Profile cover photo
Profile photo
HizRiaN KumpaW BreakeR
7 followers
7 followers
About
HizRiaN's posts

Post has attachment
setelah sekian lama menyepi.Aku kembali.
assalamualaikum kepada semua. i am back.setelah lama menyepi.kali ni betul2 bersawang o blog ni.bertahun tak diupdate.hahahahaha.memang kemalasan yang melampau lah.bukan tak memancing tapi kemalasan melampau sangat disamping kekangan masa.ditambah dengan ke...

Post has attachment
melayan siakap kolam (edisi meracun)
Assalamualaikum kepada semua pembaca blog Kumpaw breaker berjumpa lagi kt dalam ruangan blog saya yang tidak seberapa ini.blog yang sekejap tenggelam sekejap timbul.hehehehehehe. buat masa ini tiada lagi trip yang saya dan kekawan saya rancang melainkan tri...

Post has attachment
trip santai di rumah rakit
ASSALAMUALAIKUM  kepada semua naik bersawang dah blog ni.ni disebabkan kemalasan tahap gaban nak update cita.heheheh. cita tahun 2014 baru nak diupdate masuk dalam blog ni.padahal dah masuk 2015.hehehehe. pertamanya saya nak berkongsi kesedihan dengan apa y...

Post has attachment
JOM RAMAI-RAMAI MEMERIAHKAN PROGRAM MINI KARNIVAL ANTIDADAH " KONVOI ANK MUDA JOM CEGAH DADAH.
Assalamualaikum semua. Hari ini saya bukan nak bercerita pasal pancing tp saya nak mewar-warkan pasal satu program anjuran Pejabat AADK Daerah Sepang iaitu MINI KARNIVAL ANTIDADAH " KONVOI ANK MUDA JOM CEGAH DADAH yang akan berlansung pada 09/11/2014 bertem...

Post has attachment
melayan siakap kolam
assalamualaikum kepada semua pembaca blog kumpaw breaker berjumpa lagi kt dalam ruangan blog saya ni.hehehehe. kali ini saya nak update pasal lawatan mengejut ke kolam siakap di Nilai, Negeri Sembilan pada 18/10/2014. sebelum ni saya pernah menduga kolam in...

Post has attachment
jauh berjalan luas permandangan (edisi kumpaw)
assalamualaikum kepada semua pembaca blog saya ni berjumpa lagi kt didalam ruangan ni.kali ini saya nak berkongsi sedikit tentang trip saya pada 27/09/2014. Pada 26/09/2014,saya mendapat jemputan dari rakan sepejabat untuk menduga satu spot yang berdekatan ...

Post has attachment
Rezeki (lain dikejar lain yang dapat)
Assalamualaikum kepada semua pembaca blog KUMPAW BREAKER berjumpa lagi kt diruangan blog ini.harap semua sihat hendaknya.kali ini saya nak membuat sedikit laporan berkenaan trip  casting saya secara solo pada 16/09/2014(selasa) yg lepas.Pada 16/09/2014 yang...

Post has attachment
pencarian Sang Hijau Kuning ( peacock bass @ ikan Raja)
assalamualaikum semua pembaca blog kumpaw breaker. lama juga tak berceloteh dalam blog ni.asal ada update pastu hilang 2 3 bulan.hehehehe.bukan apa kekangan masa menyebabkan aktiviti memancing dikurangkan sedikit.ada sesekali je turun.tu pun utk lepaskan gi...

Post has attachment
Kumpaw itu indah. Kumpaw yg berdarah
assalamualaikum kepada semua lama bena tak update blog ni.bukan sebab kumpaw tp memang lama dah tak mancing.sebab banyak urusan yang lebih penting yg nak diselesaikan.lagipun baru je selesai berpindah rumah.hehehehe. tp blog ni sentiasa di kemaskini dengan ...

Post has attachment
Ikan larangan/terlarang dari memasuki MALAYSIA.
Assalamualaikum kepada semua pembaca. lama tak update blog ni.bukan saya kumpaw ke pa tp memang takde kesempatan utk memancing masa terdekat ni.sibuk sikit.hehehehhe.kali ni sy nak bagi info sikit pasal ikan -ikan terlarang dari memasuki negara kita.mungkin...
Wait while more posts are being loaded