Profile

Cover photo
Zamzarina Zambri
Works at Studio One Creative
Attended TKC Seremban
Lives in Kuala Lumpur
220 followers|8,240,717 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Zamzarina Zambri

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Zamzarina Zambri

Shared publicly  - 
 
Nak cuba produk kecantikan ZARRA? Watch this video ok..
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zamzarina Zambri

Shared publicly  - 
1
Abang AbuTV's profile photozuriati tkmz's profile photo
2 comments
 
jadi hot mama boleh :)
 ·  Translate
Add a comment...

Zamzarina Zambri

Shared publicly  - 
 
The meaning of liberal and creative minds in Japan today........ 2012 new fashion ! Tapi kat KL pun banyak jugak ternampak 'scene' sebegini...hati-hati la berfesyen!! Dasar pandang ke timur ke ni?? ZZ...
1
Add a comment...
In her circles
133 people
Have her in circles
220 people
mohamadarifyahya arif's profile photo
Irwan Md Azahar's profile photo
Nazmi Zakaria's profile photo
Mazlan Ismail's profile photo
Nur Sumiran's profile photo
mohd redzuan's profile photo
zarini jamri's profile photo
Noraini Mohd Razeli's profile photo
Abdullah Ahmad's profile photo

Zamzarina Zambri

Shared publicly  - 
1
Zuraidee Yassin's profile photo
 
Hi there!... For those Plus Size Ladies...check out this https://www.facebook.com/AidaAwake
Add a comment...
People
In her circles
133 people
Have her in circles
220 people
mohamadarifyahya arif's profile photo
Irwan Md Azahar's profile photo
Nazmi Zakaria's profile photo
Mazlan Ismail's profile photo
Nur Sumiran's profile photo
mohd redzuan's profile photo
zarini jamri's profile photo
Noraini Mohd Razeli's profile photo
Abdullah Ahmad's profile photo
Work
Occupation
TV PRESENTER, PRODUCER & ENTREPRENEUR
Employment
  • Studio One Creative
    CEO, Talkshow Compere, Producer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Story
Introduction

Apa Kata Wanita....bersama Zamzarina

TV1- SABTU, 11 PAGI SECARA LIVE.


Education
  • TKC Seremban
  • N9
  • Batch 1986-1990
Basic Information
Gender
Female
Birthday
September 29
Zamzarina Zambri's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
WhatsApp Messenger
market.android.com

¡Descarga WhatsApp y olvídate de los SMS! WhatsApp Messenger es un mensajero multiplataforma disponible en Android y en todos otros teléfono

Pin It Subscribe Subscribe to RSS Subscribe newsletter Subject: We ...
grsnip.com

Pin It. Subscribe; Subscribe to RSS. Subscribe newsletter. Subject: We are sorry but you are not able to view this message. Archive main pag

KERETA BARU ZZ !!
zamzarinazambri.blogspot.com

Hubby ZZ hari-hari berangan nak memiliki Toyota GT 86 di atas cuma belum ada kemampuan.. katanya dia tunggu ZZ yang belikan hasil Harmony...

Zamzarina Zambri: AKIBAT JAHIL TENTANG INTIMASI SUAMI ISTERI
zamzarinazambri.blogspot.com

AKIBAT JAHIL TENTANG INTIMASI SUAMI ISTERI. * ZZ baca artikel ni yang ditulis oleh Ustaz di www.saifulislam.com. Terima kasih benarkan ZZ be

NAK SERIBU DAYA...
zamzarinazambri.blogspot.com

APA AZAM TAHUN 2013 ANDA?? JOIN ZZ DI FB HARMONY. KLIK 'LIKE', ya...& terus baca di bawah ni. Belum seminggu berlalu tahun baru, ZZ dah deng

MESTI BACA! LAGI PENDEDAHAN EKSKLUSIF
zamzarinazambri.blogspot.com

Saya sebenarnya kurang percaya dengan produk-produk yang dipasarkan di internet apatah lagi produk yang berkaitan seksual. Bimbang kebanyaka

Zamzarina Zambri: 18SX-BAGAIMANA MERANGSANG SUAMI DINGIN SEKS ?
zamzarinazambri.blogspot.com

18SX-BAGAIMANA MERANGSANG SUAMI DINGIN SEKS ? Tidak semua suami mudah untuk diajak berasmara terutamanya yang sudah lama berkahwin dan juga

Zamzarina Zambri: WANITA SILA KOMEN PENDAPAT LELAKI TENTANG KITA
zamzarinazambri.blogspot.com

WANITA SILA KOMEN PENDAPAT LELAKI TENTANG KITA. ZZ jumpa artikel ni yag ditulis oleh lelaki yang menggelarkan dirinya 'KNOWHOWTO'dan

Rahsia Zamzarina dan Anak Gadisnya Terbongkar...
zamzarinazambri.blogspot.com

My Photo · Zamzarina Zambri. Apa Kata Wanita....bersama Zamzarina. TV1, Sabtu 11 pagi (LIVE); Jumaat 2 petang (ULANG SIAR). View my complete

2012 NEW FASHION !! ASTAGAAAA!!!!
zamzarinazambri.blogspot.com

The meaning of liberal and creative minds in Japan today........ 2012 new fashion ! Tapi kat KL pun banyak jugak ternampak 'scene' sebegini.

Emosi Zamzarina tewas
zamzarinazambri.blogspot.com

“Wanita itu berkata kepada saya, kalau ditakdirkan dia mati, dia sudah bersedia kerana selama hidup dia puas menjadi isteri kepada suaminya.

PELAKON GADAI BODY??
zamzarinazambri.blogspot.com

Kisah artis terutamanya artis baru yang sanggup menggadai body kepada pengarah bukanlah sesuatu yang baru.. Sepanjang pengalaman ZZ berkhidm

Top 10 Fascinating Facts About Sex
geloraheart.blogspot.com

The average human loses 26 calories when kissing for a minute. Furthermore, vigorous sex for half an hour burns 150 calories (you can lose t

GEMPAR! ISTERI PM DIKEPUNG MAT REMPIT!!
zamzarinazambri.blogspot.com

Bertempat di Panggung Seni, UKM petang tadi, sekumpulan Mat Rempit bertindak mengepung Isteri YAB PM.. Lihat gambar di bawah.. Tindakan kump

LAWAK 'FINAL EURO' ! WAKAKAKA!!!!
zamzarinazambri.blogspot.com

A 54 year old woman had a heart attack and was taken to the hospital. While on the operating table she had a near death experience. Seeing G

TAK BOLEH MAKAN LAGI, 'TOK GURU' NAMPAK..
zamzarinazambri.blogspot.com

Kisah adik Amin (bukan nama sebenar) dalam usia 11 tahun, dan Prof Madya pada satu pagi seawal jam 6:30am di sebuah stesen minyak di Kajang.

HARAPKAN TIN.. TIN MAKAN BISKUT..!! MENGAPA LELAKI SUKA AMBIL KESEMPATAN??
zamzarinazambri.blogspot.com

Saya juga pernah terlanjur bersama teman lelaki lain yang saya gelar sebagai J. Namun, alhamdulillah, saya kini tidak lagi terbabit dalam ka

Pernah Dengar Pasal 'Tisu Gagah'??
zamzarinazambri.blogspot.com

IPOH – Bukan sekadar tisu biasa, penggunaannya yang dipercayai boleh tampil hebat di ranjang boleh juga menjadi punca lelaki mengalami masal

KUBUR DI ANGKASA LEPAS?
zamzarinazambri.blogspot.com

KATA-KATA daripada tanah manusia datang dan kepada tanah mereka kembali mungkin tidak lagi sesuai untuk segelintir individu yang inginkan ce

ZAMZARINA BERSIARAN DI STESEN TV ANTARABANGSA PULAK KE?
zamzarinazambri.blogspot.com

ZZ terkesima sekejap bila baca story hari ini di Utusan Online . Tak boleh bayangkan kalau perkara ini berlaku kepada diri sendiri. Ini ke..