Profile cover photo
Profile photo
Norain Mohd Nizar
612 followers -
Kekuatan sebenar bukan terletak pada fizikal, tapi pada semangat yang tidak pernah mengalah.
Kekuatan sebenar bukan terletak pada fizikal, tapi pada semangat yang tidak pernah mengalah.

612 followers
About
Norain's posts

Post has attachment
Salam Ramadhan 1438H
Assalamualaikum & salam sejahtera :) Alhamdulillah syukur kepada Allah dapat kita berjumpa lagi dengan bulan Ramadhan yang penuh rahmat dah barakah. Jadi sebelum kita semua umat Islam mula berpuasa esok hari, ingin saya dan keluarga memohon kemaafan atas se...

Post has attachment
Baju raya dah cantik, tapi badan tak berapa cantik?

Jom tengok sini. Saya ada penyelesaian mudah untuk anda!

Post has attachment
Testimoni Premium Beautiful - Promosi Raya
Assalamualaikum & hai semua, Hari ni 29 Sya'ban 1438H. Bermakna esok kita semua umat Islam akan mula berpuasa selama sebulan pada bulan Ramadhan. Ya Allah seronoknya kan? Jadi sempena hari baik bulan baik ni, besar hati saya nak berikan HARGA PROMOSI untuk ...

Post has attachment
Cara mudah turunkan berat badan. Check this out guys!

Post has attachment
Cara Mudah Turunkan Berat Badan | Set Kurus Bajet
Assalamualaikum & hi everyone :) Masalah berat badan berlebihan merupakan masalah common  di kalangan rakyat malaysia mahupun seluruh dunia. Mana tidaknya, negara kita ni kan banyak makanan yang sedap-sedap tambahan pula mudah didapati. Nasi lemak, roti can...

Post has attachment
Bengkung moden yang paling praktikal dan membantu untuk memulihkan kesihatan ibu-ibu selepas bersalin. Jemput baca ye.

Post has attachment
Bengkung Moden Premium Beautiful
Assalamualaikum & hi semua :) Selamat bercuti bagi yang bercuti hari ni ya. Pada yang bekerja tu selamat bekerja dengan penuh ikhlas :) Hari ni saya nak kongsikan tentang Bengkung Moden Premium Beautiful yang menjadi pilihan ramai ibu-ibu lepas bersalin. Pe...

Post has attachment
Diamond Night 2017 story..enjoy reading!

Post has attachment
Diamond Night 2017 | The Great Gatsby Night
Assalamualaikum & hi everyone :) Terima kasih kerana terus sudi menyinggah dan membaca cerita-cerita di blog saya ini ye :) Mungkin ada yang dah tahu, atau mungkin ada yang belum tahu, Sabtu lepas telah berlangsungnya satu majlis yang berprestij dan gilang-...

Post has attachment
Promosi Raya Premium Beautiful!
Wait while more posts are being loaded