Profile cover photo
Profile photo
Sharifah Zalikha
Whatever you are, be a good one
Whatever you are, be a good one
About
Posts

Post has attachment
Anda pernah ada masalah yang saya tuliskan ini? kongsikan bersama saya dan bagaimana cara anda mengatasinya?

Post has attachment
Pernah tak?
1. Pernah tak kau terasa hati bila kau bandingkan hidup kau yang serba kurang dengan orang lain yang serba serbi ada?  pandangan saya tak perlu ikut org.. kalau nak jgk usaha. Insyaallah dapat 2. Pernah tak kau rasa kau tak sehebat orang lain dan keyakina...

Post has attachment

Post has attachment
what's up?
Assalammualaikum dan salam sejahtera. Teserlah wajah2 kegembiraan para pelajar yang tak lama lagi nak cuti sem. So aku kat kedah ni bukan balik sebab cuti sem lagi cuma cuti saja2 gatai nak balik sebab gap panjang sangat untuk aku ambil last paper final exa...

hello

Post has attachment

Post has attachment
Cuti-cuti raya Cina
Assalammualaikum dan salam sejahtera. Sekembalinya aku kat sini setelah sekian lama menghilangkan diri. Nampak acah2 sibuk walhal 2 minggu sekali balik kedah pun xpernah nak update kat blog. Weyh... aku sibuk kowt. hahaha... ok lar. malas nak karang panjang...

Post has attachment
well done.
done shopping. bersiap sedia untuk sem2 nanti. daa....

Post has attachment

Post has attachment
The Things That You Must Have in 2015 UPCOMING!
Assalammualaikum... dan Salam sejahtera.... Lama aku x update story2 baru kt blog semenjak aku dah mula study di Perthlis Araustalia. Sebenarnya banyak benda yg aku nak ceritakan kat sini tapi keadaan yg x membenarkan aku utk terus berblogging. Kesian yea.....
Wait while more posts are being loaded