Profile cover photo
Profile photo
Eyma Lydia
2,593 followers -
Nama Kampung , Eyma . Nama Glamour , Timah .
Nama Kampung , Eyma . Nama Glamour , Timah .

2,593 followers
About
Eyma Lydia's posts

Post has attachment
Perkembangan Header Blog Dari 2012 - 2017
Tak sangka dah lebih 5 tahun Eyma memegang gelaran seorang blogger. Sedar diri juga yang Eyma taklah sehebat blogger otai yang lain. Blog ini hanya dijadikan tempat berkongsi cerita tentang kehidupan Eyma. Yang mana dari dulu perati perkembangan Eyma start ...

Post has attachment
Warna Warni Hari Raya 2017
Terlalu banyak memori pahit manis yang berlaku pada tahun ini, biarlah ia pergi menjadi sebuah pengajaran dan mematangkan kita. Alhamdulillah bersyukur pada Allah kerana mengizinkan Eyma sekeluarga untuk merasa kegembiraan menyambut Aidilfitri kali ini. Wal...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Assignment paling gempak meletus kebabom!
Yo wazzup guys! Lu apa cita?! Eh.. Assalamualaikum. Hehehe Sejak jadi dak-dak UTM ni, terRock pula kita. Hehe. Korang mesti rindu entri dari Eyma kan ? Kan kan kan ? Apa ? Tak rindu ? Okay fine, takmau dah kawan. Hehe, okay melawak je. #hambar Ni Eyma nak c...

Post has attachment
Dugaan nak masuk UTM , Demam pula
Assalamualaikum korang Esok Eyma mula bergerak ke Johor Bahru , doakan selamat perjalanan kami sekeluarga pergi dan pulang serta segalanya berjalan dengan lancar untuk berdaftar sebagai mahasiswi UTM pada 28 Ogos ini. Alhamdulillah Eyma semakin pulih dari d...

Post has attachment
Rahsia Kulit Flawless Eyma
Assalamualaikum awak semua! Belakangan ni, Eyma sangatlah malas cuci muka, malas pakai skincare, malas makan vitamin. Entah hantu mana rasuk jadi malas gila jaga kulit ni. Beberapa hari selepas itu, Eyma demam. Lagi bertambah malaslah Eyma jadinya. Yang lag...

Post has attachment
Blog Eyma Lydia Kena Hack
Assalamualaikum korang! Betapa kurang asamnya makhluk tersebut kerana berani hack blog Ema. Sempat juga Ema screenshot entri tersebut. Mana dia dapat password blog Ema? Dasyat gila hacker sekarang macam-macam boleh buat. Ya Allah! Tak sanggup nak baca entri...

Post has attachment
Eyma Lydia Masuk Berita Harian
Assalamualaikum awak-awak. Semalam 20 July 2016, tengah syok-syok beraya dengan kawan-kawan, tiba-tiba mama call suruh buka telegram. Data Ema dah berkerabat tak beli, so Ema tanyalah kenapa? Suara macam seronok, terkejut pun ada. Mama pun beritahu yang Pak...

Post has attachment
Kena Serang, Kena Tipu Customer, Kena Maki
Assalamualaikum you all Dari semalam sampailah ke hari ini, Allah timpakan ujian untuk aku supaya lebih berhati-hati apabila berniaga. Ceritanya begini.... Semalam, 18 July, kawan sekolah lama aku di Perak dulu whatsapp aku nak beli contactlens. Layan punya...
Wait while more posts are being loaded