Profile cover photo
Profile photo
Flint
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Bent u nog op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!
.
Photo

Post has attachment
Bent u nog op zoek naar een bijzondere invulling van uw eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie?

Denkt u dan eens aan een ontbijt of borrel op het toneel van de Rabobank Theaterzaal. Een sfeervolle bijeenkomst in TREK Theaterkeuken & Cafe of een groepsbezoek aan een voorstelling met ontvangst op de Panoramalounge. Wij bieden u een feestelijke en stijlvolle setting voor iedere gelegenheid en groepsgrootte. U kunt contact opnemen met onze afdeling Evenementen en Congressen (033 4229 230) voor meer informatie en beschikbaarheid.
Photo

Post has attachment
Nieuw bluesfestival in Amersfoort

'Flirting with the Blues' is de naam voor een vernieuwend indoor bluesfestival in Nederland, met aansprekende artiesten en verrassende combinaties.
Voor een dagje non-stop blues, een sfeervolle entourage, eigentijdse horeca en de nieuwste collector items vormt het Flint theater op zaterdag 28 november het decor. http://ow.ly/U7qmU

Post has attachment

Post has attachment
Theater de Flint
Get Connected China georganiseerd door de Economic Board Utrecht in samenwerking met de Gemeente Amersfoort, Invest Utrecht en Theater de Flint. Een mooie combinatie van een netwerkevenement met een walking dinner bereid door de Wereldkampioen Chinees koken Jim Jin en een bezoek aan de prijswinnende dansvoorstelling 'Cup of Tea' in onze theaterzaal. Met als feestelijke aanleiding; het 20-jarige vriendschapsverdrag tussen de Provincie Utrecht en de Provincie Guandong
Photo

Post has attachment
Met een auto langs het publiek rijden? Het kan!
Een spectaculaire opkomst van de genomineerden voor de 'leerkracht van het jaar' verkiezing van SWV de Eem. http://ow.ly/i/dvIIB http://ow.ly/i/dvIIQ http://ow.ly/i/dvIJ2
Photo

Post has attachment

Kaartverkoop nieuw theaterseizoen Flint gestart

Op 6 juni is de kaartverkoop van start gegaan voor het theaterseizoen 15-16 in de Flint en de Sint Aegtenkapel. Slechts enkele mensen stonden buiten in de rij met een bestelbon en werden getrakteerd op koffie, thee en een koekje. De meeste mensen kozen voor bestellen via internet, waar ze zelf hun stoelen konden selecteren en filmpjes en foto’s van voorstellingen konden bekijken. Deze bestelprocedure verliep soepel en aan het eind van het kaartverkoopweekend waren er ruim 30.000 kaarten verkocht voor het nieuwe seizoen, dat zijn 2000 kaarten meer dan vorig jaar.
 
Hardlopers waren Emmy Verhey, Youp van ’t Hek, Edwin Evers band, Claudia de Breij, Pieter Derks en Van der Laan & Woe. Deze waren zaterdag direct uitverkocht.

Van het totale aanbod van 200 verschillende voorstellingen en concerten zijn er nog een heleboel niet uitverkocht. Op de website van de Flint en in de nieuwe brochure staat het volledige aanbod voor seizoen 2015-2016.

Kaarten
De voorverkoop duurt tot 16 augustus 2015. In deze periode is het alleen mogelijk om via de website kaarten te bestellen. Telefonisch reserveren en kaarten kopen aan de kassa voor seizoen 2015-2016 is mogelijk vanaf maandag 17 augustus 2015.

Post has attachment
Uw compleet verzorgde vergadering in de Flint
 
Uw vergadering in een bijzondere omgeving laten plaatsvinden? In de Flint verloopt uw meeting net even soepeler. Bent u op zoek naar inspiratie voor een vergaderbreak? Maak gebruik van de unieke faciliteiten en theaterkennis bij de Flint! Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 100 personen. Daarnaast bieden we ook workshops aan, denk hierbij aan het schrijven van een script een rondleiding theatertechniek, een kijkje achter de schermen of een spoedcursus humor.
 
De Flint in Amersfoort is al jaren een bekende vergader- en congreslocatie voor grote groepen, maar nieuw in de Flint zijn vergaderarrangementen voor kleine groepen. Na de verbouwing afgelopen zomer hebben wij nieuwe ruimtes die ideaal zijn voor vergaderingen voor 20-100 personen. Wij bieden complete arrangementen voor hele en halve dagen.
 
Voor € 25,00 per persoon huurt u voor 4 uur een zaal met gewenste setting. Inclusief in de prijs is het gebruik van een beamer, projectiescherm, geluid set, 2 microfoons, flipover, registratiebalie en onbewaakte garderobe. Tevens inclusief in de prijs is een ontvangst met koffie en een ochtendpauze met koffie, thee en fris en een assortiment zoetigheden. Water en vergadermintjes staan voor u klaar in de zaal.
 
Meer tijd nodig? Voor € 49,50 per persoon huurt u een zaal met gewenste setting voor 8 uur inclusief apparatuur. Behalve een ontvangst en een koffiepauze verzorgen wij ook een middagpauze en een heerlijk lunchbuffet.
 
Contact
Uw vergadering in de Flint? Kijk op www.deflint.nl/vergaderen of neem contact op met onze afdeling evenementen en congressen via 033 4 229 230. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Boekt u dit vergaderarrangementen en vindt uw bijeenkomst voor 1 september 2015 plaats, dan ontvangt u twee kaarten voor een theatervoorstelling naar keus.
Photo

Post has attachment
 
Start kaartverkoop voor theaterseizoen 15-16
 
De nieuwe brochure van de Flint is uit! Met op de voorkant een spetterende foto van Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen, wordt ook dit theaterseizoen een feest vol indrukwekkende, ontroerende en opwindende voorstellingen. De kaartverkoop voor alle voorstellingen van komend theaterseizoen start op zaterdag 6 juni, voor Vrienden van de Flint al op 4 juni.

Bestellen
Heeft u de brochure nog niet in huis? U kunt hem ophalen bij onze kassa, maar u kunt hem ook aanvragen op www.deflint.nl. U kunt hier uiteraard tevens het hele programma vinden. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op zaterdag 6 juni om 9.00 uur via www.deflint.nl. Voor 6 juni kunt u alvast voorstellingen op uw verlanglijstje plaatsen zodat u op de dag zelf sneller kan bestellen. Betalen kan met iDeal en creditcard. Kijk voor meer informatie over kaarten bestellen op de website van de Flint.

Vriend van de Flint
Vrienden van de Flint kunnen twee dagen eerder bestellen, op donderdag 4 juni om 9.00 uur. Bovendien krijgen Vrienden nog veel meer leuke voordelen, zoals een uitnodiging naar onze jaarlijkse Vriendenavond. Vriend worden voor het seizoen 2015-2016 kan nog tot en met 3 juni, 17.00 uur op www.deflint.nl of bij de kassa (tel. 033 4 229 229) en kost € 27,50 per seizoen.
Wait while more posts are being loaded