Profile cover photo
Profile photo
Fleron Virágüzlet
20 followers -
Egyedi Virágcsokrok és Koszorúk a Fleron Virágüzlettől Dunaújváros központjában!
Egyedi Virágcsokrok és Koszorúk a Fleron Virágüzlettől Dunaújváros központjában!

20 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Ha még nincs adventi hangulatod, vagy ötleted nincsen, hogyan díszítsd fel lakásod, esetleg csak a 2016-ös karácsonyi trendek iránt érdeklődsz, nézz be a Fleron Virágüzletbe! Vagy… Gyere el 2016. november 25-26 napok egyikén a már hagyománnyá vált "Fleron Csináld Magad Advent" rendezvényünkre!

Részletek a weboldalunkon: http://fleron.hu/iv-fleron-csinald-magad-advent-programajanlo-dunaujvaros-kozpontjaban

Segítségünkkel saját magad készítheted el Adventi koszorúdat, Karácsonyi Ajtó-, Asztal- és egyéb díszeidet. Ha nincs kedved, bátorságod kipróbálni kreatív oldalad, kész Koszorúink, Díszeink közül is válogathatsz.

Mi biztosítjuk az alapanyagokat, a kellékeket és a szerszámokat, na és persze garantáljuk a jó hangulatot! Ti pedig gyertek minél többen, Kicsik és Nagyok, hogy ráhangolódjunk a Szeretet ünnepére, s hozzájáruljunk otthonotokba is az ünnepi hangulat megteremtéséhez!

Idén a Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág Tagóvodás csoportja járt nálunk

Az imádnivaló gyerekek adventi versekkel örvendezettek mindenkit aki egy percre megállt a Piac téren, majd a fenyőfát díszítettek fel. Igazán szívmelengető pillanat volt mindnyájunk számára!

Adventi verset mondanak... Fenyőfát díszítenek... Riportot adnak és árgus szemekkel figyelik az óvodások, ahogy az adventi koszorúk készülnek. Emellett senki nem tudott ma délelőtt a Piac téren egy kedves szó vagy mosoly nélkül elmenni!

Köszönjük a részvételét az ovisoknak! Várunk Benneteket máskor is!

Fleron Virág Csapata

#Advent #Öröm #Dunaújváros
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
11/25/16
23 Photos - View album

Post has attachment
Szép Menyasszonyok figyelem! Közeleg az esküvői szezon Dunaújvárosban is...

Tudtad, hogy a Fleron Virágüzlet csapata 2015-től nemcsak menyasszonyi virágcsokrok, eldobó és koszorúslány csokrok valamint autódísz, templom- és házasságkötő- teremdíszítés szolgáltatásokat kínálja nektek?

2015-től kezdve komplett esküvői dekorációval és különféle dekorációs kellékek bérbeadásával ámulatosan gyönyörűvé varázsoljuk az életed egyik legszebb napját!

Nézd meg, hogy milyen szép tud lenni egy a Fleron Virágdekoráció csapata által pompásan feldíszített több mint száz fős rendezvényhelyszín!

Bővebb információ: http://fleron.hu/eskuvok-ceges-es-csaladi-rendezvenyek-teljes-koru-dekoracioja-dekoracios-kellekek-berbeadasa

Post has attachment
Elkészült a dunaújvárosi Fleron Virágüzlet (http://fleron.hu) újabb kisfilmje, amelyben tavaszi és nyári virágokat tekinthetsz meg szebbnél szebb illetve különleges asztali kompozícióban.

Törökszegfű, kedves Margaréta, Tulipán, vidám Napraforgó, Hortenzia, csodálatos Pünkösdi rózsa, kék Búzavirág, illatos Levendula virágokat láthatod a hangulatos háttérzene alatt.

Kíváncsi vagy még több hasonló virágkölteményre? Látogasd meg a dunaújvárosi Fleron Virágüzlet weboldalát és rendelj a webáruházon keresztül csokrot, cserepes virágot, koszorút, házhoz szállítással!

Fleron Virágüzlet
2400 Dunaújváros, Piac tér 1.
Telefon: +36-20-4545-046

Post has attachment
Életünk talán legszebb napja az esküvőnk napja. Hogy ez biztosan így legyen, ezen fáradozik a Fleron Esküvői Virágdekorációs Csapata (www.fleron.hu).

E jeles nap alkalmából a legszebb virágainkat kínáljuk Neked, sokéves virágkötészeti, s dekorációs tapasztalattal és sok-sok odafigyeléssel.

Szívesen segítünk a menyasszonyi csokor formájának, színének, stílusának kiválasztásában, hogy a csokor harmonizáljon a menyasszony egyéniségével, ruhájával és az adott év trendjének megfelelő legyen.

A dunaújvárosi esküvői dekoráció szolgáltatásunk tartalmazza a vőlegénykitűző, a tanú kitűzők, vőfély kitőző és szalag, a szülőköszöntő csokrok, a koszorúslány csokrok, haj- és csuklódíszek, élővirág díszek, templomi és éttermi virágdekorációk, ajtó és folyosó térdekorációk, valamint az asztalra kerülő virágdíszek elkészítését is.

Fordulj hozzánk bizalommal Dunaújvárosban és annak környékén!

#Esküvő #Dekoráció #Dunaújváros

Post has attachment
Ezzel a hangulatos rövid filmmel kívánunk minden kedves Vásárlónknak, Kollégánknak, Barátunknak, Családtagunknak, Gyermekeinknek, Szüleinknek és természetesen Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág Tagóvoda gyermekeinek is örömteli és szeretetben gazdag Adventi Ünnepeket!

🎄 Fleron Virág Csatata

#Advent #Szeretet #Öröm #Dunaújváros

Post has attachment
❤️ Ezzel a csodálatos adventi énekkel ajándékoztak meg Bennünket és körülöttünk lévő embereket a Dunaújvárosi Óvoda Csilllagvirág Tagóvodás gyermekei a IV. Fleron Csináld Magad Advent kézműves programon!

Dunaújváros, Piac tér
Fleron Virágüzlet
www.fleron.hu
2016. november 25.

Post has attachment
November 25-26-án rendezzük Piac téri üzletübkben a már hagyománnyá vált Fleron Csináld Magad Advent elnevezésű megmozdulásunkat, ahol a segítségünkkel saját magad készítheted el Adventi koszorúdat, Karácsonyi Ajtó-, Asztal- és egyéb díszeidet!

Mi biztosítjuk az alapanyagokat, a kellékeket és a szerszámokat, na és persze garantáljuk a jó hangulatot!

Gyertek el és hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Miért is ünnepeljük meg az Adventet? Rövid írásunk erről a weboldalunkon olvasható el: http://fleron.hu/adventi-unnepek

#Dunaújváros #Advent #Kreatívitás
Photo

Post has attachment
🎃Szeptember végén a Százszorszép Óvoda Cica csoportja látogatott meg Bennünket a Dunaújváros központjában található Fleron Virágüzletnél, hogy elkészítsék az imádni való apróságok a saját tökös-virágos őszi díszeiket.

🍁Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan csodásan éreztétek magatokat a kreatív alkotással egybekötött szabadtéri program alatt!

📸További képekért látogass el oldalunkra: http://fleron.hu/viraguzlet-hirek

#Dunaújváros #Ősz #Tök #Virág

Post has attachment
🎃 CSALÁDI KÖZÖS TÖKÖLŐDÉS!
A III. Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök! elnevezésű, kreatív alkotásra felhívó rendezvényünk idén is három napig várja látogatóit 2016. szeptember 23 és szeptember 25 között a Dunaújváros központjában lévő Piaci virágüzlet előtti téren!

✂️ A Csináld Magad Tök elnevezés is arra utal, hogy bárki, saját fantáziáját igénybe véve virágkötőink segítségével, vagy nélkül készíthet különféle "tökös kompozíciókat", legyen szó asztaldíszről, vagy akár kopogtatóról.

👨‍👩‍👧‍👦 Sok szeretettel várjuk a családokat, ahol a gyerekek szakértő virágkötő kezek segítségével készíthetik el saját őszi tökös virágdekorációjukat!
👍 Lájkold és oszd meg ha eljöttök, vagy ha ismersz olyan baráti családot, akit érdekelne ez a nagyszerű program!

#Dunaújváros #Program #Tökfesztivál

Post has attachment
Esküvői Virágdekoráció - Zsófi és Attila 💝
http://fleron.hu/eskuvoi-viragdekoracio-zsofi-es-attila

Tekintsétek meg Zsófi és Attila esküvőjére készített virágdekorációkat és az eküvői csokrot! Ugye, hogy milyen csodálatosak a párral együtt?

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük írjál nekünk a virag@fleron.hu email címre vagy keress bennünket a +36-30-534-8772 telefonszámon!

Tetszett amit láttál? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!

#Dunaújváros #esküvő #virágcsokor #virágüzlet
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9/14/16
28 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded