Profile cover photo
Profile photo
mahabbah amani
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
My New Business 'MyD_Baby Zone'
Assalammualaikum.... harini nak Promote ( laaa sangat ) business baru ana.... Lebih kurang BABY SHOP laaa.. :) Disebabkan badan daa tak larat nak handle beading servicess full time..so husband sarankan ana stop business beading perlahan2 :) FYI ni bukan age...
Add a comment...

Post has attachment
Anak nak masuk 2 baru dapat on blog
Assalammualaikum.... 2017 da nak say bye2 da yunk oiiii...hakak baru dpt on blog..... :p 3 tahun bina nama MAHABBAH AMANI COLLECTION...lastly amek keputusan nk close business secara perlahan akibat kepenatan melampau,....rasa dah tak boleh handle uuoollss.....
Add a comment...

Post has attachment
OPEN ORDER UNTUK MAJLIS APRIL 2016 KEATAS
Assalammualaikum :) Untuk bride 2 be yang dok survey..usha2 lagi nak beading baju dan veil ....Saya nak inform yang saya terima tempahan customize Veil dan beading servis untuk majlis APRIL 2016 keatas. Pada bulan 1 in shaa allah saya berpantang.. thats why...
Add a comment...

Post has attachment
Open order!!!!
Assalammualaikum Hye pada yg sudi view blog Ana... Okay ana nak open order untuk bakal2 bride...ape org kate....bride to be hihihi....baru setahun lebih dalam beading2 ni alhamdulillah dapat jugak sambutan dari Rakyat Malaysia, New York and Palestine hihih ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalammualaikum..lama tak update...ana busy hiihihi ala bukan ade orang tgok kih3...ok kalai tertengok jom follow new IG ana for Mahabbah Amani Veil....my business kecil2 lan....hihihi #mahabbahamaniveil Jangan lupe view #mahabbahamaniveil :) Banyak collec...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Salam Alaik, Sebelum cuti bermula, sebelum
sibuk di dapur mendatang, sebelum menyibuk kan diri dengan keluarga
tercinta , sebelum packing2 barang , sebelum start kereta nak balik
kampung hihihi, DAN SEBELUM RAMADHAN AL KAREEM yang MULIA in i bakal mening...
Add a comment...

Post has attachment
Teruja Rezeki :)
Assalammualaikum w.b.t Allahumma Solli Alaa Muhammad Waala Ali Muhammad :) Alhamdulillah berkat bulan Ramadhan, Usaha dengan yakin..Malu2 tolak tepi yang penting ada Hasil :) Ceh starting cam ape je padahal nak cerita yang Ana berjaya buat sale yang membera...
Add a comment...

Post has attachment
KENAPA LAMBAT BAYAR ZAKAT?
SALAM ALAIK, Haaa... tengok topic mesti ade yang sentap, memang lah sentap siapa suruh bayar zakat lambat-lambat hihihi.... Al kisah macam mane boleh teringat nak cakap pasal zakat fitrah ni kenapa? Kana memang dah masuk bulan Ramadhan, wajib lah kita semua...
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan Dibuka Semula :)
Salam Alaik :) Just nak share tempahan veil dan hijab MAHABBAH AMANI VEIL dibuka semula :) Untuk bulan september keatas Alhamdulillah semalam post tempahan dibuka semula sahaja dah ade yg order...Rezeki itu datang dari Allah swt Allahuakbar :) Mengambil tem...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded