Profile cover photo
Profile photo
Social Media Inspiration Day
42 followers -
Social Media Inspiration Day Het leukste social media event in het Oosten van het land!
Social Media Inspiration Day Het leukste social media event in het Oosten van het land!

42 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Omdat Google toch al alles weet van ons YouTube kanaal! Herman Couwenbergh weet nog niet welke schoenen hij aan zal trekken 12 maart, Wat vind jij?
Add a comment...

Post has attachment
JW Alphenaar spreekt op #SMID14  over 'Be Social and beyond' een timewarp naar de toekomst vanuit het heden! http://socialmediainspirationday.com
Add a comment...

Post has attachment
What about Mobile? Christian van Ekeris (Black Rooster) op #SMID14
Add a comment...

Post has attachment
Bestel je kaarten voor Social Media Inspiration Day!

Vandaag is het Social Media Inspiration Day-dag. Achter de schermen zijn we druk bezig om het leukste Social Media Event in het Oosten van het land vorm te geven. Met sprekers als Jan Willem Alphenaar | Be Social, Herman Couwenbergh | Social Video, Brendan Thesingh | Google+, Christian Van Ekeris | Mobile en Anna-Maria Mantel-Giannattasio | Images! En natuurlijk uitbuiken met... Ben je van plan om te gaan? 
Koop je kaartje nu! ‪#‎EarlyBirdTicket‬ € 79,00 inclusief ALLES! http://www.socialmediainspirationday.com/
Social Media Inspiration Day
Social Media Inspiration Day
socialmediainspirationday.com
Add a comment...

Post has attachment
Goodmorning! 

Haantjes zijn over het algemeen vroeg wakker! Wij van #SMID14 waren net even eerder... Aan de slag! We vragen de sprekers van #SMID14 vier vragen, benieuwd naar de antwoorden van Black Rooster's Christian van Ekeris? Pak aan! Are you in? 
Add a comment...

Post has shared content
Onze dagvoorzitter!
Jan Gipman | Dagvoorzitter met een twist

'Dames en heren, jongens en meisjes, fijn dat jullie er zijn.'

"Simpele woorden die prettig zijn als ze uitgesproken worden. Mensen voelen zich meteen welkom bij uw bijeenkomst. Het geeft aan dat er wat staat te gebeuren en dat er van het publiek betrokkenheid wordt verwacht. We hebben met zijn allen tijd vrijgemaakt om samen in één ruimte te zijn. Laten we er dan ook iets moois van maken! " Zo opent theatermaker en presentator Jan Gipman op zijn website. En wij kunnen niet wachten om hem in zijn element te zien op #SMID14! Check ook zijn filmpje!
Otto Wijnen: “Jan geeft keer-op-keer blijk van groot improvisatie-vermogen. Hij weet als geen ander snel contact te maken met élk publiek.” 
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Niemand minder dan Mr. Google+!
Brendan Thesingh | Google+

+Brendan Thesingh heeft 15 jaar ervaring in online/digital marketingcommunicatie. Zijn eerste ervaring met internet was in 1994 de Jungiaanse online persoonlijkheidstest. Daaruit kwam dat hij INTP is. Dat kun je googlen ;). Als kind woonde hij van zijn zesde tot zijn negende in Amerika. Daardoor is hij Amerikanistiek gaan studeren en tevens drs. daarin. Van jongs af aan was hij altijd bezig met computers. Van Atari 2600 naar MSX naar Amiga naar internet en PC. Zijn eerste carrièrestap maakte hij in 1999 bij een 3D virtual reality internetbedrijf. Nog voordat Second Life bestond. Hij was o.a. webmanager van de websites van PPG (Amerikaanse tegenhanger van Akzo Nobel), XS4ALL en de FNV Vakcentrale. Vanaf het eerste moment was hij op internet actief op fora, chatsites, irc en icq. Het smartphone tijdperk begon voor hem echt met de HTC G1 Android in 2009. In de tussentijd heeft hij ook iPad, iPhone, Chromebooks en Windows 8 apparaten verslonden onder andere vanwege zijn werkzaamheden voor Microsoft MSN. Vanaf het begin, in juli 2011 ,zit hij op Google+ en heeft nu meer dan 40.000 voornamelijk Nederlandse volgers. Daardoor heeft hij een schat aan persoonlijke en zakelijke ervaring opgedaan met dit sociale netwerk. Kom dus kijken en luisteren naar zijn presentatie over Google+ en leer en geniet van zijn ervaring en inzichten.

Satya Cavaye: "Brendan is someone who through his expertise, insight and experience makes any project into a fun journey. He can make hard work into a enjoyable and learning experience. I truly recommend him as adviser and trainer."
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Christian van Ekeris | Mobile

+Christian van Ekeris stapte in 2003 vanuit een heel andere branche de zakelijke internetwereld binnen. Als sales manager bij een internetbedrijf werkte hij voor zowel regionale als landelijke organisaties, totdat hij met zijn compagnon in 2010 de stap nam naar het zelf oprichten van een interactief bureau, maar met een sterke focus op mobile. Ze begonnen met minder dan niets, maar werken nu 3,5 jaar later aan onderscheidende concepten voor diverse opdrachtgevers onder de naam Black Rooster. Christian is blogger bij Adformatie. Met zijn motto 'Privacy is voor meisjes' herstel 'Mobile is niet de toekomst. Mobile is nu!' opent Christian tijdens #SMID14 de mobile wereld voor ons!

Diana Plat: "Christian is iemand die zijn vak verstaat, communicatief zeer vaardig is, maar wars is van “gebakken lucht”. Hij weet waar hij over praat, kan dit goed verwoorden en door zijn enthousiasme en gedrevenheid weet hij mensen snel voor zich te winnen. Daarnaast is zijn gevoel voor humor legendarisch! Met Black Rooster combineert hij creativiteit in combinatie met verregaande technische kennis." 

http://www.socialmediainspirationday.com/sprekers.html
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Maak kennis met Herman!
Herman Couwenbergh 

+Herman Couwenbergh @hermaniak o.a. blogger op twittermania.nl is sinds 1999 professioneel actief in de online wereld en werkte onder meer als contentmanager en online-consultant. Hij zag nieuwe hypes veranderen in trends… of niet. Online marketing en Social Media zijn z’n voornaamste interesse-gebieden qua werk, maar spreek hem eens aan over Reggae of Spiderman! Deze Mac-Evangelist zegt er dit over: "In a world where nobody is the same... how can you be different?"
Annette Cost :"Herman Couwenbergh is een bevlogen social media-kenner die op een enthousiaste manier de (on)mogelijkheden van de diverse media weet te schetsen."

http://www.socialmediainspirationday.com/sprekers.html
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded