Profile cover photo
Profile photo
Faqihah Husni
6,219 followers -
be smart, beauty won't last longer :)
be smart, beauty won't last longer :)

6,219 followers
About
Posts

Post has attachment
Of trials SPM 2017
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Just like usual phrase, long time no see fellas! How well are you going past few days? What are you doin' right now? oh sorry, i forgot. Basically, you're reading my writing now haha (h a m b a...

Post has attachment
I miss this.
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Hello there! Today is 5th day of Syawal already. How time flies so fast, without we realize it. I'm sorry for not updating this blog for wayyyyyyyyyy tooooo longgggggggg. But deep in my heart, ...

Post has attachment
Feedmilk Sesuai Untuk Ibu yang Menyusu!
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. pssstttt! moms to be?? Nak tanya ni, betul tak, #makbuyung ni emosi TERSANGAT-SANGATLAHH sensitive?! Tak pernah heran pasal sesuatu, then tiba-tibe time preggy ni benda tu la paling terpenting ...

Post has attachment
Cara Menyemak Permohonan Kemasukan ke SBP 2017
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Untuk makluman kepada pelajar yang telah membuat permohonan kemasukan ke Sekolah Berasrama Penuh (SBP) Tahun 2017 bagi tingkatan satu, kini pemohon boleh membuat semakan keputusan permohonan se...

Post has attachment
OrganicHana : Naturally Beautify You
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Hi guys! Jumpa lagi muehehehehe :) So kalini, qihah nak tanya, korang mesti dengar produk yang homemade which means, produk tu dihasilkan sendiri oleh pengeluarnya di rumahnya sahaja! :D Haa ni...

Post has attachment
Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Mulanya disiarkan selama setengah jam, ia ditambah menjadi sejam susulan sambutan hangat penonton TV3. Anugerah Melodi 2016 yang diacarakan AG Hot FM dengan gandingan pengacara pertama Melodi, ...

Post has attachment
Rona Cinta Bridal : All In One For Bride & Groom-to-be
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Wahhhh entry kali ni lain macam kan bunyinya! Hahaha. Qihah bukannya survey untuk set pelamin, make-up, photography, dress, kompang semua tu untuk myself! Well, memandangkan sekarang cuti sekol...

Post has attachment
Korang Tahu Tak Masalah Kurang Susu Badan Ada Penawarnya ?
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Menyusukan si comel satu momen mrupakan saat pling indah bgi wanita bergelar ibu.Dalam melengkapkan perjalanan penyusuan tentu banyak kisah suka duka yg ibu lalui..ramai momies yg mcari cara te...

Post has attachment
Mega Giveaways By Bloggers' Family 2016
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. Joined sebab di tag oleh  Cik La . hoho mekasih cikla! Lama rasanye tak join give away ni hohoho. So kami nak tag ; wanaseoby, lalarahim , eyja . wiwiiw So, Alhamdulillah semua syarat berjaya d...

Post has attachment
All Winners Of Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2016
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :) Bismillahirrahmanirrahim.. The 2016 Mnet Asian Music Awards (hereafter the 2016 MAMA) took place on December 2 KST at the Hong Kong AsiaWorld-Expo in Hong Kong. The 2016 MAMA, presented by Hotel Combined, awards Asian mu...
Wait while more posts are being loaded