Profile cover photo
Profile photo
El Janna
Wanna start your own on9 business ?
Wanna start your own on9 business ?
About
El's posts

Post has attachment
**
Salam semua! Ada tak yang nak mesin abc mini ni? Senang sangat nak guna. Budak budak pun boleh buat abc sendiri. Tak guna karen pun. Guna tangan je. Time berkelah tu sesuai sangat kalau nak bawak mesin abc mini ni! Harga kat bawah bukan harga sebenar. Nak t...

Post has attachment
Berbaloi ke beli Premium Beautiful?
salam semua^^ setahun lebih sudah berlalu.. janna masih buat bisness Premium Beautiful. dalam masa itu dan sampai sekarang ramai yang masih berkira kira dengan diri sendiri untuk memiliki 1 full set Premium Beautiful. ada yang tanya berbaloi ke beli Premium...

Post has attachment
shanghai trip^^
part 2.

jom tengok apa yang menarik di shanghai^^

Post has attachment
Shanghai trip : part 2
salam semua! hai janna nak sambung cerita trip ke shanghai hari tu. har har.. baru hari ni nak sambung? almaklumla.. baru dapat internet kat laptop ni. tu yang kalau boleh semua benda nak tulis. hihi. ok tak nak serabut. jadi janna cerita Shanghai trip yang...

Post has attachment
lelaki dan perempuan pun pipi tembam kan. awas!
baca ni!!

Post has attachment
Tanda tanda anda sudah TEMBAM !!
salam semua, hai! lama gila tak menaip pakai laptop. since modem broadband rosak janna update blog pakai henfon je. memang tak best. memang lah kadang kadang mudah. tapi part yang tak best bila nak klik pada link tak boleh klik dengan betul la. asek salah j...

Post has attachment
Bisnes dan free trip : Shanghai!!
Assalamualikum.. We have so much fun!!! Kan,Tetiba je :p Ingat tak dulu janna pernah cakap siapa buat bisness ni dia akan dapat pergi trip 5 bintang. Seronok!! Bila pergi negara orang mesti banyak perkara yang kita takutkan. Macam makanan, tempat tinggal, k...

Post has attachment
Sm Sms Award on september 2014
Salam semua. Alhamdulilah 2 hari lepas selesai sudah majlis penganugerahan saya dan rakan kongsi di majlis SM SSM AWARD. Tahniah kepada semua yang menerima award. Di facebook ramai yang pm bertanya bisness apa yang sedang janna jalankan hingga mendapat peng...

Post has shared content
Mmg comel

Post has attachment
apa itu cc Cream?
Salam semua^^ Apa itu cc Cream? Cc Cream ialah correct & care. Ini macam tanya sendiri jawab sendiri je. Hehehe. So maknanya cc Cream lebih power daripada foundation dan bb Cream. Sebab foundation adalah cuma lapisan bedak asas dan tidak cover bekas jerawat...
Wait while more posts are being loaded