Profile cover photo
Profile photo
Arya Estinengtyas
85 followers
85 followers
About
Arya's posts

Post has attachment
Restoran Mee Udang Hijau Kuning
Assalamualaikum okes.... Keterlajakan aku ke kedai ni adalah disebabkan ketutupan Satay Kajang dibelakangnya. Bukan tutup terus.... tapi hr tu cuti. so mengambil tindakan sepantas kilat kerana usus perut masing masing dah menari gelek singgah di kedai ni.  ...

Post has attachment
Restoran Ayam Hainan
Assalamualaikum.... Perapan kedua hr ni.... hehehhe... memang kompem x ingat bile pegi..... dalam bulan lepas mcm tu la... Dah sampai oraitttt air airan Lin punya mak I punya beefsteak nasi ayam dalam kedai stall yong tau fu apa????  ok. makan boleh tahan. ...

Post has attachment
Medan Selera Greentown
Assalamualaikum Tentu peminat2 merindukan saatnya gue perform.... hahahhaha ok.... bz clear... bloggo time.... but sorry.... banyak entry lama yg diperap dgn pekasam dan br sekarang boleh digoreng .... ok .... Entah bile aku pegi.... awal bulan hari tu rasa...

Post has attachment
Nasi Ayam Taugeh & Katering
Assalamualaikum Malam tahun baru cari makan sedap. So decide ke sini lagi pon mood ala ala nak mengnasik ayam.   yuhuuu I dah sampai dah ni   air airan   nasi ayam Hainan   set dgn nasi ayam Hainan   nasi ayam taugeh   ayam panggang   sekitar restoran   mak...

Post has attachment
Uptown Tambun
Assalamulaikum.... Berjalan meronda menghiburkan sang abang sepupu yang masih kecik.... so bawak dia ke Uptown Tambun yang ada menatang ni RIDE ATV. Dia memang minat motorcross dan pernah jadi champion termuda dalam beberapa acara. rm15 untuk 10 minit. Tapi...

Post has attachment
Semai Selera
Assalamualaikum Hari tu aku ada tulis dekat satu entri hujung bulan Januari 2014 baru aku jalan cari makan lagi. Tapi kalau x busy aku mesti cari tempat baru. kalau busy aku makan tempat yang sama yang dah tau tempat tu sesuai dengan anak tekak ok. Then kal...

Post has attachment
Restoran D'MTM
Assalamulaikum Semalam jenuh lah aku keluarkan semua pic dalam hs dan masuk ke dalam blog....dekat 10 entri jadinye.... adeh.... belum post pulak tu..... apa apa je lah mood ni kan... heheheh So hari tu ada ternampak restoran ni. Apa lagi menerailah sang ak...

Post has attachment
Pisang Cheese Bread
Assalamualaikum Dah hampir 2 minggu aku insomnia. Kelmarin hantar sikecik ke klinik sempat la aku mintak ubat tidur! Tapi x dibaginya kecuali dikaunseling. Dah tu aku pegi je tabib cina dan berubat dengan makcik sebelah umah. Alhamdulillah boleh tidur walau...

Post has attachment
Sup Ayam Orang Demam
Assalamualaikum.... Agak lama x mengentri. Sebab? xde sebab yang munasabah.... cuma nak rest.... rest dr segala-gala dan serigala.... Aku tengah buat list baru untuk tempat makan. Dicampur dengan kesibukan hujung Januari br aku jalan2 lagi.... ok.   Hari tu...

Post has attachment
Restoran Wawa
Assalamualaikum Abang sedare aku ada request nak makan steamboat. So ayah aku ajak ke shabu- shabu je. Tapi aku ni dah naik jemu plak ke shabu2. So aku try cari tempat lain. Jumpa yang ini....   Ok dah sampai. Tapi Wawa Zainal xde..... kuciwa aku untuk meli...
Wait while more posts are being loaded