Profile cover photo
Profile photo
Phytoscope Project
9 followers -
PHYToplankton biOdiversity multiScale Characterization using advanced Optical technologiEs
PHYToplankton biOdiversity multiScale Characterization using advanced Optical technologiEs

9 followers
About
Phytoscope Project's posts

Post has attachment
Durant un any sencer dos vaixells han solcat tots els mars del planeta per explorar la vida ‪#‎marina‬ desconeguda. El projecte anomenat Malaspina 2010, compta amb en Pep Gasol, investigador de l'ICM. Voleu conèixer els resultats dels estudis?
Durante un año entero dos barcos han surcado todos los mares del planeta para explorar la vida #marina desconocida. El proyecto llamado Malaspina 2010, cuenta con Pep Gasol, investigador del ICM. ¿Quiéres conocer los resultados de los estudios?

http://www.mgmagazine.es/historias/ciencia/oceanos-llenos-vida

Post has attachment
Del 22 al 27 de febrer de 2015 marxem a Granada a ASLO 2015 Aquatic Sciences Meeting, una conferència dedicada a tractar el canvi ambiental en sistemes aquàtics a escala mundial i regional

Post has attachment
Phytoscope project FILM DOCUMENTARY

Ja el tenim aquí! Disfruteu-lo!!

Ya está aquí! Disfrutadlo!!

Here it goes! Enjoy it!!

Post has attachment

Post has attachment
Estem molt contents d'anunciar que el pòster presentat pel Raúl Bardají durant el Congrés Ocean Optics ha estat premiat com el millor pòster! Moltes felicitats Raúl!

Estamos muy contentos de anunciar que el póster presentado por Raúl Bardají durante el Congreso Ocean Optics ha sido premiado como el mejor póster! Muchas felicidades Raúl!

We are pleased to announce that the poster presented by Raúl Bardají during Ocean Optics Congress has been awarded the best poster! Congratulations Raúl!
Photo

Post has attachment
Aquí teniu un tast de les jornades de portes obertes que vam fer l'any passat. Us animeu a venir aquest any? Encara hi sou a temps! #sci4cat

Post has attachment
Ja queden pocs dies per celebrar la Setmana de la Ciència! Recordeu que durant els dies 18 i 19 de novembre obrirem les portes de l'Institut de Ciències del Mar perquè descobriu els nostres projectes i activitats. A http://bit.ly/sciencia trobareu tota la programació. Us hi esperem!

Ya quedan pocos días para celebrar la Semana de la Ciencia! Recordad que durante los días 18 y 19 de noviembre abrimos las puertas del Instituto de Ciencias del Mar para que descubráis nuestros proyectos y actividades. En http://bit.ly/sciencia encontraréis toda la información sobre el programa. Os esperamos!
Photo

Post has attachment
Els dies 18 i 19 de novembre celebrem la Setmana de la #Ciència, obrint les portes de l'Institut de Ciències del Mar perquè descobriu els nostres projectes i activitats. Teniu tota la informació al link de sota. Us hi esperem!

Los días 18 y 19 de noviembre celebramos la Semana de la #Ciencia abriendo las puertas del Instituto de Ciencias del Mar para que descubráis nuestros proyectos y actividades. Tenéis toda la información en el link inferior. ¡Os esperamos!

Post has attachment
Més imatges sobre la nostra estada
PhotoPhotoPhoto
Ocean Optics 2014 - Portland
8 Photos - View album

Post has attachment
Presentació del Projecte Phytoscope al Congrés Ocean Optics 2014 a Portland (Maine)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Ocean Optics 2014 - Portland
5 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded