Music & Performances, 7pm Bike Ride, 10pm after PARTY live Los Tre Community + Krousi (percussion group) + DJ sets + Surprises!
Wait while more posts are being loaded