Profile cover photo
Profile photo
Wanie Zuridi
Assalamualaikum dan salam untuk anda semua....>_^
Assalamualaikum dan salam untuk anda semua....>_^
About
Posts

Post has attachment
CONTACT LENS PALING MURAH DI MALAYSIA
assalamualaikum dan salam blog untuk anda semua... hari ni fasya nak kongsikan kepada anda semua tentang satu website yang menjual contact lens harga murah di Malaysia. Harga murah bukan disebabkan tak ada kualiti tau, tapi sebab Syarikat ni merupakan pembe...
CONTACT LENS PALING MURAH DI MALAYSIA
CONTACT LENS PALING MURAH DI MALAYSIA
duniaituinda.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PENGIKLANAN PRODUK PALING MURAH DI MALAYSIA
Assalamualaikum dan salam yayang semua... hari ni fasya nak cakap dan nak buka kepada semua busnies online untuk turut serta bersama dalam "Promosi Pengiklan Produk" anda di page blog fasya sani. Kali ini fasya buka dengan harga murah gilerr2... Nahhh, nak ...
Add a comment...

Post has attachment
APA TUGAS DROPSHIP?
Assalamualaikum dan salam semua.. hari ni fasya nak terangkan apa tugas sebagai dropship? sebab ramai sangat yang whatsap fasya tanya Dropship tu kena buat kerja apa ye? terpaksa fasya copy paste je mesej sebelumnya... nak pendekkan kuliah kali ini, fasya n...
APA TUGAS DROPSHIP?
APA TUGAS DROPSHIP?
duniaituinda.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA PANJANGKAN BULU MATA DALAM BEBERAPA HARI
Assalamualaikum dan salam kepada semua... Hari ni Fasya nak kongsikan kepada anda semua cara nak panjangkan bulu mata dalam masa beberapa hari. Confirm lepas ni tak perlu nak beli bulu mata palsu. Fasya akui, fasya sendiri pun kerap pakai bulu mata palsu ta...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Bercuti Ke Sabah
Assalamualaikum n salam sejahtera... Lama tak tanya khabar korang.. tiba2 rasa kekok pula nak menaip..Thank you sebab masih mengikuti saya..  Kali ini saya nak kongsikan dengan anda semua, tempat2 yg menarik di Sabah. Alhamduillah.. Hampir 3 tahun saya mene...
Jom Bercuti Ke Sabah
Jom Bercuti Ke Sabah
duniaituinda.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
CARA BUAT DUIT 2: WAKTU YANG PALING SESUAI PERNIAGA ONLINE POST DI INSTA, FB, DLL
Assalamualaikum dan salam blog untuk semua.... Hari ini saya akan mengajar cara bagaimana nak dapatkan pelanggan daripada perniagaan online.. Sebelum tu, mohon follow ig saya @w_z shop dan @lens_murah_gilerr_ Tips yang saya nak berikan ini perlu diamalkan s...
Add a comment...

Post has attachment
TONTON DAN DOWNLOAD DRAMA UNCONTROLLABLY FOND FULL EPISODE
Kabar gembira bagi penikmat drama Korea khususnya para pengemar Kim Woo Bin dan Bae Suzy. Pasalnya keduanya didaulat menjadi pemeran utama pada serial drama  Arbitrarily Fond  atau dikenal juga dengan nama  Uncontrollably Fond . Pihak KBS2 selaku stasiun pe...
Add a comment...

Post has attachment
CARA BUAT DUIT 1: BAGAIMANA MEMULAKAN PERNIAGAAN TANPA MODAL
Assalamualaikum dan salam sejahtera...  Terima kasih kerana menyinggah ke blog fasya dan sudi membaca post kali ini. Kali saya bukan nak cerita tentang buat duit palsu ke..... Hack akaun bank orang ke TAPI cara buat duit secara halal iaitu membuat perniagaa...
Add a comment...

Post has attachment
LAMA KITA TIDAK BERTEMU...
Jom Join Fasya =).. Assalamualaikum dan selamat malam my yayang semua.....yuhuuuu!!...Apa khabar?? Sihat?? Rindu korang semua.....Huhuhu....  Sorry tau sebab Fasya lama tak update blog ni... Sibuk sikit dengan study, assignment, field trip, busnies... Sekar...
LAMA KITA TIDAK BERTEMU...
LAMA KITA TIDAK BERTEMU...
duniaituinda.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI DI KATAKAN SEBAGAI PEMANGKIN KEPADA PERKONGSIAN “ALTERNATIF KNOWLEDGE"
PENGENALAN ·          Menurut
kamus Dewan Edisi Keempat, teknologi maklumat dan komunikasi ialah teknologi
yang berkaitan dengan pemerolehan, penyimpanan, pemprosesan dan penyebaran maklumat
melalui penggunaan teknologi berkomputer dan telekomunikasi. ·    ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded