Profile cover photo
Profile photo
Miss Aliah
happy go lucky .. :') .. CintAiLh ALLAH sEbeLum mNciNtai oRg lAiN.. riNduLah RasUl sbLum mRindUi oRg Lain. . syNgiLah ibUbpA sbLm mnYnyNgi 0rg lAin.. :D ~rEnUng2kAnLaH~ . ◕ ‿ ◕.
happy go lucky .. :') .. CintAiLh ALLAH sEbeLum mNciNtai oRg lAiN.. riNduLah RasUl sbLum mRindUi oRg Lain. . syNgiLah ibUbpA sbLm mnYnyNgi 0rg lAin.. :D ~rEnUng2kAnLaH~ . ◕ ‿ ◕.
About
Posts

Post has attachment
Bajet Kahwin
Assalammualaikum  Selamat Petang 😘. Okay , Harini Saja je Aliah Nak share Tentang Wedding Haritu. Total Semua Alhamdulillah dalam 8K ja. Jap Nak Try List. Bukan Apa, Sekarang ni ramai yang risau bila nak kenduri tu , Barang Mahal , Kos Tinggi. Memang betul...

Post has attachment
BERMULA KEHIDUPAN YANG BARU
Assalammualaikum .  Setelah sekian lamanya . Hehe . Ni pun ada orang PM suruh teruskan cerita "PERCINTAAN " aliah sebelum ni . haha . orangnya ialah..... jeng3x.................♛......... CT AMINAH . hehe . Opss . Sori TERmention kat sini . haha . WERKK . N...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
2 HATI MENJADI 1
PADA tanggal 19 disember 2014 , aku telah berkenalan dengan
seorang jejaka di wechatt . poyo la . masa tu dok kerja mkat khory steamboat
lagi , balik keja biasa la 2,3 pagi dah lewat , tapi aliah xblik sorang2 .
macam biasa col abah mai amik . MY HERO!! ....

Post has attachment
BERTEMU KEMBALI
Assalammulaikum . Hyee . Apa Khabar ??  Rajin korang dok blog walking . Selamat Datang ke blog hakak
. Sorry dua tiga menjak ni busy , busy mengajar , bisnes online , craft felt .
selagi hakak boleh buat , hakak buat . haha . sebab akk ni minat berbisnes .
...

Post has attachment
Pengubat Kedukaan.
Assalammualaikum. Selamat Pagi.  Bukan apa , mata xboleh lelap.  Banyak benda yg xselesai lgi.  Waduh2 . Ringkasan mengajar , Fail maklumat , tempahan.  I'm so busy . Tapi xpa , semua benda ni lha yg dapat melupakan seketika masalah yg ada. * Peace - Buat S...

Post has attachment
Penantian Yang Menyakitkan
Penantian yg penuh penyiksaan . Aku dah usaha segala-galanya , tapi apakan daya . Itulah suratan yg telah ditetapkan.  Tak boleh nak bayangkan , sedihhhh sangat2 :-( . Cuba bayangkan.  Setahun kot aliah cuba macam2.  Walaupun mmg dah tau , tapi boleh move o...

Post has attachment
Usaha Mencari Hadiah
Assalammualaikum. Ha , tengok tjuk entry ni , usaha mencari hadiah.  Untuk sapa kah ?? Hehe.  For my lovely sister adik Bella.  Birthday dia 4 September ni.  Adoii.  Bnyak mnggu dok pkiaq nak bagi apa.  Bukan apa , aliah ni malas nak keluar la , xsempat nk ...

Post has attachment
Kenangan Yang Abadi .. ~!
- Mengamit Memori Lalu - Ketika mula bertemu Terasa bagai telah lama bersua Kau sambut hulur tanganku Bertegur sapa penuh mesra Masa terus berlalu dan kita tetap seiringan berjalan Menuju onak liku lalui semua suka dan duka bersama... Biarlah apa pun rahsia...
Wait while more posts are being loaded