Profile cover photo
Profile photo
Norain Mohd Nizar
633 followers -
Kekuatan sebenar bukan terletak pada fizikal, tapi pada semangat yang tidak pernah mengalah.
Kekuatan sebenar bukan terletak pada fizikal, tapi pada semangat yang tidak pernah mengalah.

633 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
My Achievement, My Dream Ride
Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Syukur dan terima kasih Ya Allah Di atas segala nikmat rezeki dan nikmat kehidupan Kerana memudahkan urusan Dan mengkabulkan permintaan Satu lagi impian berjaya ku capai.. BMW 330e M Sport 2018 in Estoril Blue...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Premium Beautiful Korset Kesihatan
Ada juga yang fikir pakai Premium Beautiful ni untuk kurus semata. Maknanya untuk orang yang ada masalah berat badan atau lebih senang nak faham, masalah kegemukan. Betullah untuk bantu kita kurus adalah salah satu fungsinya. Tapi ramai yang tak tahu Premiu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Buat duit raya secara online!!
Add a comment...

Post has attachment
Peluang Ganda Duit Secara Online
Bulan puasa semakin hampir... Raya pun semakin dekat... Baju raya dah macam-macam jenis keluar. Cantik-cantik pula tu. Harga pula kalau Ready-To-Wear (RTW) memang tak kurang dari RM 500 sepasang. Kuih raya ada yang dah start order. Kalau lambat order alamat...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Up on blog. Feel free to visit and read my new entry...thank you for your support..
Add a comment...

Post has attachment
Ibu Anak 3 Tapi Macam Anak Dara? Ini Rahsianya..
Assalamualaikum & hai semua. Thank you sebab sudi singgah dan follow cerita-cerita di blog saya ya :) Hari ni saya rasa kongsikan cerita tentang emak saya. Apa kena mengena emak saya dengan tajuk entry ni? Haaa yang tu kena baca entry ni sampai habis... By ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded