Profile cover photo
Profile photo
ÖrömteliTudatosÉlet
5 followers -
Élj őszintén, nevess szívből, tudatosan táncolj át az életen!
Élj őszintén, nevess szívből, tudatosan táncolj át az életen!

5 followers
About
Posts

Post has attachment
ÚJ HANGANYAG! 🔊
Sokunkat érint, hogy rövidebb, vagy hosszab időre elveszítjük a talajt a lábunk alól, átmenetileg elbizonytalanodunk, nem találjuk a helyünket. Mi lehet a hátterében, és mit tehetsz, hogy ez megváltozzon? Erről szól a legújabb hanganyag, amit a Soundcloudon itt hallgathatsz meg:
https://soundcloud.com/benedek-krisztina/nem-talalod-a-helyed
Add a comment...

Post has attachment
Amikor munkáról van szó, sok esetben az első dolog ami eszünkbe jut, az a megélhetés, a pénzkeresés. Mennyi bevétel érkezik ebből a projektből? Fejben bankolunk, osztunk-szorzunk, és talán már el is költöttük, még mielőtt megkaptuk volna. Teljesen megfeledkezünk arról, hogy az a tevékenységünk, amiből mellesleg pénzt is keresünk, mekkora hozzájárulás azoknak akik megveszik, használják, részt vesznek rajta, viselik, netán változnak általa. Mekkora örömöt jelent nekik, és micsoda változást hozunk létre a világban azzal, hogy azok vagyunk akik, és azt csináljuk, amit...

Eszedbe jutott már, hogy ez mekkora ajándék? Hogy ezt csak te tudod úgy odaadni, megalkotni, létrehozni? Mennyire más, ha ennek ismeretében indulsz el reggel dolgozni? És igen, nagyon örülünk a pénznek is, jöjjön belőle a lehető legtöbb! Ha nem csak a pénzt nézed, hanem azt a változást, amit létrehozol a munkád által, sokkal több pénzed is lesz. Milyen változást tudsz létrehozni a világban, amire eddig még soha nem gondoltál?
Photo
Add a comment...

Post has attachment

ÚJ A BLOGON! Sokszor szeretnénk változást, de úgy, hogy közben ne változzanak meg a dolgok. Ragaszkodnánk a megszokotthoz, irányítani akarunk, előre látni, hogy mi fog történni. Így nem tudunk változást előidézni! erről írtam itt:
http://blog.benedekkrisztina.com/access/ne-alljunk-ellen-valtozasnak
Ne álljunk ellen a változásnak
Ne álljunk ellen a változásnak
blog.benedekkrisztina.com
Add a comment...

Post has attachment
Elköteleződni az életünk mellett nagyon könnyű, mégsem mindig egyszerű, sőt olykor kényelmetlen is lehet. Annyi minden húz az ellenkező irányba. Mi van olyankor ha nem tesszük, és mi változik, amikor hajlandóak leszünk rá? Erről írtam itt:
http://blog.benedekkrisztina.com/access/elkotelezodni-az-eletedhez
Elköteleződés az életedhez
Elköteleződés az életedhez
blog.benedekkrisztina.com
Add a comment...

Post has attachment
Milyen az életed? Mennyi örömöt élsz meg benne? Lehetne még nagyszerűbb? Akkor tudsz többet teremteni, ha többet is teszel érte! Ugyanazzal a hozzáállással csak ugyanazt az eredményt kaphatod. Hajlnadó vágy változtatni? Kérsz hozzá eszközöket? Ha igen, akkor 2017. július 16-án vasárnap, az Access Bars tanfolyamon lehetőséged lesz erre! További információért kattints a linkre: http://benedekkrisztina.com/access-bars-tanfolyam
Add a comment...

Post has attachment
Bármennyire is a belső világunkat építgetjük, számít, hogy milyen a külsőnk, mennyire érezzük jól magunkat a bőrünkben. Az Access Facelift - energetikai ránctalanítás tanfolyam ráadásul a belső világunk rendezgetésén keresztül változtatja meg a külsőnket, simítja és teszi élettelivé a bőrünket. Akarsz egy 2 in 1 lehetőséget? Akkor ez a tanfolyam neked szól, 2017. július 14-én pénteken, Dunakeszin. További információt a linkre kattintva találsz: http://benedekkrisztina.com/facelift-energetikai-ranctalanitas-tanfolyam
Add a comment...

Post has attachment
Abbahagynád az agyalást? Abbahagynád, hogy a gondolataid vezérlik az életedet? Milyen lenne, ha a gondolatok és a kimondott szavak helyett, valami egészen másra összpontosítanál? Mi ez, és mit ismerhetsz fel?
http://blog.benedekkrisztina.com/access/dobd-el-az-agyad-gondolat-ereje-visszafog
Add a comment...

Post has attachment
Többségünket birkának nevelik. Legalábbis megpróbálják. Légy jó gyerek, csináld amit mondanak neked és akkor nem lesz bajod. Légy láthatatlan, olvadj be a tömegbe, hallgass...
Ismerős ugye?
És amikor nem ezt csináljuk, akkor lázadónak tartanak, nem értenek, így egyszerűen azt mondják: "Te nem vagy normális"
Mi van, ha ez nem igaz? Mi van, ha az egy hatalmas elismerés, hogy "Te nem vagy normális". Ha még nem így éled meg, akkor ezt mindenképpen ajánlott elolvasnod:
http://blog.benedekkrisztina.com/access/te-nem-vagy-normalis-sertes-vagy-elismeres
Add a comment...

Post has attachment
Veled is előfordul, hogy pénteken még nem tudod, mit is főzz a hétvégére? Ez egy egyszerű, a látszat ellenére kevés pepecselést igénylő, viszont oltári finom kaja. Lepd meg vele a családot valamikor!
Add a comment...

Post has attachment
Aranyat érő a felismerés, hogy ami beragadt, nem változik, az éppen azért van, mert a szavaiddal ott tartod, vagy éppen távol magadtól. Milyen szavakat használsz rendszeresen, és észre sem veszed? Érdemes erre ránézni, és kigyomlálni a szótáradból azokat, amik akadályoznak, hogy azt éld, amit szeretnél. Olvasd el a blogban, miről is beszélek:
http://blog.benedekkrisztina.com/access/tudod-te-mit-beszelsz-korlatozo-szavak
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded