Profile cover photo
Profile photo
Katrin Bååth
34 followers -
Frilansande creative director/art director & stylist. Eventansvarig för nätverket Jane Jkpg. Läs mer på www.katrinb.se.
Frilansande creative director/art director & stylist. Eventansvarig för nätverket Jane Jkpg. Läs mer på www.katrinb.se.

34 followers
About
Posts

Post has attachment

Igår var en stor dag, det var nämligen dags för oss på Sandberg Wallpaper att lansera vår nya pop-up kollektion Kubel Kids, en barnkollektion i samarbete med bästa Anna Kubel. Jag är så makalöst stolt över den här kollektionen, över mina fantastiska kollegor och det faktum att vi vågar göra saker fullt ut och på vårt sätt.

Hela kollektionen hittar ni här: https://sandbergwallpaper.se/produkt-katego…/kollektioner/…/
PhotoPhotoPhoto
2018-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Oh, shit, wow! Äntligen kan jag berätta att från och med den 1 september kommer jag inte bara titulera mig frilansande creative director, art director & stylist utan också kreativ chef på Sandberg Wallpaper!
För mina befintliga kunder kommer det inte vara någon större skillnad från förut, och jag kommer självklart att fortsätta frilansa. Den enda skillnaden är egentligen att jag kommer vara tvungen att tacka nej till lite fler saker än idag, och att min kalender kommer vara tvungen att korvstoppas minutiöst från och med nu. Men vad gör väl det om hundra år när jag får lov att tillbringar all min vakna arbetstid med att göra nyp-mig-i-armen-roliga-good-shit-saker dagarna i ända. Wish me luck!
#sandbergwallpaper #ohshitwow #kreativchef
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu hittar ni äntligen min cityguide till Palma på min hemsida.


http://katrinbaath.se/city-guides/palma/ #cityguide #cityguidepalma #palma #palmademallorca #mallorca
PhotoPhotoPhotoPhoto
2017-06-27
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Oh, shit, wooooow.

Nu är det äntligen offentligt att Katrin Bååth AB för andra gången (tror aldrig någon blivit det mer än en gång förut faktiskt) blivit nominerad till det fantastiskt fina epitetet Årets marknadsförare i Jönköping. På Jönköpingsgalan den 22 april avgörs det vem som vinner. Håll tummarna! Och hoppas vi ses på galan!

”Katrin Bååth har i konkurrens med stora budgetar, i egen person lyckats skapa sin egen väg med ett eget uttryck. Ett varumärke är som starkast när både förnuft och känsla är i harmoni. Katrin har lyckats med det riktigt svåra att få andra människor att med egna ord, sina egna upplevelser och med sina egna hjärtan prata om Katrin Bååth”.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Uppdaterade precis min portfolio med filmer för Hestra Gloves och nytt jobb för Rebecca Ekström. Ni hittar den på katrinbaath.se
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Igår var dagen då det blev offentligt att jag kommer lämna min plats i styrelsen för Jane Jkpg. En ideell föreningen som jag, Johanna Gustafsson Elmqvist, Anna Furberg & Mia Olofsson grundade för tre år sedan för att synliggöra, uppmuntra, inspirera och agera bollplank åt kvinnor inom kreativa näringar. Vårt mål var att bygga upp något som ska sprida glädje, kärlek, positiva vibbar och boosta kreativa kvinnor till att ta plats. Jag lämnar styrelsen av två anledningar, dels har mitt liv lite för mycket av annat både positivt och negativt, men framför allt för att jag vill och jag tycker inte att man ska sitta för länge i en styrelse. En styrelse behöver nytänk, nytt blod, nya drömmar och ny input för att drivas framåt. Mina fantastiska kollegor i styrelsen Helena Malm, Maria Göransdotter Lindén, Åsa Sandstedt och Linda Lundström gör ett helt makalöst jobb och därför känner jag mig helt trygg med att de kommer ta Jane till nya höjder. Jag kommer givetvis ända tills år 2032 (då står det i Janes stadgar att Jane ska upplösas, då ska vi kvinnor inte behöva ha en egen förening för att stärka varandra, då skapar vi kanske istället en Jane + Janne) att fortsätta vara bollplank åt styrelsen och alla medlemmar. Så egentligen är enda skillnaden att jag inte kommer vara den som är ansvarig för Janes event längre, jag kommer sitta där på första raden och heja på istället. Jag kommer inte vara med på styrelsemöten längre, men mitt hjärta kommer alltid vara med. Och med detta sagt finns det från och med årsmötet i april alltså en plats som eventansvarig för Jane Jkpg vakant.
För er som inte bor i Jönköping finns numera Jane i Göteborg, Malmö & Västerbotten och är i startgroparna i Stockholm och på Gotland. Saknar du Jane i din stad så ta kontakt med Jane Sweden så hjälper de dig att dra igång i din stad. www.janesweden.se
Foto: Day Fotografi Maria Brännhult. Styling: Emma Råsberg, för Jane Jkpg.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kolla här! Nu har Hestra Gloves släppt filmen som jag & Blomqvist Produktion var med och gjorde i somras. Filmen handlar om hur man bäst tar hand om sina dressade handskar.
Nämnde jag att jag har världens härligaste och roligaste kunder...
https://vimeo.com/191491775
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded