Profile cover photo
Profile photo
Fastnet.nu
Ring som du plejer - bare billigere!
Ring som du plejer - bare billigere!
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Mød os på messen for de aktive og positive seniorer.

Såfremt du gerne vil have en billet, så skriv til os på support@fastnet.nu. Skriv Messe i emne feltet.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
H.C Andersen sagde det bedst "At rejse er at leve" og med et Mobil abonnement fra Fastnet.nu har du en sikker rejsepartner der kan forbinde dig med resten af verden.
☎️ Vi sidder klar ved telefonerne på 70 30 00 37 mandag til fredag fra kl 9:00 til 16:00 og er klar til at gjort dig rejseklar 😀😎
Add a comment...

Post has attachment
Hos Fastnet. nu har vi et mindre udvalg af Doro mobiltelefoner og smartphones, som er enkle at anvende for seniorer og andre, som gerne vil prøve ny teknologi.

Ringe til os på 70 30 00 37 ☎️ Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl 9:00 til 16:00. Se udvalg her - http://fastnet.nu/dk/mobiltelefoner/

God sommer 🏖 🍹
Add a comment...

Post has attachment
Sommeren er over os og du er måske som mange af vores andre kunder på vej i sommerhus eller campingvogn, hvor der muligvis ikke er en internetforbindelse.
Hertil kan vi anbefale at skaffe sig Mobilt Bredbånd, så kan man let bruge sin PC i sommerhuset eller campingvognen – tjekke E-mails og skrive sommerhilsner osv. Mobilt Bredbånd fungerer på samme netværk som mobiltelefonen med et SIM-kort der enten sidder i en tablet, eller i et mobil bredbåndsmodem. Vi tilbyder et lille modem der sættes direkte i din PC, så du kan komme på nettet i ferien. 3 GB Mobilt Bredbånd 79 kr.

Se yderligere information og priser: http://fastnet.nu/dk/shop/#/main/1000
Add a comment...

Post has attachment
Som du sikkert er klar over er Fastnet.nu etableret på opfordring af Ældre Sagen, efter mange medlemmers ønske om at blive tilbudt et alternativ til TDC/YouSee 👏

Fastnet.nu gør det muligt at bevare den gode gammeldags fastnettelefon vi alle kender – prisen bliver bare lavere. Når du via hjemmesiden http://fastnet.nu/dk/shop/#/main/2 bestiller et "Fastnet abonnement" eller "Fri Fastnet abonnement", så har du også mulighed for at tilvælge en "Doro PhoneEasy" som er nem at bruge, høre og se 👍

Du er også altid velkommen til at ringe til support på 70 30 00 37 ☎️. Her sidder vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl 9:00 til 16:00.

Du kan også besøg også vores hjemmeside og se de mange andre gode tilbud vi har http://fastnet.nu/dk/hjem
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pressemeddelse: http://Fastnet.nu holder, i samråd med Ældre Sagen, fast i lave mobilpriser:

“Vores kunder skal ikke straffes for nye roaming-regler” 👏 😊

De fleste danskere får disse dage brev fra deres mobiludbyder om begrænsninger i deres mobilabonnement eller en prisforhøjelse pga. af de nye roaming-regler, men http://Fastnet.nu holder fast i de samme lave takster som hidtil. Fastnet.nu, der er blevet populære på at levere billige og funktionelle mobilløsninger til landets ældre borgere, ser ingen grund til at deres kunder skal straffes for en beslutning truffet i EU.

“Vi mener ikke, at vores kunder skal lægges til last for de nye roaming-regler, så vi fastholder samme lave prisniveau,” udtaler Jens Fricke, ansvarlig for Fastnet.nu. “Fastnet.nu ønsker at være det prisstærke alternativ, der tilgodeser vores kunders behov og økonomi uanset om de befinder sig i Danmark, EU eller øvrige udland. Sådan har det altid været og sådan fortsætter vi med at servicere vores kunder,” tilføjer han.

http://Fastnet.nu blev for 5 år siden etableret på opfordring af Ældre Sagen, for at sikre foreningens medlemmer, og ældre borgere i Danmark, gennemskuelige telefoni-ydelser til konkurrencedygtige priser. Søren Høyer fra Ældre Sagen udtaler da også, at han er glad for Fastnet.nu’s udmelding om at fastholde de samme priser som tidligere.

I øvrigt er det sådan, at http://Fastnet.nu ikke kan ændre på priser og vilkår i deres abonnementer, uden at de på forhånd er godkendt af Ældre Sagen. Det giver medlemmer og kunder tryghed for, at tingene ikke løber løbsk, samt at man kun får det man betaler for og som passer bedst til det forbrug man har.

De mange teleselskabers valg om at opkræve deres kunder for roaming-udgiften kommer helt sikkert til at betyde, at mange tager deres abonnement op til overvejelse og tjekker markedet for bedre løsninger. Som privat forbruger er man typisk bundet 6 måneder, fra man har tegnet et abonnement. Derefter kan man tage sit mobilnummer med sig og flytte til anden udbyder.

For en oversigt over Fastnet.nu’s priser og produkter tjek http://www.fastnet.nu 📱 📞
+Ældre Sagen
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Mobil Fri Tale er vores seneste produkt, som er blevet rigtig godt modtaget af mange, fordi det opfylder deres mobil behov - Tak for det :-)

Der findes i dag mange forskellige mobilabonnementer, der som oftest indeholder en hel del Tale, SMS/MMS, og specielt en stor mængde data. Der reklameres ofte med pakker, der indeholder både 20 og 30 GB data - men hvor meget bruger man rent faktisk sin mobiltelefon? – der er rigtig mange der i dag har et abonnement, som de slet ikke udnytter, og dermed betaler for meget for og det er her vores Mobil Fri Tale er blevet godt modtaget.

Du får:
Fri tale til almindelige danske fast og mobil numre (Gælder ikke overtakserede tjenester/numre). Mulighed for tilkøb af passende datapakke samt Fri SMS/MMS. Adgang til 4G LTE netværk

Fordi vi fejrer vores første 5 år på markedet er der gratis oprettelse i april måned.
Så skynd dig at kontakt os på vores hjemmeside Fastnet.nu eller ring 70 30 00 37. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 9:00 til 16:00.
+Fastnet Nu +Ældre Sagen
Mobile
Mobile
fastnet.nu
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded