Profile cover photo
Profile photo
Buskerud Næringsmegling AS
1 follower
1 follower
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Buskerud Næringsmegling AS

Bedriften ble etablert i 1999 av Fredrik A. Haaning som tidligere hadde arbeidet med bolig- og næringsmegling i eget selskap og for Sparebanken NOR og DNB.

Selskapet har hatt en svært positiv utvikling og er i dag ledende innen næringsmegling i regionen. Buskerud Næringsmegling AS har 5 ansatte. Omsetningen varierer mellom MNOK 300 og MNOK 500 pr. år.

Selskapets medarbeidere har opparbeidet en svært bred erfaring om eiendomsmarkedet i regionen og sitter på et svært velutviklet kontaktnett og høy kompetanse.

Les mer om oss på vår hjemmeside: www.bnm.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eiendomsavisa -

Det er full fart i markedet for næringseiendom i Drammensregionen. Vi i Buskerud Næringsmegling AS har hatt mye å gjøre første kvartal 2016 og det ser ut som aktiviteten skal fortsette på samme nivå ut over høsten. Dette gjelder både transaksjonsmarkedet og utleiemarkedet.
Add a comment...

Post has attachment
Eiendommer til salgs -

Buskerud Næringsmegling AS er spesialisert på næringseiendom i Buskerud og nordre Vestfold. Klikk deg inn for å lese mer om våre eiendommer til salgs.
Add a comment...

Post has attachment
Eiendommer til leie -

Buskerud Næringsmegling AS er spesialisert på næringseiendom i Buskerud og nordre Vestfold. Klikk deg inn for å lese mer om eiendommene vi har til leie.
Add a comment...

Post has attachment
Tjenester -

Buskerud Næringsmegling AS er spesialisert på næringseiendom i Buskerud og nordre Vestfold. Klikk deg inn for å lese mer om våre tjenester.
Tjenester
Tjenester
bnm.no
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded