Profile cover photo
Profile photo
Yatie Owner
203 followers -
be ur self itu perlu!
be ur self itu perlu!

203 followers
About
Posts

Post has attachment
Ku Kirim Cinta Sinopsis
Ku Kirim Cinta Sinopsis
Ku Kirim Cinta Sinopsis
mrsyatie.blogspot.com

Post has attachment
Yatie Owner commented on a post on Blogger.
Selamat bersegmen :)
Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist
Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist
sukasukasurirumah.blogspot.com

Post has attachment
Aprilissa Sue Ann. Good Luck untuk 3 Juara!

Post has attachment
Projek Bebas Hutang? Bagaimana dengan Hanya RM10.00 kita mampu bebas daripada hutang? Contact PG sekarang :)

Post has attachment
A+! ni mesti sebab pakai template gordon free tu :D

Post has attachment

Post has attachment
i Pray For My Heart My SouL T_T
Ya Allah. aku ni hanya punya satu hati Ya Allah. itu pun yang satu ni juga aku kongsikan dengan mereka-mereka yang aku sayang. tak sampai hati aku nak simpan sendiri. memandangkan aku rasa, aku terlalu baik hati, aku sanggup bagi. aku sanggup share. tapi ke...

Post has attachment
Oh My Venus!
oh my venus! huhu. PG da habis tonton drama ni. paling memang tidak
mengecewakan of courselah part sedih medih. selalu akan nanges. memang
kan. sapa tak pernah mengalami, tak layan kot drama korea. hahaha. drama oh my venus baru je habis kat tv kan? PG ta...
Oh My Venus! ~ Yatie Owner !
Oh My Venus! ~ Yatie Owner !
mrsyatie.blogspot.com

Post has attachment
Dan Bila Gosip Tidak Akan Pernah Terhenti
penat. bukan penat sebab dok sama melayan gosip. tapi penat sebab mendengar gosip yang ada, tapi tak tau bila nak berhenti. dari satu gosip, muncul pulak satu gosip. teruslah ke gosip yang seterusnya. rasanya gosip yang sedia ada pun, tak da kesudahan. apa ...

Post has attachment
Giveaway Sugarscarf by zeeralily
SYARAT PENYERTAAN: 1) Mestilah follow blog ini telebih dulu  2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda 3) Like Facebook : 4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily' 5) Copy banner diatas & back link pada entry ini 6)...
Wait while more posts are being loaded