Profile cover photo
Profile photo
Kari.A. Hintikka
1,706 followers
1,706 followers
About
Kari.A.'s posts

Post has attachment
‪#‎Kohinaa‬ -blogi: Plague Inc: Evolved :in bakteerina ja parasiittina olen sitä mieltä, että ebolan leviämisstrategia on harvinaisen hölmö. Keskittyä nyt pienelle pläntille ka oireilla heti aggressiivisesti vailla kunnon liikennelogistiikkaa.

Järkevämpää olisi hipsiä huomaamatta vaikka seuraaviin olympialaisiin.

Post has attachment

Post has attachment
#Kohinaa -blogi: Suomessa on toki liikaa teollisuuden verotusta ja sääntelyä, mutta yksi keino on käyttämättä, että saadaan #SuomiNousuun: johtajien vaihtoviikot. 

Post has attachment
Arvio: Ammattimainen opas järjestöille sosiaalisen median haltuunotosta: strategia, tavoitteet, kohderyhmät, läsnäolo, mittaaminen ja resursointi. 

+Ilari Kajaste Kiitos! Mitvit G taas puuhailee :)

Post has attachment
#Kohinaa -blogi: Katsaus valmis: Pedagogiset toimintakulttuurit muutoksessa ulkona. Eli sosiaalisesta mediasta ja koulun tulevaisuudesta Suomessa vuonna 2023.

http://suomenkuvalehti.fi/kohinaa/sosiaalinen-media-ja-koulu-vuonna-2023/?shared=602-943b6c0f-999

Pikalinkki PDF:aan (5Mb): http://j.mp/somy2023

Post has attachment
Kohinaa -blogi käynnistyi uudella Suomen Kuvalehden saitilla. Dataa, ennakointia, informaatiota, netti-ilmiöitä ja tulevaisuutta.

Maksumuuri mutta nettilinkeistä maksutta.

Post has attachment
Uusia ideoita oppikirjaksi ja paljon.

Post has shared content
Jaa jotain maanantaina 11.3.2013. Kaikki käy, mitä tahansa oppisisältöjä - ilmoittamislomake: http://j.mp/jaajotain2013lista

Onko tullut kutsuja G+:ssa Lähi-Idässä tai Intiassa perustettuihin G+Yhteisöihin? Itselleni on alkanut pukata, lienee joku trendi. En tiedä mitä on tarjolla, pöpöjä vai mainoksia, enkä ajatellut kokeilla :) 
Wait while more posts are being loaded