Profile cover photo
Profile photo
Lediga Jobb #NyttJobb
About
Posts

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Sykepleier med fagansvar - Team Vest - Ønsker du å utgjøre en forskjell. Synes du det høres spennende ut og arbeide i andres hjem, hvor brukernes behov er sammensatt og variert og ingen dag er lik. Samfunnsoppdraget er bydelens innbyggere skal bo trygt i eget hjem lengst mulig. Vi tilbyr tjenester som gir mulighet for mestring i eget liv, og er tilpasset innbyggers behov.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Overlege ortopedisk avd, kne- og skulderkirurgi, Oslo - Vi ønsker en dyktig spesialist som vil være med å utvikle vår ortopediske avdeling. Ved ortopedisk avdeling, seksjon for kne- og skulderkirurgi er det ledig fast stilling som overlege fra 1. januar 2019.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Redaksjonskonsulent for barne- og ungdomslitteratur - Deichman søker en dyktig, initiativrik og engasjert redaksjonskonsulent for barn- og ungdomslitteratur. Redaksjonskonsulenten inngår i et team som kjøper inn barne- og ungdomslitteratur og som har ansvar for utvikling og vedlikehold av samlingene.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Eiendomsmegler / eiendomsmegler fullmektig - DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap, og foretrukket megler hos 2,3 millioner kunder. Som megler i DNB Eiendom vil du raskt oppleve hva vår markedsposisjon betyr for deg i praksis.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Farmasøyt - Tilkalling/ekstrahjelp - Apotek 1 Metro - Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap - din trygghet" i våre kundemøter.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Sykepleier natt- Haugåstunet sykehjem - Vi har etablert Stavanger kommunes største korttidssykehjem og nå søker vi etter ny kollega på natt. Vår ambisjon er å ha den høyeste sykepleierfaglige dekningen blant sykehjemmene i Stavanger kommune.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Datasenterekspert - Støtte og utvikling: IT-avdeling, Infrastruktur - Stavanger skal være en god by å bo i for alle. Som ansatt i Stavanger kommune får du utgjøre en forskjell for byen vår og menneskene som bor her. Med 9000 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. Sammen jobber vi for en levende by.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Næringssjef - Blir du den første næringssjefen i Aure?
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Rådgiver for prosess og prosessforbedring - Støtte og utvikling: IT-avdeling, Prosjekt - I stabsområdet Støtte og Utvikling er det ledig stilling som rådgiver for prosess og prosessforbedring. Stillingen er underlagt IT avdelingen og skal aktivt jobbe ut mot alle de andre stabs- og tjenesteområdene i kommunen.
Add a comment...

Post has attachment
#Nytt jobb #Jobb Sykepleier i hjemmesykepleien avdeling Eiganes - Hjemmesykepleien ved Eiganes og Tasta Hjemmebaserte tjenester trenger flere dyktige og selvstendige sykepleiere på laget. Fra oktober i år ble avdelingene Eiganes og Tasta samlokalisert i nye og flotte lokaler i Byfjordparken 15. Virksomheten er nå en av byens største. Hjemmesykepleie gir tilbud til hjemmeboende som har behov for nødvendig helsehjelp, opptrening, opplæring eller hjelp til å mestre daglige aktiviteter med hver...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded