Profile cover photo
Profile photo
kiru magu
122 followers -
Sie sind das essen und wir sind die jaeger
Sie sind das essen und wir sind die jaeger

122 followers
About
kiru magu's posts

Post has attachment

Post has attachment
Personalized Throw Pillow
Hi guys, Meg ada bwat bantal custom yg korg boleh buat as hadiah, momento, perhiasan and lain2. Lukisan dan perkataan adalah 100% customizable; means korg boleh request ikut apa yg korg nak and gambar tu Meg akan jadikan dlm bentuk chibi macam kat gambar at...

Post has attachment
new contact email
hi guys,i will no longer using nuramalinaghazali@yahoo.com as my primary email.Instead I use megukiru@gmail.com because I use my yahoo mail rarely.If any of you sending email to my yahoo mail and never get the respond,you need to know that you're far from b...

Post has attachment
Doodle dump #1
Some of my rejected drawings development for client with princess and prince as the theme.I tried so many kind of style just to please the client..but oh well. ^___^'''

Post has attachment
**


Post has attachment
Warm up post- Art trade
Since blog ni dah terabai sehabis mungkin selama beberapa tahun yg lalu so 'saya' (cewah bajet formal) secara sukacitanya ingin merasmikan reopening blog ini bagi tahun 2016.So yeah..sesapa yg nak berart trade dengan Meg silakanlah komen kat sini. Seriously...

Post has attachment
Test market
klu Meg buat giveaway chibi korg nak tak?  #ceritaorgdahlamatakupdateblog #entahadekeygingatkite #insecureaf

Post has attachment
Tshirt printing
Hi guys,do you have any recommendation for any tshirt printing shop?that's all.thankyou.

Post has attachment
Krita- alternative for Sai and Photoshop
Let me introduce this software real quick.Meet Krita,a software where both infamous drawing software;Photoshop and Sai combined together. You know what I really like about this software,the interface is user friendly.The brushes also almost as smooth as in ...

Post has shared content
May art dumps
some of drawing I 've made last month. oh im on my final right now.Wish me good luck.hehehe.
Wait while more posts are being loaded