Profile cover photo
Profile photo
Emerald Ain
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Salahkah saya?
Salahkah saya suka pada orang yang tidak sepatutnya? Salahkah saya terjatuh cinta pada dia? Salahkah saya..... Mungkin satu hari nanti aku sendiri akan tergelak seorang diri apabila membaca semula tulisan ini. Oh, ayatku berbunga malam ini. Dia milik orang ...

Post has attachment
Time Flies So Fast
Memang akan ada perasaan macam ni ke bila nak habis belajar? Rasa macam sayang je nak habeskan masa belajar, nanti akan rindukan kawan-kawan, rindukan pengalaman pahit manis masam masin. Memang macam ni ke? Im gonna miss those moments like crazy. Sebab aku ...

Post has attachment
MAKA 2015 FKE UITM SHAH ALAM
Assalamualaikum w.b.t Memandangkan aku macam rajin nak update, cuti gawai yang UITM bagi kat aku, diisi dengan aktiviti tak berpekdah meskipun supervisor final year project aku mintak aku buat keje time-time cuti. Tapi tapi tapi, aku tak buat jugak. Kehkehk...

Post has attachment
Teman tapi mesra
Dah lama aku tak menulis. Tup tup, tulis pasal hati pulak. Memandangkan aku dah takde saluran lain nak menyalurkan apa yang aku rasa, ke sini lah kita. Satu sem setengah (betul ke ape aku sebut ni?) lagi aku nak habis dekat UiTM ni. Seronok ke? Tak tahulah....

Post has attachment
Jom tengok preloved item!

Post has attachment
Morning! Begging for this ;D
Photo

Post has attachment
sneaker oh sneakers

Post has attachment
New Order! :D

Post has attachment
Tempahan doodle baru dari Cik Nini :D
Wait while more posts are being loaded