Profile cover photo
Profile photo
nur baitul atiqah
10 followers
10 followers
About
nur's posts

Post has attachment
HaPPY BeZDaY
Assalamualaikum kepada semua pembaca blog. Alhamdulillah kita masih bernafas di muka bumi Allah. Bersyukur sangat mata ini masih boleh menatap wajah-wajah yang dikasihi. Bersyukur sangat mulut ini mampu tersenyum. Bersyukur sangat tangan dan seluruh anggota...

Post has attachment
Te
Mulut mengunyah.. mata menatap tv.. tersiar berita mengenai MH17.. Tersentap seketika.. Air mata bergenang.. Mengalir perlahan.. Terus tersedu-sedu.. Ya Allah.. HambaMu ini termampu bertahan untuk menanggung kesedihan lagi.. Betul-betul sedih.. Walaupun tia...

Post has attachment
**
Perjalanan jauh tak ku rasa Kerna hati ku melonjak sama Ingin berjumpa sanak saudara Yang selalu bermain di mata Nun menghijau gunung ladang dan rimba Langit nan tinggi bertambah birunya Deru angin turut sama berlagu Semuanya bagaikan turut gembira Terbayan...

Post has attachment
Melangkah Satu Anak Tangga
Assalamualaikum... Dah lama sangat kot tak ngedate nieh. Maaf la noh. Sibuk sangat. hehehehe.. Nie keja dah siap. Baru hati senang nak update natang nie. Huish.. sibuk-sibuk. hehehehe... Haa.. Dah 16 hari Ceq jadi tunangan orang. Alhamdulillah.... Buat masa...

Post has attachment
Persiapan
Hai... Lama tak jumpa kan.? Kepala tengah ting tong.. Pening-pening lalat nie. Mood nak buat keja pun tak dak. So.. terpikir nak update yang dah sekian lama tinggal nieh. La dah masuk pertengahan bulan Mei. Lagi 1 bulan mau posa. Tak sabaq nak tunggu. Pas t...

Post has attachment
BanJirkah..??
Pagi-pagi nie ngantuk plak. Bos-bos suma tak dak. Nie yang best sangat nieh. Nak tidoq tak leh. Time keja la nieh. urmmm.. Haaaa... Baru teringat ada cerita nak kongsi nie. Hari ahad baru-baru nie, umah ceq masuk ayaq. Dah la ari tue buat part time. Balik r...

Post has attachment
Bezday!!!!
Hai... Huarghhhhh,.... ngantuk plak ceq pagi-pagi nieh. Ceq nak sambung cita Surprise yang ari tue. Urmm.. sampai mana ari tue? Tang coklat kan.? Haa.... nie... Esoknya tue, 6.2.2014 Pak Own menyapa di FB. Pak Own cakap keta En.Mohd Fauzi masuk bengkel. Tue...

Post has attachment
Surprise Again..!!!!
Hype.... Haiiiii................. Dah lama sangat tak update blog nie. Sibuk sangat. Kadang-kadang malas pun ada. Ya lah. Smartphone pun tak dak. So, kemalasan nak update blog tu timbul dalam diri nie. Sebelum terlupa, nak explain entry kat atas tue. "surpr...

Post has attachment
Rasuk 2
Assalamualaikum........... Selamat pagi hari Khamis. Yeayyy..!!! Esok last keja tuk minggu nie. Tak sabaq nya... Aisyeman.. Pap (tepuk dahi sat). Kelmarin cheq jumpa dengan Abang Syed nak tau apa yang ustaz cakap. "ustaz cakap dalam badan kawan awak tue ada...

Post has attachment
Takut...
Hai... Hai.... HHuuaarggghhhhh..!!!!!! Ops.. nguap plak.. Ngantuk plak pagi-pagi nie. Selalu tak macam nie pun. huh. (ngeluh sat). Ngantuk nie pun sebab malam tadi punya kes. Penat pun ada, sakit pun ada. Cheq takut nak cita tapi nak kongsi gak. Cheq tak ma...
Wait while more posts are being loaded