Profile cover photo
Profile photo
Hajah Normie Haji Omar
5 followers -
Menerima TEmpahan Fesyen Terkini, Uniform Nurse, KPJ, Certified SHOM Agent (Minkaffe,Garlic Tablet,BbPlus,EzClean) & Hijab by RIZMAN RUZAINI
Menerima TEmpahan Fesyen Terkini, Uniform Nurse, KPJ, Certified SHOM Agent (Minkaffe,Garlic Tablet,BbPlus,EzClean) & Hijab by RIZMAN RUZAINI

5 followers
About
Hajah Normie's posts

Post has attachment

Post has attachment
Bismillah..
..
BELI 5 helai Infinence Hijab by Rizman Ruzaini beserta Free Exclusive Brooch..
..
Akan dapat 1 FREE HIJAB BY RIZMAN RUZAINI BESERTA FREE EXCLUSIVE BROOCH..
..
Jom Grab... CANTIKK WEYY...
..
Harga lebih menarik bagi yang berminat untuk menjadi AGENT...
..
..
kedaijahitnormie.blogspot.com
https://www.facebook.com/kjnormie/
..
..
#syukurselalu😊
#PIN #pinpreneur #shom #pininfinencexrr
#rizmanruzaini #rizmanruzainicreations
#infinencexrr #berniagayapin
#normiomar
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
INFINENCE HIJAB by RIZMAN RUZAINI
12 Photos - View album

Post has attachment
Bismillah...

Infinence Hijab by Rizman Ruzaini....

JENIS STELLINA .. instant wide shawl, heavy chiffon dgn lace yang cantik..
EXCLUSIVE PACKAGING dan FREE EXCLUSIVE BROOCH ( LIMITED EDDITION )

Ada 6 warna yang menarik... tak tahu mana nak pilih... cantik-cantik uolls...

Yang berminat... cepat2 grab, sementara stok masih ada...

Nak order... just bgtau kod dan warna.. tu je...
Whatsapp ke 016-3076017

kedaijahitnormie.blogspot.com

#rizmanruzaini #rizmanruzainicreations
#infinencehijabbyrizmanruzaini
#syukurselalu😊
#normiomar
Photo

Post has attachment
Bismillah...

Infinence Hijab by Rizman Ruzaini....

JENIS ESSENTIAL + .. chiffon semi-instant dan ada awning
EXCLUSIVE PACKAGING dan FREE EXCLUSIVE BROOCH ( LIMITED EDDITION )

Ada 6 warna yang menarik... tak tahu mana nak pilih... cantik-cantik uolls...

Yang berminat... cepat2 grab, sementara stok masih ada...

Nak order... just bgtau kod dan warna.. tu je...
Whatsapp ke 016-3076017

kedaijahitnormie.blogspot.com

#rizmanruzaini #rizmanruzainicreations
#infinencehijabbyrizmanruzaini
#syukurselalu😊
#normiomar
Photo

Post has attachment
Bismillah...

Infinence Hijab by Rizman Ruzaini....

JENIS ESSENTIAL.. instant, chiffon sarung terus dan tak ada awning.. EXCLUSIVE PACKAGING dan FREE EXCLUSIVE BROOCH ( LIMITED EDDITION )

Ada 6 warna yang menarik... tak tahu mana nak pilih... cantik-cantik uolls...

Yang berminat... cepat2 grab, sementara stok masih ada...

Nak order... just bgtau kod dan warna.. tu je...
Whatsapp ke 016-3076017

kedaijahitnormie.blogspot.com

#rizmanruzaini #rizmanruzainicreations
#infinencehijabbyrizmanruzaini
#syukurselalu😊
#normiomar
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bismillah...

Apa?? Dah tak bertenaga... tu lah.. kan akk dah cakap..
Ni secawan #minkaffee dapat menyegarkan badan hingga ke petang...

Akk kalau badan dah rasa letih2, tak bermaya..
maklum lah potong kain atas meja tau banyak berdiri...
Apa lagi minkaffe lah... kopi booster...

TANPA GULA
TINGGI MAGNESIUM DAN MINERAL..
Jom minkaffe

#syukurselalu😊
016-3076017

Nak kurus, nak sihat juga... layari...👇👇👇👇
https://www.facebook.com/produkuntuksihat/
Photo

Post has attachment
Biisillah...
..
..
Alhamdulillah... 3 pasang Uniform Sister siap nak post ke Pahang....
..
..
Thanks Sister...
..
kedaijahitnormie.blogspot.com
https://www.facebook.com/kjnormie/
..
..
#normiomar
#syukurselalu😊
#kjnormie
#uniformnurse
#uniformnursekpj

....
Nak kurus, nak sihat juga... layari...👇👇👇👇
https://www.facebook.com/produkuntuksihat/
Photo

Post has attachment
Bismillah...
..
..
Uniform KPJ di Kedai Jahit Normie...
..
..
kedaijahitnormie.blogspot.com
..
Whatsapp 016-3076017
..
..
#syukurselalu
Wait while more posts are being loaded