Profile cover photo
Profile photo
Procurios
46 followers -
Procurios verzorgt uw portal, websites, intranet of extranet, webapplicaties voor úw specifieke situatie of de internet techniek voor uw oplossing.
Procurios verzorgt uw portal, websites, intranet of extranet, webapplicaties voor úw specifieke situatie of de internet techniek voor uw oplossing.

46 followers
About
Procurios's posts

Post has attachment
Two-factor authentication
Het gebruik van een wachtwoord is niet altijd even veilig. Deze kan door kwaadwillenden geraden worden en de mens is de zwakste schakel. Daarom kun je gebruik maken van two-factor authentication, waarbij je een extra beveiligingslaag toevoegt. Lees hier meer over op onze blog: http://goo.gl/rNJ2XF
Photo

Post has attachment
Het gebruik van een SSL-certificaat
Je kunt je website beveiligen met een SSL-certificaat. Zo zorg je ervoor dat gegevens niet kunnen worden afgekeken en ga je verantwoord om met persoonsgegevens. Lees er meer over op onze blog: http://goo.gl/VrS2sm

Post has attachment
Nieuwe interface en functionaliteit Mailings
Vorig jaar hebben we veel gedaan met onze nieuwe design-richting. Daarbij willen we dat er slimmer gebruik wordt gemaakt van de ruimte, dat relevante gegevens goed zichtbaar zijn en dat modules er meer consistent uitzien.

We hebben net een update van onze nieuwbrievenmodule gelanceerd. Lees op onze blog wat de nieuwe functionaliteit is en bekijk de nieuwe interface.

Post has attachment
Eén van de opvallende dingen dit jaar was onze i-week. In die week werd er niet gewerkt aan klantprojecten. Maar wat gebeurt er dan, als we niet voor klanten werken? Lees het op onze blog!

Post has attachment
Wat hebben wij geleerd van SCRUM?
Een jaar geleden heeft Kars zijn Scrum Master certificaat gehaald. Hij heeft geleerd hoe de Scrum-methode ons helpt om klanten beter te helpen.

Lees de blog van +Kars Kremers om te zien wat hij het afgelopen jaar heeft geleerd in zijn rol als Scrum Master.

Post has attachment
5 tips voor een betere nieuwsbrief-strategie
Hoe kun je als marketeer zinvoller met nieuwsbrieven omgaan? Lees onze blog: http://goo.gl/XCmdNw
Photo

Post has attachment
Krijg nog meer inzicht in je bezoekers met de 'User-ID' functie

Je gebruikt Google Analytics om inzicht te krijgen hoe je bezoekers je website gebruiken. Met de tools die vandaag beschikbaar zijn, lukt dat aardig. Maar wat met bezoekers die verschillende apparaten gebruiken? Die kan je opvolgen per apparaat. Maar je hebt eigenlijk géén idee hoe bezoekers wisselen tussen apparaten bij het gebruik van je website. Tot vandaag.

Post has attachment
R&D: Hoe we ons nieuwe CRM gebouwd hebben
Snel en makkelijk zoeken in het CRM. Dat was de uitdaging van ons R&D-team. Drie maanden later zijn we zelf overgestapt naar het nieuwe CRM en een maand later volgde de eerste klant. Bert vertelt we hoe we dat hebben aangepakt.

Post has attachment
Waarom CRM centraal staat
Procurios besteedt veel tijd aan de ontwikkeling van CRM. Een goed geïntegreerd CRM biedt namelijk extra marketingkansen. Lees over hoe je in verbinding komt dankzij je CRM en de unieke mogelijkheden die integratie hierbij biedt.
Wait while more posts are being loaded