Profile cover photo
Profile photo
Kalisha Aide
52 followers -
Do visit my blog http://kalishabanyakcakap.blogspot.com/
Do visit my blog http://kalishabanyakcakap.blogspot.com/

52 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
DIY Face Scrub untuk Kulit Berminyak
hai semuaaaaa! hello and asslamualaikum ^^. Kulit kita macam-macam jenis kan. saya pun kadang-kadang bila tukar pencuci muka, kulit jadi berminyak. But kulit saya ni pelik sikit, ada bahagian yang berminyak, ada bahangian yang tak. Mostly berminyak dekat ka...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tips jika berlaku kebakaran.
Wordless Wednesday #2 hahaha dengar tu ! sebab orang sekarang suka tweet baru bertindak. kiki  thanks for reading this. toodles peeps! Sebelum dan Selepas Kahwin Apa Jadi?
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Finally..we did it !
hello peeps ! harini mood baik sikit. hehe baru lepas balik dari konvo. tapi dekat seminggu dah. haha cuma takde masa nak buat post gambar.sebab malas nak transfer dari camera to laptop. Lepas tu balik dari konvo aritu terus je kene tolong mak cik, kene jad...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded