Profile cover photo
Profile photo
YWNM YourWorstNightmare
131 followers -
resistance eliminator
resistance eliminator

131 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Beste Poldino95,

Bedankt voor het neerhalen van die Resistance velden vannacht. Als mede Enlightened speler zou ik je graag willen vragen hoe je bij dit portal op Pampus bent gekomen. Dit kan namelijk voor ons een groot strategisch voordeel zijn, mits je er zelf fysiek bent geweest. Ik zou hier over graag met je in contact komen. Mocht je er toch met behulp van gps manipulatie heen gegaan zijn, dan is het natuurlijk een stuk minder sportief...
Mocht iemand deze speler kennen, zouden jullie hem/haar er op kunnen wijzen dat ik graag in contact wil komen. Ik ben bereikbaar via Hangouts, Groupme en Telegram.
Ik hoop snel met je in contact te komen om deze strategische info uit te wisselen.

Met vriendelijke groet,

Sven van Steenis
@Sv3nvs
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Vorige week bereikte het slechte nieuws ons dat een van de kindjes van bevriende RES spelers, +joker 0251  en Sabje0251 helaas was komen te overlijden. De kleine man had keihard gevochten, maar heeft het uiteindelijk niet mogen redden. Verschrikkelijk nieuws, dat wij als ENL community niet ongemerkt voorbij konden laten gaan. Snel werd er overlegd en zijn we tot de ruwe schets van een plan gekomen, een plan dat zich binnen een paar dagen volledig uit heeft weten te kristalliseren.

Vanochtend zijn we op pad gegaan om dit plan, verbeterd en volledig uitgewerkt door Miss Staverbeest, ten uitvoer te brengen. De kleine man heette Danzel en we hadden een serie fields gepland in de vorm van de letter D, om de homeportal van beide ouders. De homeportal zou daarna tot P8 worden opgebouwd, voorzien worden van 2x AXA shield, een very rare heatsink en een een very rare multihack, zodat deze als enige blauwe portal midden in de D zou blijven staan. Het ging echter om een behoorlijk druk en zwaar verdedigd gebied, dus dat vormde wel een stevige uitdaging. Uiteindelijk zijn we in drie teams en een vliegende keep in actie gekomen: 

Ikzelf (Smuey), Yarrow en JosJulJes om de zuid-oost kant van het plan aan te pakken, ywnm en Arelieja voor de noordkant, Markovitc en Skunk808 om te slopen en Pilleboer om een specifieke set portals te slopen en te linken.  Hooch28 haakte wat later ook aan om te helpen bij het linken en fielden. Daarnaast werden we bijgestaan door RES-spelers Zoidet en MortalCupcake, die aan hadden gegeven te willen helpen met het omgooien van groene portals, links en velden waar nodig.Het weer was een extra complicerende factor: veel regen, hagel en zelfs natte sneeuw, maar dat hebben we ons niet in de weg laten zitten!

Er waren verzoekjes geplaatst in de lokale groepen en comm, om de lokale spelers op de hoogte te stellen van een aankomende actie, maar na ongeveer tien minuten kwam er een kink in de kabel: Een lokale smurf verstoorde de boel door portals te flippen en te slopen en zelf links en fields neer te leggen. Na herhaaldelijk verzoek van meerdere spelers heeft deze smurf het spel even gelaten voor wat het was, zodat we in ieder geval door konden gaan met onze operatie.

Vrij vlot werden alle velden en blocking links om gelegd en konden we beginnen met het linken van alle portals. Dat heeft al met al iets meer dan een half uur geduurd, waarna we met de hele groep bij de homeportal van +joker 0251 en Sabje0251 af spraken. Deze is vervolgens opgebouwd naar P8 met alle nodige mods, waarna deze geflipt kon worden. Uiteindelijk zijn we in de oorspronkelijke opzet van het plan volledig geslaagd: het gebaar werd absoluut erg op prijs gesteld.

+joker 0251  en Sabje0251, de Ingress commnity als geheel wenst jullie in de komende periode heel veel sterkte toe, maar vooral ook heel veel geluk en liefde. We hopen dat jullie deze vervelende periode snel achter jullie kunnen laten en dat jullie heel veel gelukkige momenten mogen beleven met jullie zoontje Jaydan!

Ik wil graag alle betrokken partijen bedanken voor hun inzet:

- +Miss Staverbeest, voor het uitbreiden en volledig uitwerken van het oorspronkelijk plan
- +Robin Booij  (Skunk808), voor de assistentie, communicatie en organisatie
- Zoidet en MortalCupcake, voor het neerhalen van groene portals en velden (Zou iemand die hen via Google+ in de contacten heeft staan heb willen taggen aub?)
- +Yarroww,  +Tessa vdB (Hooch28), +YWNM YourWorstNightmare, +Arelieja Cotta+Mark Roijers  (Markovitc), +Luc van der Avoort (Pilleboer) en Josjuljes , voor de inzet, het mogelijk maken en de uitvoer van het gehele plan, ondanks dat we een redelijke tegenslag te verwerken kregen tijdens de operatie
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-22
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded