Profile cover photo
Profile photo
Fya Pelangi
48 followers -
Setiαku Bukαn Sekαdαr Lαfαz™
Setiαku Bukαn Sekαdαr Lαfαz™

48 followers
About
Posts

Post has attachment
ME When People Say, "Minat Bola Sebab Handsome"
Assalamualaikum dan hai. Post ini merupakan post pertama selepas setahun lebih berkerak. Banyak idea yang tergerak hati. Tapi, kekangan masa maka aku jadi malas. Harap masih ada generasi yang menjadikan blog sebagai bahan bacaan. Kalau tak, sia-sia lah post...

Post has attachment
Tips Persediaan Sebelum Menjadi Penganggur
Alhamdulillah, Harini, Allah bagi lagi peluang untuk saya menulis dan terus merencanakan idea untuk tatapan semua. Actually, dah lama nak tulis entry bertajuk ini. Tapi, kerap tertangguh dek urusan lain yang perlu diutamakan. Ok baiklah. Mungkin apa yang sa...

Post has attachment
TONTON ONLINE DILWALE 2015 SECARA PERCUMA
Google Image Tapi, make sure line korang tu power, okay? Kalau tak, nanti menangis tak tentu pasal meroyan :p CLICK HERE http://dramas.inpakistan.com.pk/dilwale-full-movie-2015-watch-online-free/ Twitter/Instagram: @fyapelangi

Post has attachment
#VacancyMalaysia: Sales Officer
To those who are interested, kindly send your resume to us. Many thanks :) Twitter/Facebook: @fyapelangi 

Post has attachment
Tips Memilih Jurusan Untuk Melanjutkan Pelajaran
Alhamdulillah. Harini, kita bertemu lagi. Actually, harini baru lepas renew domain. So, macam bersemangat waja lebih sikit nak update. Kah! Dengan izin Allah, ni dah kali keempat renew domain. Alhamdulillah masih ade kesempatan :) Image Google Baiklah. Tert...

Post has attachment

Post has attachment
JAWATAN KOSONG IPOH: EKSEKUTIF JUALAN
Job hunter dan masih mencari 'lubang pekerjaan'? Boleh cuba memohon ye. All the best :) * Syarikat bumiputera * Page: EzyFloor | EzyWall | EzyHomes Ipoh | EzyHomes Ipoh Sdn. Bhd. * Gaji: RM900 (tidak termasuk komisen dan komisen tinggi yang tidak terhad) * ...

Post has attachment
Tips Persediaan Sebelum Menjadi Penganggur
Alhamdulillah, Harini, Allah bagi lagi peluang untuk saya menulis dan terus merencanakan idea untuk tatapan semua. Actually, dah lama nak tulis entry bertajuk ini. Tapi, kerap tertangguh dek urusan lain yang perlu diutamakan. Ok baiklah. Mungkin apa yang sa...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded