Profile cover photo
Profile photo
afiqah zamri
Limited + happy-go-lucky
Limited + happy-go-lucky
About
afiqah's posts

Post has attachment
Dah nak masuk university dah :'(

Post has attachment
Memasuki Alam Dewasa - Part 1
Assalamualaikum guys :) Sedih, banyak ditolak for scholarship. Kiranya sampai sekarang piqa tak de rezeki untuk terima scholarship. Takpe lah mungkin bukan rezeki piqa. Sekarang piqa tengah tunggu result scholarship. Tinggal lagi dua; Asean scholarship and ...

Post has attachment
Rezeki < 3
Assalamualaikum. Berapa lama dah piqa menyepi ni ehh.. Astaghfirullah, apa je piqa buat kat rumah, menganggur, menternak lemak, menambahkan dosa.. Astaghfullah.. Sediyhhh sangat sebab rasa bosan duk kat rumah.. Piqa rela sekolah lagi^^ Ok, now we talk about...

Post has attachment
Huhuhuh hoping ada rezeki insya Allah amin

Post has attachment
GIVEAWAY BY BCSB : ROAD TO 100K VIEW
Giveaway kedua kak Ana Suhana pada tahun ni. Alhamdulillah ada rezeki nak join lagi.. Hoping dimurahkan rezeki.  Sodiyh tak do rozoki nak monang GA yang lain. Harapnya dapek laah kali ni^^ Amin ya Allah. Due dia 26.5.2017. So meh join reramai. Semoga berjay...

Post has attachment
Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini Sumber Gambar Jom join ramai-ramai^^ Due 9/5/2017.

Post has attachment
Giveaway by Lyana Ishak &amp; Eyja Masliza *tamat
likers page Lensa Manja ke-990 Likers page Lyana Ishak's ke-132 Nota minda: Giveaway by  Lyana Ishak  &  Eyja Masliza  akan berlangsung selama dua minggu bermula dari  22 M ac (Rabu) hingga 4 April 2017 (Selasa) . So, jom join^^.

Post has attachment
cemerlang both, ukhrawi duniawi

Post has attachment
CEMERLANG DUNIAWI SAHAJA?
Assalamualaikum. Sekarang dah masuk bulan April, nak dekat sebulan genap jugaklah keputusan SPM'16 keluar. Pejam celik, pejam celik tinggal 4/5/6 bulan untuk PT3, tinggal lagi 8 bulan untuk SPM'17 get ready before peperangan mereka bermula. Sedar tak sedar,...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded