Profile cover photo
Profile photo
hana nabihah
30 followers
30 followers
About
hana's posts

Post has attachment
Ini bukan kisah POLITIK, tapi...
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera! Baru balik kerja terjumpa artikel mengenai seorang ahli politik yang popular di Malaysia. Ini bukan politik tapi tips kesihatan yang diamalkan seorang YB :) Nak tahu tak? Omega Guard nie pun boleh bantu beri tenaga. Jo...

Post has attachment
Supplement tekanan darah tinggi untuk orang muda yang berkesan! ;)
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera! Dulu TINGGI, kini Ideal :) ------------------------------------------------------- Apa yang tinggi, apa yang ideal? Tu dia Tekanan Darah la Saya dah pernah sampai tahap tinggi sampai doktor dah bagi warning! Badan awak...

Post has attachment
Apa itu #manjakani ?
εїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒεїз   Untuk info & order: Nabihah Halimshah Shaklee Independent Distributor (sid; 971081) nabihah_halimshah@yahoo.com sms/ whatsapp; 0177242495 FB page;  Hanashiro Hea...

Post has attachment
**
MASA UNTUK MEN-DEKO BLOG!! HEHEW ;)

Post has attachment
dari sudut hati..
takde apa nak dicoretkan tapi...... nak bagitahu, ayah aku sekarang tengah sakit. strok sebelah kanan sejak 13/12/14 akibat daripada serangan jantung pada 01/12/14. doakan ayah aku cepat sembuh dan sihat serta ceria seperti dahulu! semalam ayah cakap, impia...

Post has attachment
si pengguna tegar bio essence :P
Assalamualaikum!  well.. sejak aku meng-kerjaya-kan diri sendiri di sebuah pekan kecil di Melaka, kulit aku sudah menjadi tidak sebati lagi warnanya.. dan telah memaksa aku mencari pencuci muka baru di Guardian. *gambar hiasan:- sekitar majlis kahwin rakan ...

Post has attachment
sunburn!! apa nak buat ni?
Assalamualaikum korang!! Sabtu lepas jumpa kawan iteww <3 nbsp=""> teguran pertama aku buat ialah ;- warghhhh!! apesal muka jadik macam tu? macam tu ialah mukanya berbelang, kasar, menggelupas & terbakar!! macam panjang je kan maksud macam tu.. makna pendek...

Post has attachment
dah cabut gigi!!
Assalamualaikum! selamat hari Jumaat.. nak yay or nay ek??? akhirnya, hari ini aku pergi juga Klinik Pergigian Kishor untuk mencabut gigi geraham ku yang sudah rosak.. sobs!  sepatutnya, aku cabut gigi ni hari Rabu lepas.. namun lepas rasa elok sikit je.. a...

Post has attachment
Nak kurus!
ASSALAMUALAIKUM! Hohoho tengah hari yang panas kat sini! Rasa macam dah bertambah ton warna kulit Biha ni, weh camne boleh tahu ton warna kulit kau bertambah Biha oit?  Biha test pakai cincin untuk seminggu, lepas seminggu tengok jari dah berbelang ibarat z...

Post has attachment
entri paling malas
Assalamualaikum! selamat hari Ahad uols.. dah petang-petang ni serius mood malas gile.. ni sambil terbaring, sambil update entry!! hahahaha betapa malasnya~ pagi tadi sebelum tunggu uncle and family datang rumah, aku pergilah hospital nak ambil ubat ayah. t...
Wait while more posts are being loaded